kar ve motosiklet?

abi karlıyken hava manyak oluyor motosiklet sürmek.Ben çıktım bi kere yerler buz tutmuş ben 3,5 attım motor durmaz diye ama bacaklarımla depoyu sıktım filan durdum kalkarken debriyajı normal bırak yine pati çekiyor ben 4. viteste pati çektiğimi hatırlıyorum 125 cc lik bir motor 1000 cc gibi oluyor karda bide 1.vitesten 2. vitese atarken hafif gaz verince motorun arkası çok güzel sağ sol yapıyor o en hoşu:cat: bu senede çıkarım ben motorla pati çekmeye:mrgreen:

çok iii

Karda motorsiklet Arabalardan çok daha iyi gidiyor. Özelliklede iki kişi binmişseniz cıkamıyacağınız yokuş yok. Yol tutuşu mükemmel. Ayrıca çokda zevkli birşey karda motora binmek. Karın ezilmesi sesi Çok hoş gelior kulağa. Bazende Patinaj Çektirmek Çok Hoş oluyor. En iyi Tarafı ise Düşünce Hiçbirşey olmuyor. Kalkıp Devam edebiliyorsunuz...

ümmet perkitan;487054' Alıntı:
vezirköprüden kastamonuya durağan yoluyla gittim lapa lapa kar aralıksız yağıyordu kaskın camını kapatamadım çünkü yol görünmüyordu açık oldumu da üşüyordum 15-20 km hızla gidebiliyorsun kaymamak için yerde kar çok yoktu ama yer yer buzluydu 4 kere düştüm ogün hiç unutamam.

Kışın motosiklet kullanma konusunu yanlış kişilere soruyorsun Donniedarko kardeş.

Bu soruyu doğrudan Ayşe Şule BİLGİÇ ablamıza soracaktın.Kışın motosiklet kullanmanın piri o çünkü.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Kışın motosiklet kullanma konusunu yanlış kişilere soruyorsun Donniedarko kardeş.

Bu soruyu doğrudan Ayşe Şule BİLGİÇ ablamıza soracaktın.Kışın motosiklet kullanmanın piri o çünkü.

bizi onu daha çok internetten yazı kopyalayıp kaynağını vermeden yayınlama piri olarak tanırdık dostum :mrgreen:

kar-kaymak-kaypak
belki arkadaş bu contextte kastetti olayı...
ayrıca bu kopyala yapıştır gerçeğini de yeni öğrendim forum sayesinde vay ayşe vay...

İşte Kütahyalı bir dostumuz...

foto053jl9.jpg

foto057pa3.jpg

foto059rh0.jpg

foto060dk4.jpg

foto062eq0.jpg

foto069sk1.jpg

foto080rs4.jpg

foto086lo6.jpg

foto090ms1.jpg

Sevgili sezonu kapatan arkadaşlar soğuk hava kar kış falan hikayedir. asıl olan insanın ruhudur ruhun sıcak kanlı ise hiç bir hava koşulu yada problem motosikletçıye engel olamaz sezon diye bişey yoktur olmadığı gibi de kapanamaz sezonu kapattık diyrnlerde bi daha motosiklet binmesin ::evil:: ::tutkuy::

Motosikleti
Forza250-cygnusL
serdar23_Bilgem´isimli üyeden Alıntı

::koop:: ::koop:: ::koop:: :queen: ::koop:: :queen: ::koop::
Yarıldım yaaa

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kolayı var..

Kar ve Motosiklet

Karda motosiklet binmek esas olarak eğlenceli bir aktivitedir. Hele ki motorunuza kar lastiği (Türkiyede bulmak zor bana baş vurabilirsiniz ) takmışsanız eğlencenin sonu olmaz..
Zamanında denediğim için çok iyi biliyorum.Bodrumdan 150 km. mesafeye sırf karda motosiklet binmek için gitmiştim..
gerekli resimleri üşenmez de www.bmk48.com adresinden Foto Albüm- Geziler (Enduro ) bölümüne göz atarsanız bulabilirsiniz..
Ayrıca Bodrum Motosiklet Kulübü başkanı olarak heryıl en az 2 yarış düzenlediğimi Turgutreis Yarış Parkurundan fotoğraflarıda bulabilirsiniz...
Herkese selamlar

Valla deneyin arkadaşlar.ben yağmur çamur demeden geziyorum kar yağarkende gezdim.sabahları buzlu adrenalin oluyor kardada deneyeceğim.bol şanslar.:cherry:

Gectigimiz c.tesi gunu istanbul'da kar yagarken kullandim...tabii ki yerlerde kar yoktu :) ama yağan karın vizöre ve motorun farlarına aksam karanlığında gelişini seyretmek cok güzel ve çok huzur verici geldi bana. :wiinkk:

Duyduguma gore de motorda karlı zeminde yokuş cıkmak :cat: :queen: ok...ama inmek hakikaten unutulmasi gereken bir vaka :farao:

üstad çok ilginç bir soru benim bir srüş deneyimim yok ancak atv v.b araçalrın çok rahat sürüldüğünü görmüştüm(haberlerde) . ama bir eduro ile denemek lazım gerçi insana ne gelirse meraktan gelirmiş ama...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Karda motosiklet binmek esas olarak eğlenceli bir aktivitedir. Hele ki motorunuza kar lastiği (Türkiyede bulmak zor bana baş vurabilirsiniz ) takmışsanız eğlencenin sonu olmaz..
Zamanında denediğim için çok iyi biliyorum.Bodrumdan 150 km. mesafeye sırf karda motosiklet binmek için gitmiştim..
gerekli resimleri üşenmez de www.bmk48.com adresinden Foto Albüm- Geziler (Enduro ) bölümüne göz atarsanız bulabilirsiniz..
Ayrıca Bodrum Motosiklet Kulübü başkanı olarak heryıl en az 2 yarış düzenlediğimi Turgutreis Yarış Parkurundan fotoğraflarıda bulabilirsiniz...
Herkese selamlar

reklamları izlediniz

slm

valla en guzelını sız yapıyorsunuz kısın motora bınmek super oluyo ben yaz kıs bınerım motora:D:D:D:D:D

Hoca zemine bakar..Yukardaki resimde karda motora binmeyen motorcu değildir tarzında atıp tutan ağabey buz tutmuş asfaltta gezsin de görelim:bounce:

yumuşak karda gitmek çok zor bir olay değil. her motor gider yumuşak kar üzerinde çok derin olmadığı sürece. peugeot mobiletlerle kışın dağlarda şov yapardık zamanında. asıl zor olan buz tutmuş bir zeminde kullanmak. onun içinde özel lastikler kullanmak gerek. nekadar işe yaradığını deneyip öğrenmek lazım.

Arkadaşlar, karda motora binilmez diye bir şey yoktur. Hatta atrı bir eğlencesi vardır. Karlı gezilerimden bir kaç fotoğraf ekledim.

20 Ekim 2005
DSC00367.jpg

DSC00383.jpg

30 Ekim 2005
835d5d6c.jpg

00382fb3.jpg

19 Kasım 2005
ec26399b.jpg

5c499c89.jpg

DSC00895.jpg

22 Ocak 2006
DSC02751.jpg

17 Ocak 2006
DSC02615.jpg

4 Şubat 2006
DSC03012.jpg

DSC03022.jpg

DSC03040.jpg

28 Şubat 2006
DSC03511.jpg

13 Haziran 2006
DSC05464.jpg

17 Ekim 2006
DSC06362.jpg

DSC06392.jpg

DSC06383.jpg

Karda motosiklete binmek eğlenceli olsada bahara doğru yeter artık toprak görmek istiyorum diyorsun :pale:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar