Kara Jawa mı diğer alternatifler mi?

Merhabalar. Ufaklıktan beri Kara Jawa'ya binmek hayalim. Şu an Keeway Superlight 150'ye biniyorum. Onu satıp üstüne biraz daha koyup Kara Jawa almak istiyorum. Ortalama 2500 liraya Kara Jawa alınabilir mi? Yoksa plakasız 800-900 liraya satılanlardan alıp plaka çıkartmak daha mı avantajlı olur?

Kara Jawa'yı unut, o fiyata klasiklerden bu var diyebileceğiniz sürücüsünü üzmeyecek motor tavsiyelerinizi de ilgiyle bekliyorum.

Jawa da klasik de olmaz derseniz ortalama 2500 liralık başta cross olmak üzere tavsiyelere de açığım.

Not: Genellikle İstanbul içi, trafiğin problem olmayacağı yerlerde bineceğim. Tatillerde şehirdışına çıkacağım. Önceliğim az yakmasındansa baş ağrıtmaması. Hem işlevsel hem de manevi açıdan tatmin edici olması.

Değerli yorumlarınız çok makbule geçecek. Herkese sevgiler, saygılar.

iki zamanlı motor devri kapanalı 75 sene filan olmuştur. onun derdi ile uğraşacağına gidip adam gibi bir motor alıp binmek en güzelidir. ha hala iki zamanlı motor üreten vespa gibi gerzek üreticiler var ama onun parçasını fahişte olsa bulursun ama diğerinin parçasını ararken telef olur insan. eskiden postacılarda vardı bu jawa belası, vibrasyon, gürültü, duman ve mezbelelik satın almak istiyorsan o senin bileceğin iş.

mz etz 251 bir alternatif olabilir. bir ara merak edip araştırıyorudum. bakımlı bulursan cok da yakmaz. çok atik motordur. oldukça sağlamdır..

Benzini bedavaya alıyosan olabilir, onun dışında 1600cc motorlu 1500 kilo arabadan fazla benzin yakacak bi motosiklete kırk yılda bir binebilirsin heralde. Aman aman bi performansı da yok, araba çekebiliyo tamam çok torklu ama benzini de içiyor.

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Yinede ben karajavanin alternatifini çok merak ettim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar