Kar'a İlk Adım ... :)

Metehan abi hoşgeldin ya.Vallaha yine yorumunu okuyunca kahkahaya boğuldum.Böyle herkesten farklı yorumlarına hastayım. :mrgreen: :flower:

selam dostum...yeberecileri toplu oolarak gördüm mü dayanamıyorum coşuyorum...:p

hani motor nerde tatlı su motorcusu seni:queen:

motoröüm yok ama alacağım motoru sırf size coşku vermek için özel seçicem...:p

a
ayrıca yengenizle olunca mecbur insan mutlu olmadığı zaman bile mutluymş gibi yapıyo.:queen:

[:p

vay anasını be..işin gücün yok sirseri gibin geziyon nereden buluyon la benzin parasını pis herif...:p arabayı nerden kaldırdın la...:queen:

fokuslarıda severim he...beyaz rengde yakışmış aga arabaya...

evet ya düşünsene biz iki kişi ybr ye sığıyoruz birde tek başına sığmayanlar var ya onlar ne yapsın değil mi? hamsi ızgara bile gelemiyor sonra honda böyle honda şöyle diyor:queen:

beni taşıyabilecek bir matör yok be yiğidim...yakında üretilirse 5XL belki bineriz...gülünü soldurdular gülüm...:p

aynen fatihim heralde sen şu arkadaştan bahsediyosun... ismini vermek istemiyorum... :bounce:

]

ismi ilazım değil diyosun...:p

oo bak nasıldı unutmuşum onun sarı çizmelerini bu resimde ne eksik diye hep merak etmiştim meğer sarı çizmeler miş:queen:

sarı çizmelerimden ben usçluyum...

la size laf yetiştiremiyom artık...:p biraz bilardo oynayam ben azcıkın...

F54

sen kendini bizle bir tutma bak yakında bastonla dolaşmaya başlayacaksın yaş 40 ı geçmiş gitmiş senin ağın gitmiş vahın kalmış yakında da dede olursun olur biter metehan amca bayramda elini öpmeye geleceğim....:queen:

gangam bi defa o araba gri... sen eğice yaşlandın.. artık sana motür de yuhh... malum artık trafik sıkıntısı var türkiye genelinde.... para konusu birikimleri harcıyoz... :queen:

fatih sen gel yeter ister tek ister çift nasıl olursa olsun ortama uydururuz zaten ortama uymayan fazla zevk alamıyor ama guruba girersen varya daha da çıkmak istemezsin seni de katalım guruba sen marmara ya gel okul okumaya burda sana başka manita ayarlarız motordan korkmayan:queen:
Süper olur. :) Orada kuzenlerim var.Yazın bir tatil planı yapıp eğer crypton alabilrsem cub la uzun yapılır mı sorusunun cevabını Manisa-İstanbul olarak vereceğim. :) Bu arada yaptığınız toplantılardan fotoğraf karelerini bekliyorum. :) Dikkatimi çekti de ne kadar çok Fatih varmış forumda. :)

sen kendini bizle bir tutma bak yakında bastonla dolaşmaya başlayacaksın yaş 40 ı geçmiş gitmiş senin ağın gitmiş vahın kalmış yakında da dede olursun olur biter metehan amca bayramda elini öpmeye geleceğim....:queen:

gangam el öpene harçlık çalışır bizde adet bu...:p harbiden aga yaşlandım bel ağrıları bunlar...yarın kuşada vurur bu yaşlılık...sonra motordan inmem artık...:queen:

gangam bi defa o araba gri... sen eğice yaşlandın.. artık sana motür de yuhh... malum artık trafik sıkıntısı var türkiye genelinde.... para konusu birikimleri harcıyoz... :queen:

harbimi lan gri...gözlerde görmüyor valla...aman aga bbi iş bul da yoksa zor işler...

gangam el öpene harçlık çalışır bizde adet bu...:p harbiden aga yaşlandım bel ağrıları bunlar...yarın kuşada vurur bu yaşlılık...sonra motordan inmem artık...:queen:

harbimi lan gri...gözlerde görmüyor valla...aman aga bbi iş bul da yoksa zor işler...

aynen abi güvenlik sertifikası alabilirim.. bakınıyorum ... idolümsün:cherry:

bu fotoğrafı ben çekmiştim:queen:
294166_206663569387619_100001319336816_518783_6429203_n.jpg

koray bulamadım la yine ayakkabıyı...
olmadı senin ayağından söküp alacam:queen:

Kocaeli İl Temsilcisi

ne olcek ulem ayuuuu :cherry::queen: gözede vurur yaşlılık , kuşada :cherry: sora fesatlığından onun bunun kuşunu kesersin :cherry:

kanka ne ayaksın sen gözüm motür gittimi yoksa kaşla göz arasında ?:cyclopsan

---------- Post added at 19:45 ---------- Previous post was at 19:42 ----------

koray yine durmadın yerinde demi ? :cherry: oh bu dünyada işin iş gez bakayım her zaman böle aylak kalamazsın yengeyide aldın yanına ohhh missss :)

---------- Post added at 19:47 ---------- Previous post was at 19:45 ----------

Süper olur. :) Orada kuzenlerim var.Yazın bir tatil planı yapıp eğer crypton alabilrsem cub la uzun yapılır mı sorusunun cevabını Manisa-İstanbul olarak vereceğim. :) Bu arada yaptığınız toplantılardan fotoğraf karelerini bekliyorum. :) Dikkatimi çekti de ne kadar çok Fatih varmış forumda. :)

elini sallasan fatihe çarpacak :cherry::cherry::queen:

Kocaeli İl Temsilcisi
Öyle değil o İrfan abi. :) Sen de biliyorsun. Hehe. Ya o bu değil de gerçekten Metehan abiye cbf 150 lazım. :)

yavvv bırak şu cbf cilerin yüz karasını ,:cherry: beni az daha cbf den soğutuyordu alllahın hobbiti :cherry: allahtan sattıkta bizim cbf lerin yağ yakma sorunu düzeldi :cherry:

daha 150 almaz o var aklında bi şeytanlık ama du bakayım bekleyelim görelim ...:)

F54

yavvv bırak şu cbf cilerin yüz karasını ,:cherry: beni az daha cbf den soğutuyordu alllahın hobbiti :cherry: allahtan sattıkta bizim cbf lerin yağ yakma sorunu düzeldi :cherry:

daha 150 almaz o var aklında bi şeytanlık ama du bakayım bekleyelim görelim ...:)
bende o cüsse olsa yeminle er5 veya kawasaki 500 modelini alırım bakarım keyfime mete yi anca 500 cc taşır

ne olcek ulem ayuuuu :cherry::queen: gözede vurur yaşlılık , kuşada :cherry: sora fesatlığından onun bunun kuşunu kesersin :cherry:

kanka ne ayaksın sen gözüm motür gittimi yoksa kaşla göz arasında ?:cyclopsan

---------- Post added at 19:45 ---------- Previous post was at 19:42 ----------

koray yine durmadın yerinde demi ? :cherry: oh bu dünyada işin iş gez bakayım her zaman böle aylak kalamazsın yengeyide aldın yanına ohhh missss :)

---------- Post added at 19:47 ---------- Previous post was at 19:45 ----------

elini sallasan fatihe çarpacak :cherry::cherry::queen:

aynen aga bi daha aylak kalamam :)

---------- Post added at 20:40 ---------- Previous post was at 20:22 ----------

koray bulamadım la yine ayakkabıyı...
olmadı senin ayağından söküp alacam:queen:

kanka bizim burada var ... daha geçen hafta bakmıştım...pazartesi ben bakatım 41 numara demi.. alayım sana rahat ol kanka ayıp ediyon ha :bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar