sizin okulda melsk yuksek okulunda iklimlendirme soğutma da dr 650 beyaz kullanan bı çocuk var ondan sonra makina da okuyan bi arkadaş var mondıal mct 250 si var birde asya motor bayisi var oraya git memet abi var usta ona de ben ist. geliyorum motorcuyum diye sana hertürlü yardımcı olur benim selamımı söyle bws tarık diye o ne gerekiyorsa yapar kardeşim sonra oraya takılan bir arkadaş daha var emir o zonguldakta okuyor ama her hafta sonu karabükte kırmızı 151rs tarzı bir motoru vardır arkasında çanta felan

daha sonra safranboluda bir arkadaş daha var oğuz heee birde unutmadan mutlaka ama mutlaka uğramanı tavsiye ederimmmmmmmm 200 EVLERDE VİP ERKEK KUAFÖRÜ VARDIR ORADA RAMAZAN ABİ VAR BENİM SELAMIMI SÖYLE TARIK TAVSİYE ETTTİ SİZİNLE TANIŞMAMI DİYE ODA YARDIM EDER HER TÜRLÜ CBR KULLANIR VE O DAHA BİRÇOK KİŞİYLE TANIŞTIRIR BU ARADA KARABÜĞÜN EN İYİ KUAFÖRÜ ORASIDIR HASTANENİN BAYRINI ÇIK GÖRÜRSÜN ZATEN TABELAYI EŞEK KADAR VIP ERKEK KUAFÖR YAZAR İDDAA BAYİNİN YANINDA HEMEN SEYFİ ABİ RAMAZAN ABİ MUHABBETTİR BİRDE YİNE YENİŞEHİRDE KAFE ROTA VARDIR ORADA KAPININ ÖNÜNDE SİYAH MCT 250 VARDIR ORAYADA UĞRA DERİM ORADA MOTORCU MEKANIDIR TARIK YÖNLENDRDİ DERSİN YİNE BAYAĞI MOTORCUYLA TANIŞMIŞ OLURSUN YANİ

HAVALAR ISININCADA DENİZE FELAN GİDERİZ HER HAFTA İL İL BÖLGE BÖLGE DOLAŞRIZ

İZMİR TARAFLARINA YOLUN DÜŞERSE HER ZAMAN BEKLERİM HEEE UNUTMADAN (BATUHAN ÖZÇETİN ) BU İSİMDE BİRİ SANA MOTORCUSUN DİYE YANAŞABİLİR HATTA BENDE MOTORCUYUM DİYEBİLİR İNANMA MOTORDAN ÇAKMAZ