Kapadokya'ya Kısa Bir Bakış - Kısa Bir Tur - Kısa Bir Gezi - (Yalnız Adam)

lErQvX.jpg

https://www.youtube.com/watch?v=30eXvb44SIo

Kapadokyadan kısa bir kesiti sizlerle paylaşmak istedim umarım beğenirsiniz iyi seyirler

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hocam kusura bakmayın ama kask yok artçının hayatına saygı yok.. Apache mode on ..

Bu yine iyi hali eskiden R6nın arkası kayıyor gaz açınca yardım edin diye konu açıyordu. :)

Bana bakma bak yeşil yandı. :p

O değil de arkadaşınız hala yolunda giden insanların aynalarını yumrukluyor mu ?

aaaaaa_zps2w516yhq.png
[/URL][/IMG]

Adama abone olmadık her videosunu görüyoruz. Midem bulandı her kanal açan burda her attığı videoyu paylaşırsa işimiz var. Sanki dünyayı kurtarıyor her videosu serserilik.

R6'dan baya çekmiştin. Benim de içim ısınmıştı abone olmuştum. Geçenki olayda abonelikten çıktım. Ama hala videoları görmek zorunda kalıyoruz.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hiç sevilmeyen bir adam olduğunu bildiği için sanırım kanal adınıda Yanlız Adam yapmış en azından bu dürüst tavrı için saygı duyalım arkadaşımıza. :)

Hocam kusura bakmayın ama kask yok artçının hayatına saygı yok.. Apache mode on ..

Artçının hayatına saygım olmasa kaskımı ona vermem kask olmadıgı için mecburiyetten oluşan bir durum benimde onayladıgım birşey degil

Bu yine iyi hali eskiden R6nın arkası kayıyor gaz açınca yardım edin diye konu açıyordu. :)

Bana bakma bak yeşil yandı. :p

O değil de arkadaşınız hala yolunda giden insanların aynalarını yumrukluyor mu ?

[URL=http://s1301.photobucket.com/u...albums/ag110/bagriacik/aaaaaa_zps2w516yhq.png[/URL][/url]

Adama abone olmadık her videosunu görüyoruz. Midem bulandı her kanal açan burda her attığı videoyu paylaşırsa işimiz var. Sanki dünyayı kurtarıyor her videosu serserilik.

Hiç sevilmeyen bir adam olduğunu bildiği için sanırım kanal adınıda Yanlız Adam yapmış en azından bu dürüst tavrı için saygı duyalım arkadaşımıza. :)

Sayende sevenlerimizi ayırt ediyoruz sagol :) en azından buna yardımcı oluyorsun

:) sağolun yorumlarınız için arkadaşlar galiba yorum yazan arkadaşların yanına gelip mouse la zorla tıklattırıyorum özellikle konuda yalnız adam yazıyorum arka kayıyor muhabbetide ozaman herkes saçma sebepler vermişti bir kişide lastigin havasını indir asfaltın kötüyse demedi ki motorumu yeni aldıgım zamanlardı ama sagol yinede , Benim arkadaşım gerekmedikçe birşey yapmaz 👍

QUOTE=bagriacik;3992140]Görüyoruz gerekmedikçe bir şey yapmadığını...[/QUOTE]

Sen sana gösterileni görüyorsun kardeşim veya sadece gösterebildigimizi desem daha dogru olur

QUOTE=bagriacik;3992140]Görüyoruz gerekmedikçe bir şey yapmadığını...

Sen sana gösterileni görüyorsun kardeşim veya sadece gösterebildigimizi desem daha dogru olur[/QUOTE]

O zaman arada iyi şeylerde gösterin. İçinde ayna kırmamak, hatalı sollamamak ve trafik kurallarına uymak olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar