Kara oğlanı aldım sonunda ;)

Arkadaşlar hepinize ayrı, ayrı teşekkür ediyorum ve sizleri çok seviyorum aranızda olmaktanda gurur duyuyorum. Benim Karaoğlana biraz mod. yaptım jantlara şerit çektim. Kaskım ve montumda geldi ;) resimi ekliyorum.
img0783ew0.jpg

img0779kl6.jpg

Hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız bol km'ler...:rendeer: Allah gönlüme göre bir şeyler kısmet etse banada keşke :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayırlı Olsun..Kazasız Belasız Kullan Motorunu.

Ah aha dari başimiza ne olursa bunda bile gözümüz yok hep mutlu gününde kullanırsın umarım...

esp

Inşallah bıze de nasp olr yahu Allah yolunu açık etsın :)

kardes motoru satıyomusun sahıbınde ılan gordum senın motorunu ve uzerınde senle bırlıkte yenı almıstın daha ama sanırım gsr 600 cezbettı senı...

hayırlıolsun arkadaşım allah kaza bela vermesin.darısı benimde başıma dicem ama o kadar gücüm yok şu anda çünkü,ama nasipse ilk başlangıç olarak skygo 250 almayı düşünüyorum.onun hakkında bilgin varmı acaba?ne önerirsin?bu konuda biraz acemiyim de:)

hayırlı olsun allah kazasıs belasz kullanmak nasip etsin bende bu yaz sonu alcam hyo kırmızısı çok hoşuma gidio biraz kullan da ona göre bizede ii kötü yanlarını sölersin :)tekrardan hayırlı olsun..çok hoş duruyo resimler süper

abi hayırlı uğurlu olsun olmasınada o file ne yaaaaa :farao: :farao: :farao:

Hepinize teşekkür ediyorum. Daha iyileri sizlerin olsun. Satmamdaki sebep malum zaten ben bunu biraz alışmak ve geçiş motoru olarak almıştım. Öyla acil bir durumu yok satılsada olur, dursada olur ama bu motorumu satarsam dediğim gibi Not : Satma sebebim Suzuki GSR 600 alacak olmamdır. Nedense bu suzikide beni cez benden bir sevgi oluştu. Amma şimdi, amma sonra. Alacam bu suzikiyi binecem üstüne vuracam kırbacı, vuracam kırbacı :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar