kara liste

Motosikleti
Aprilia Tuono V4 Factory 2021
diyorum ki sadece plaka ve araç cinsiden tüm itlik yapan şöferleri buraya yazalım bakalım ne çıkacak sonuç adet olarak. Siz yazın ben sayıyı eklerim
1. 34 M 5325 PLAKALI minübüs -along' dan

bu isi bir savas haline getirmeyiN arkadaslar
bir hesabiniz varsa orada gorun yada gormezden gelin. abuk subuk adamlarin boktan hayatlari var ve sizinkinide o hale cevirmek istiyorlar . bunlardan uzak durup ruzgarin keyfine bakin.motorunuzu ve kendinizi korumaya ozen gosterin bize siz lazimsiniz.

bu konunun sonu yok çünkü Türkiye trafiğinde bol miktarda hayvan var(gerçek hayvanları tenzih ederim)
bir yerde okumuştum çok doğru;trafik bir savaş alanıdır hayatta kalmaya bakın
hepsi bu

Motosikleti
Aprilia Tuono V4 Factory 2021
feragold' Alıntı:
bu konunun sonu yok çünkü Türkiye trafiğinde bol miktarda hayvan var(gerçek hayvanları tenzih ederim)
bir yerde okumuştum çok doğru;trafik bir savaş alanıdır hayatta kalmaya bakın
hepsi bu

olsun biz yazalım bakalım ne çıkıyor
:cat:

ben bugun yolda gelirken çamlıca - yenibosna arası ilginç bi şekilde aracların bana yol verdiğini ve rahatsız etmediklerini gördüm açıkcası çok garibime gitti sanırım ayda yılda bir karşılaşılacak bi durum:mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bende düşünmüştüm ama sen benden önce davranmışın alın ilki benden
34 M 5325 PLAKALI minübüs sürücüsü pez..... geçen pazar saat 20.00 de sinyal verdigim halde görmedigini iddia eden ulan sinyali görmedin hadi benidemi görmedin arkadan geldin vurdun allahtan dengeyi bozmadan saga yanaştım sonrasını hiç anlatmıyım uzun hikaye gerekde yok. ben varım teşhir edin böyle hayvanoglu hayvanları!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

yaw kusuruma bakmayın biraz agzım bozuk ama bu kadar tutabildim kendimi...........

bence tum bayan suruculeri yazalımmmm :mrgreen: Saka , saka ... Ama dusundugum zaman deliye donuyorum ... Cok dikkatsizler ... Birde yaslılar . Walla 60 yasından sonra arac kullanmalarına ızın vermıceksın bu ulkede ... kullanmak isteyen olursada saglam bi doktor raporu alacak kisi treafige cıkmak ıcın ...

gereksiz .. insanların canı sıkıldığı her plakayı yazması gibi bir sonuç doğabilir...

çok plaka var hangi birini aklında tutcanki...
ahh bilinçsiz insanlar,saymakla bitmez...

ben bu gün antakyada 31 DC 5848 plakalı otobüsün bi motorluyu sıkıştırmaya çalıştığını ğördüm motorlu nerdeyse düşüyodu

hı bu arada antakyadan da yaza biliriz değilmi :silent:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar