kara meleğim :)

selam kriz bazı kısılerı teget gecsede benı onıkıden vurdu bırsuredır motorsuzdum artık canıma tak ettı ıdareten de olsa bı cub aldım krızden bı cıkayım hayıırlısı ıle degısecek :) bıkac tanede resım atayım :) ınsallah resımler olmustur ya offff nıye kucuk olmus bu resımler :/

tesekkur ederım allah kımseye kaza gostermesın gt250r den sonra hıc ıyı gelmedı ama hayat sartları :(

Mersin İl Temsilcisi
anlamlı bir motor almışsın.. idareten kara melek :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayırlı olsun,Krizede uygun bir seçim :) Kazasız belasız :rendeer:

Mersin İl Temsilcisi
tesekkur ederım allah kımseye kaza gostermesın gt250r den sonra hıc ıyı gelmedı ama hayat sartları :(

sıkma canını, gün olur yine büyütürsün be kardeşim, neler gördük zamanında. daha dün gibi hatırlarım biriktirdiğim parayla hurdacıdan yalvar yakar bisan bisiklet şasesi aldığımı:wiinkk:
bak şimdi gsr 600
yarına Allah Kerim, şükretmelisin.
"alır deneriz, verir deneriz" diyor :)

bak aklıma nasıl bir kıssa geldi:

horasan erenlerinden bir alevi dedesi dergahında bir müridi gidip dedeye der ki
-ben erdim, bana müsaade et gidip post açayım, kendi dergahımı kurayım
dede şöyle bir süzer müridini ve der ki; sana bir soru sorayım, bilisen sana bu dergahı bırakayım ve köşeme çekileyim. yok bilemezsen dergahımdan gidersin!
tamam der mürid, sor hadi.
-söyle bakalım evlat; ararken ne yaparsın, bulunca ne yaparsın?
-bilmeyecek ne var bunda der mürid. Ararken dua ederim, bulunca şükrederim!
- onu buranın sokak itleri de yapar a oğul, der dede. ARARKEN ŞÜKREDECEKSİN, BULUNCA PAYLAŞACAKSIN...

sazın telini inceden vurdum, ( siyasi veya herhangi bir yere çelikmesin, bilinir ki Yunus Emre de bir dergah adamıydı. yine o tarihlerden sayın :wiinkk: )

sıkma canını, gün olur yine büyütürsün be kardeşim, neler gördük zamanında. daha dün gibi hatırlarım biriktirdiğim parayla hurdacıdan yalvar yakar bisan bisiklet şasesi aldığımı:wiinkk:
bak şimdi gsr 600
yarına Allah Kerim, şükretmelisin.
"alır deneriz, verir deneriz" diyor :)

bak aklıma nasıl bir kıssa geldi:

horasan erenlerinden bir alevi dedesi dergahında bir müridi gidip dedeye der ki
-ben erdim, bana müsaade et gidip post açayım, kendi dergahımı kurayım
dede şöyle bir süzer müridini ve der ki; sana bir soru sorayım, bilisen sana bu dergahı bırakayım ve köşeme çekileyim. yok bilemezsen dergahımdan gidersin!
tamam der mürid, sor hadi.
-söyle bakalım evlat; ararken ne yaparsın, bulunca ne yaparsın?
-bilmeyecek ne var bunda der mürid. Ararken dua ederim, bulunca şükrederim!
- onu buranın sokak itleri de yapar a oğul, der dede. ARARKEN ŞÜKREDECEKSİN, BULUNCA PAYLAŞACAKSIN...

sazın telini inceden vurdum, ( siyasi veya herhangi bir yere çelikmesin, bilinir ki Yunus Emre de bir dergah adamıydı. yine o tarihlerden sayın :wiinkk: )
Gerçekten güzelmiş.:) Ayrıca aldığınız motosiklet çok revaçta olan bir motosiklet.Her yer cup motosiklet kaynıyor.İstediğiniz zaman satabilirsiniz.Bende bir cup kullanıcısı olarak gayet memnunum hatta uzun yola bile gidiyorum.

önemli olan o ruhu yaşamak ve hiç kaybetmemek gerisini boşver.kazasız belasız binmen dileğiyle

img0509az.jpg

img0512a.jpg

img0508a.jpg

img0585a.jpg

ne güzel...tertemiz ve simsiyah...Allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin.

sağolun arkadaslar kıkırdak fotoyu buyuk koymayı nasıl yapıyoruz :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar