Bi hemşehri daha çıktı ne güzelmemleketimiz güzeldir her bayram gideriz ama ben 6 yıldır mersindeyim. ancak burasıda güzel. ilkbahar ve yaz dönemide çok güzel olur ayrıva aksaraydaki ıhlara vadisini gezmenizi tavsiye ederim.
Vallaa bence toplanıp gazlayalım tüm Kapadokyalılar, ürgüplüler ve memleketimizi görmek isteyenlerle.. Yazın böyle bi organizasyon tam süper olur kanımca..Kapadokya basligini okuyunca acamadan yapamadim,Memleketimin Fotolarini görünce az da olsa Hasretligimi gideriyorum.
Fotolar ve Gezi Raporunu bizlerle Paylasdiginiz icin Tesekkür ederim.
Selamlar Falcon50
Vallaa bence toplanıp gazlayalım tüm Kapadokyalılar, ürgüplüler ve memleketimizi görmek isteyenlerle.. Yazın böyle bi organizasyon tam süper olur kanımca..
Pinarr
Cok güzel bir fikir Pinarr amma ben Türkiyede oldugum vakit ayarlarsaniz daha cok güzel olur.:flower::flower:
alanyadan daha önce 2 defa motosiklet kiralayarak turist getirmiştim rehberlik yapmak için. Oraları motosikletle gezmek ayrı bir zevk her gezimde ürgüpde kalmıştık otelleride çok kaliteli bence mutlaka her motosiklet sevdalısının 1 defalığınada olsa motosikletine atlayarak gezmesi gereken bir yer Her yıl alanyadan mutlaka talep çıkıyor kapadokya bölgesine götürebilirmisin şeklide ama dediğim gibi sadece 1 kişi ve motosiklet ile olursa kabul ediyorum hatta bu yaz bir mt buluşması ayarlayın ben bir yolunu bulur rehberlik muhabbetine mutlaka gelirim![]()