[Karabük - MT]

Slm Karabüklü motor tutkunları. Burayı çok geç farketmişim doğrusu. Ben Karabüklüyüm ama oğlumla Konyada yaşıyoruz. Burda grup ve kulübümüz var. Ziyaret edin. www.motodolu.org. Yazın bizim grupla Safranbolu, Amasradan başlayıp doğuya doğru gitmek istiyoruz. Haberleşirsek görüşürüz. Motorlarım, Kawasaki ER 6 N, Kanuni Tiger ve kros. Görüşme ve bilgi için 0506 505 50 59 0534 718 98 68. VEYSEL.

http://www.motosikletlerifarkedin.com

ARKADAŞLAR Karabük MT üyeleri; Sizde biliyor ve yaşıyorsunuz ki Karabük&Safranboluda Motorsikler kullanıcıları farkedilmiyor ve bizi araçtan saymıyorlar neredeyse ölümle karşı karşıyayız.Motorsiklet kullanıcısı oldukca az olduğundan dolayı insanlar bunu umursamıyor ve hatta bizlerle neredeyse yarışmaya çalııyorlar.Lütfen bu konuda hassas olalım ve birbirimizi gördüğümüzde selam verelim(bu saygı yok olmasın)Ayrıca araç kullanıcılarının bizleri farketmesi için ortak bir karar alıp motorumuza bu simge'yi veya yazıyı yapıştıralım,yazalım neyse artık ama lütfen buna bir önlem alalım....

Son düzenleme:
kasap

haklısın canberk ama buradakiler dikiz aynasının arabaya aksesuar olarak takıldığını zannettiği sürece çok zor adam arabayı yolda değil tarlada çif sürer gibi kullanıyor daha ötesi yok

Tabiki çok doğru ama biz yinede bu konuda hassas olalım lütfen...
Ve ortak birşey belirleyip onu motorumuzun arkasına veya görünen bir tarafına yapıştıralım.

walla bana yamuk yapamyorlar önceden safranboluda çok sıkıştırıyorlardı ilk önce durdurup haTASINI ANLATIYORDUM HAYVAN OLDUKLARI İÇİN ANLAMIYORLARDI ARTIK SOL AYNALARINI ALIVERIYORUM ANLIYORLAR

Askerlik zamanın geliyor abi gitmeden görüşelim ya havalarda çok iyi...Bu sırada geçen ay Motoron dergisinde yazdığın güzel yazıdan dolayı tebrik ederim gerçekten çok güzel yazmışsın abi resmen bana yaşattın o anı'nı...

Görüselim Ben Her Hafta Pazar Gezi Yapıyorum
Sen Yeterki Gelmek Iste Numaram Vardır Zaten

Herkese Slm Burdaki ArKadaşLarın çoğunu tanıyorum zaten..nese karabükte motora binmek sakin bir yer olmasına rağmen istanbulda sürmekten daha çok zorlanıyorum..Bu kadar duyarsız saygısız olamazlar.Olan oldu karabük carrefour sonra petrol ofisi geçtikten sonra otobanın başında önüme çıkamaz dediğim adam çıktı ve onun sayesimde kaldırıma yapıştırdım kendimi..sağ bacağım 4 kırık :(( şimdi evde yatıyorum..arkadaşlar lütfen dikkat çıkmaz dediğiniz yerden çıkar hiç bir şey yapamazsınız..herkese tekrardan selamlarr..

ooooo seytans birkanım naber geçmiş olsun demiyecem )belliydi olum senin kaza yapacagın setanm aletıne bınıyorsun gencsınız hızda yapıyorsunuz :):)):):):):) ) cünki geçmiş olsuna geldim dikkat et kardeşim kendine

seytans geçde olsa geçmiş olsn umarım iyilişmişsindir.havaların düsgün olduğu bi gün toplanalm gezilere baslayalım artık sezon acılmak üzere..

merhaba geçen sene 5nisanda istbuldan kbüke bmw f650 motorumla gitmiştim tek başıma gezi amaçlı çok güzeldi oralarda bi harika.

karabük lü hemşerilerim bi karabüklü olarak izmit mt den selamlar gezilerde buluşmak üzere

selam beyler 19 nisanda cbf 150 motorumla karabüke geliyorum,
tatil amaçlı bartın karabük zonguldak dolaşacağım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar