Karabük Yenice Ormanları Gezisi

ne güzel daldım gittim fotoların içinde o güzelim yerlere ta ki iş telefonum kulagımı patlatırcasına çalana dek... biz bu koca şehirde kendimizi tüketiyoruz harcıyoruz ömrümüzün kıymetini bilmiyoruz yaş geçince ve iş işten geçince ne yapıcaz hangi doktorların hastanelerin kapısına dayanıcaz artık onu da allah bilir... tansiyon kalp şeker damar tıkanıklığı strese bağlı sinir hastalığı vs vs...allah sonumuzu hayretsin..

böyle gezi yazılarını okudukça chopper tutkumdan enduroya bi meyil olur gibi oluyor

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
EnEe ! G-shock saat :( askerde tüfenkle sürünürken çatır çıtır kırılmıstı :( saatsizlikten nöbetlerim bitmiyordu hatırlayıverdim.

ne güzel daldım gittim fotoların içinde o güzelim yerlere ta ki iş telefonum kulagımı patlatırcasına çalana dek... biz bu koca şehirde kendimizi tüketiyoruz harcıyoruz ömrümüzün kıymetini bilmiyoruz yaş geçince ve iş işten geçince ne yapıcaz hangi doktorların hastanelerin kapısına dayanıcaz artık onu da allah bilir... tansiyon kalp şeker damar tıkanıklığı strese bağlı sinir hastalığı vs vs...allah sonumuzu hayretsin..

böyle gezi yazılarını okudukça chopper tutkumdan enduroya bi meyil olur gibi oluyor

hocam işten her vakit buldugunuzda kaçın hemen doğaya

Güzel gezi ve mükemmel fotoğraf kareleri .. Paylaşım için ::thanks:

teşekkürler

EnEe ! G-shock saat :( askerde tüfenkle sürünürken çatır çıtır kırılmıstı :( saatsizlikten nöbetlerim bitmiyordu hatırlayıverdim.

:) G-shock bendende az çekmedi hocam

emeklerinize sağlık akşam akşam canım yol yapmak börtü böceğe karışmak istedi yahu :)

paylaşım için teşekkürler...

@ enginnn bahara hazırlan yeni rota çıktı :cherry:

emeklerinize sağlık akşam akşam canım yol yapmak börtü böceğe karışmak istedi yahu :)

paylaşım için teşekkürler...

@ enginnn bahara hazırlan yeni rota çıktı :cherry:

rotanın kokusunu alan buraya damlamış bakıyorum...:p

bana biraz ters bu bisiklet ve trekkıng işleri ama izlerken keyifli tabi...

aparat...enginn...ramçooo...newceri..babaci... bahara hazırlanın fırından mis gibin daze rota çıktı...:queen:

aparat...enginn...ramçooo...newceri..babaci... bahara hazırlanın fırından mis gibin daze rota çıktı...:queen:

yavru sana göre bisiklet yok zatiiii :queen:

Havalar ısınsın bana uyar istersen Artvin'e gideriz.:cat: Hatta Karadeniz sahil yolunu bulmuşken Artvinden cıkmak lazım.:queen:

Tekkelimeyle harika birgezi olmuş negüzel yaşamışsınız arkadaşlar kutlarım sizleri hataydan selamlar:)

yavru sana göre bisiklet yok zatiiii :queen:

Bisikletin ve bisikletcinin dostu aparat...:p

Havalar ısınsın bana uyar istersen Artvin'e gideriz.:cat: Hatta Karadeniz sahil yolunu bulmuşken Artvinden cıkmak lazım.:queen:

hadi len ordan sen Artvine kadar gidemezsin...o kadar motosiklet tecrüben yok...alışık değilsin...:cherry: seni bozar...biz devam ederiz sen Zonguldakdan dönersin...:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar