- Konu Yazar
Merhabalar. Ufaklıktan beri Kara Jawa'ya binmek hayalim. Şu an Keeway Superlight 150'ye biniyorum. Onu satıp üstüne biraz daha koyup Kara Jawa almak istiyorum. Ortalama 2500 liraya Kara Jawa alınabilir mi? Yoksa plakasız 800-900 liraya satılanlardan alıp plaka çıkartmak daha mı avantajlı olur?
Kara Jawa'yı unut, o fiyata klasiklerden bu var diyebileceğiniz sürücüsünü üzmeyecek motor tavsiyelerinizi de ilgiyle bekliyorum.
Jawa da klasik de olmaz derseniz ortalama 2500 liralık başta cross olmak üzere tavsiyelere de açığım.
Not: Genellikle İstanbul içi, trafiğin problem olmayacağı yerlerde bineceğim. Tatillerde şehirdışına çıkacağım. Önceliğim az yakmasındansa baş ağrıtmaması. Hem işlevsel hem de manevi açıdan tatmin edici olması.
Değerli yorumlarınız çok makbule geçecek. Herkese sevgiler, saygılar.
Kara Jawa'yı unut, o fiyata klasiklerden bu var diyebileceğiniz sürücüsünü üzmeyecek motor tavsiyelerinizi de ilgiyle bekliyorum.
Jawa da klasik de olmaz derseniz ortalama 2500 liralık başta cross olmak üzere tavsiyelere de açığım.
Not: Genellikle İstanbul içi, trafiğin problem olmayacağı yerlerde bineceğim. Tatillerde şehirdışına çıkacağım. Önceliğim az yakmasındansa baş ağrıtmaması. Hem işlevsel hem de manevi açıdan tatmin edici olması.
Değerli yorumlarınız çok makbule geçecek. Herkese sevgiler, saygılar.