kapadokya ya gittik :D

GKN

çook güzel olmuş, özendirdiniz beni:)
hada nice nice km lere inşallah..

gerçektende imrenilecek derecede güzel bir gezi olmuş,
herkeze nasip olmasını temenni ederim.:cat:

güzel yorumlarınıza tek tek teşekkür ederim. Otelin numarasını eklerim...

Kaan daha güzel gezi yapana kadar gördüğüm en güzel gezi budur.
Muhteşem,teşekkürler dostum. :cat:

Yaa yemin ediyorum duygulandım yaaa.....
99 da en son rahmetli babaannemin cenazesini götürmüştük ürgüp'e ve o tarihten sonra hep zor geldi bana gitmek...
Benim görmediğim yerlere gitmiş resimlerini paylaşmışsınız.. Sağolun varolun emeğinize sağlık...
Yalnız temenniye çıkmamışsınız dikkatimden kaçmadı :)
Peynirlide yemişsiniz yaa benim memleket özlemimi arttırdınız iyice..:salut:
Birde deveye binmeden gelmeseydiniz keşke :)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Gezi süper... Resimler süper.... Bayağı zaman almıştır yüklemek.....

Bu arada şömineli resimleri arşivleyip çerçeve yaptırın bence.... Mükemmel çıkmış.....

Güzel yerler... Elinize sağlık paylaştığınız için...

Kapadokya basligini okuyunca acamadan yapamadim,Memleketimin Fotolarini görünce az da olsa Hasretligimi gideriyorum.
Fotolar ve Gezi Raporunu bizlerle Paylasdiginiz icin Tesekkür ederim.

Selamlar Falcon50

Üniversite yıllarından bu yana gezemediğim yöreleri gündemime getirdiğiniz için teşekkürler. İlkbahar'ı dört gözle bekleyeceğim.

memleketimiz güzeldir her bayram gideriz ama ben 6 yıldır mersindeyim. ancak burasıda güzel. ilkbahar ve yaz dönemide çok güzel olur ayrıva aksaraydaki ıhlara vadisini gezmenizi tavsiye ederim.

bu resim tam amerikan filimdekileri gibi olmus magrada korku filmi gibi valla guzel cıkmıs bu foto

077kg7.jpg

memleketimiz güzeldir her bayram gideriz ama ben 6 yıldır mersindeyim. ancak burasıda güzel. ilkbahar ve yaz dönemide çok güzel olur ayrıva aksaraydaki ıhlara vadisini gezmenizi tavsiye ederim.
Bi hemşehri daha çıktı ne güzel :)
Kapadokya basligini okuyunca acamadan yapamadim,Memleketimin Fotolarini görünce az da olsa Hasretligimi gideriyorum.
Fotolar ve Gezi Raporunu bizlerle Paylasdiginiz icin Tesekkür ederim.

Selamlar Falcon50
Vallaa bence toplanıp gazlayalım tüm Kapadokyalılar, ürgüplüler ve memleketimizi görmek isteyenlerle.. Yazın böyle bi organizasyon tam süper olur kanımca.. :)

çok güzel bir gezi olmuş. bol fotoğrafla da gitmiş kadar olduk. hayallerimizi kısmende olsa gerçekleştiren dostlara selam olsun. yüreklerinize bileklerinize sağlık

Pinarr
Vallaa bence toplanıp gazlayalım tüm Kapadokyalılar, ürgüplüler ve memleketimizi görmek isteyenlerle.. Yazın böyle bi organizasyon tam süper olur kanımca..

Cok güzel bir fikir Pinarr amma ben Türkiyede oldugum vakit ayarlarsaniz daha cok güzel olur.:flower::flower:

alanyadan daha önce 2 defa motosiklet kiralayarak turist getirmiştim rehberlik yapmak için. Oraları motosikletle gezmek ayrı bir zevk 2 gezimde'de ürgüpde kalmıştık otelleride çok kaliteli bence mutlaka her motosiklet sevdalısının 1 defalığınada olsa motosikletine atlayarak gezmesi gereken bir yer Her yıl alanyadan mutlaka talep çıkıyor kapadokya bölgesine götürebilirmisin şeklide ama dediğim gibi sadece 1 kişi ve motosiklet ile olursa kabul ediyorum hatta bu yaz bir mt buluşması ayarlayın ben bir yolunu bulur rehberlik muhabbetine mutlaka gelirim:p

alanyadan daha önce 2 defa motosiklet kiralayarak turist getirmiştim rehberlik yapmak için. Oraları motosikletle gezmek ayrı bir zevk her gezimde ürgüpde kalmıştık otelleride çok kaliteli bence mutlaka her motosiklet sevdalısının 1 defalığınada olsa motosikletine atlayarak gezmesi gereken bir yer Her yıl alanyadan mutlaka talep çıkıyor kapadokya bölgesine götürebilirmisin şeklide ama dediğim gibi sadece 1 kişi ve motosiklet ile olursa kabul ediyorum hatta bu yaz bir mt buluşması ayarlayın ben bir yolunu bulur rehberlik muhabbetine mutlaka gelirim:p

Ayarlıycaz işte..

Bazı arkadaşlarımı da hakiki köy evlerinde ağarlarım mis gibi memleketimizi tanırlar :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar