Forumdan Uzaklaştırıldı
- Konu Yazar
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Efendim benim ve capanord'un bir kaç denememize rağmen Etkinlikler bölümünde başlık açamadık. Telefonla bir şekilde biraraya gelip güzel bir gezi yaptık. Capanord'a karabatak dememizin sebebi adam bir anca kayboluyor arkamızda kalıyor merak edip kenara çekip bekliyoruz ihtiyaç sigara derken 10 dakika oluyor adam gelmiyor... Bir şekilde telefon açıyor ben sizi geçtim ilerdeyim diyor yahu ne ara geride kalıyorsun ne ara geçiyorsun ışınlanmayı mı buldun be abicim
Bu dediğimiz olan 1 kere gidişte 3 kere de dönüşte başımıza geldiği için Capanord'a karabatak ya da hayalet sürücü ünvanını takıyoruz 
İlk parti bu kalanı ikinci iletiye. Eklemeyi bitireyim araya yorumları da ekleyeceğim.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:18 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:10 ----------
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:20 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:18 ----------
İlk parti bu kalanı ikinci iletiye. Eklemeyi bitireyim araya yorumları da ekleyeceğim.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:18 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:10 ----------
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:20 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:18 ----------
Son düzenleme: