Karabatak Capanord ve Bolu Maceramız :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Cam Givi'nin touring camı lancelotum değiştirmedim aldığımda öyleydi motor korumaları ve çantam da givi. Esas sen Egzostu görmemişsin :D

IMG_5131.JPG

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:23 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:22 ----------

Selo sana değil bana dedi onu :D

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:24 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:23 ----------

Haftaya Poyrazköye gidelim derim ya da maşukiyeye ;)
Eğer yine etkinliklerde başlığımız onaylanmazsa benim site üzerinden yayınlarız ;)

[/COLOR]
tanıştık zaten ama unutmuşsun sen demekki...

valla olabılır ya bu aralar cok unutkan oluyorum neyse onumuzdekı ghezıde ıyıce tanısır sohbet ederız :cat:

valla bana heryer uyar UMARSIZ sen nsl dersen bı akılık olmazsa kacarız hep beraber :cat: senın sitede uyar :cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:32 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:28 ----------

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:32 ----------

bu arada benım cıkmam gerekıyo beyler hepınıze tatlı rüyalar malum yarın iş var :queen:

Son düzenleme:
evet tünal abiyi aradım bende bu gün dönüyordunuz o aralar ....

dedim ohh ne ala ben 2 ay izin olmadan çalışayım siz gazlayın varmı böyle memleket :p

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
Nefis gezi olmus tekerinize sağlık. Bu arada camlıca gişelerde yanınızdan scooter ile gecen bendim : ) Daha sonra korna ile yanımdan gectiniz :) Cok iştahımı kabarttınız , o gün mondialimla gezcektim ama eve gidip motoru değiştirdım :D

valla capanord la umarsız falan onlar sabah cıkmıslardı ben uyuya kalmısım benı aradılar sapancayı bı 30km kadar gecmmıslerdı bana dedıler cay ıcıyoruz bende dedım bekleyın hemen gıyınıp gıdıyorum onlar saolsun caylarını ıcerken ben gazladım dırekmen oraya ve tabı yetıstık baktım daha ıkıncı bardak caylarını ıcıyolar ben ıstanbuldan oraya vardıgımda :queen: va hava guzeldı gelırken gerce ne olur ne olmaz dedık ıclıklerı gıydık ama sıcaktı hava :queen:

Bu işin iki şıkkı var. Ya onların çay bardakları kazan büyüklüğünde, Yada sen önceden sapancaya gidip yol kenarında çalıların arkasına gizlendin.:p

Son fotoğrafları çekerken yahu biz nasıl selam verecektik diye düşündük sonunda amaaaaaan isteyen istediği gibi selam versin deyip bıraktık :)

Yalnız YBR125 beni gerçekten şoke etti çok hafifi meyilli yolda 140'a kadar çıktı. Tam yokuşta ise 150'yi geçti helal olsun bızdığa dedim :)

Osborne çok geçmiş olsun ben de senia radım ama telefonun kapalıydı ulaşamadım :(

Benim safkan cıbırıma kim ybr dio Bakiim :santa:::koop:: Canavarım benim Max süratı ne oldu Cbr ile ilgili atıp tutanlara Canlı şahitlerden yorumlar gelsin :wiinkk::rendeer::queen: Bu arada Süper Çekmişsin resimleri tuğushan abi. Ellerine sağlık. :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Kusura bakma neden aklımda ybr kaldı o ? :(

Cihanın motor bir felaket arkadaşlar birde üstüne kapanıyor millet yolda motoru görüyor amam cihan görünmüyor.Güzel bir gezi oldu arkadaşlar.Cihan opazara hazırlan full koruma gel yalnız.Hafta içi buluşup motorları yıkayalım mı:pr:

Cihanın motor bir felaket arkadaşlar birde üstüne kapanıyor millet yolda motoru görüyor amam cihan görünmüyor.Güzel bir gezi oldu arkadaşlar.Cihan opazara hazırlan full koruma gel yalnız.Hafta içi buluşup motorları yıkayalım mı:pr:
Benimki Herzaman temiz ama Bi Cilaya hayır demem Yani :queen::mrgreen:
Oke Full koruma gelirim Dont Wory. Lastiğimde Kuş patladı be abi acayip bişeydi o dengemi bozdu :pale: Cbr Tam benim için üretilmiş Bir model Heralde :):) hı ?

Gezi guzel Dostluk guzel, Fotolar guzel, motorlar güzel, güzel olmayan tek sey bizim eksikligmiz..

Ciladan önce ben makinayı yıkayayım öyle bir araya geliriz Umarsıza gideriz.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Olur arkadaşlar şu gün geliyor-um/-uz deyin yeter ;)

Bu işin iki şıkkı var. Ya onların çay bardakları kazan büyüklüğünde, Yada sen önceden sapancaya gidip yol kenarında çalıların arkasına gizlendin.:p

:queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::bounce::bounce::bounce::bounce::bounce::bounce::bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar