- Konu Yazar
![]()
burası üzerinde müze gibi biryer olan alan değilmi hatta fotoğrafda ucu görünüyor alt tarafda ürgüp garajı olan yer tüm ürgüpü gören alan ve yanlış hatırlamıyorsam para ödeyerek giriliyordu yalnız harfiyat var 2006 da yoktu aynı yer olup olmadığından emin değilim merak ettim :silent:
ilk defa 2000 yılında gitmiştim rockdonalts adinda bir yerde çalışıyordu arkadaşim atatürk büst'üne karşı hatta bahsi geçen yerde rent car vardi motosiklet filanda kiralıyordu
bu tepede tam merkezde zaten başkada böyle bir yükselti yok bildiğim kadari ile ürgüpü gören hatta bir gittiğimizde üzüm bağlarının olduğu alanda bir motosiklet gurubu kamp yapıyordu enduro sitesiydi sanırım türküye çapında bir toplantı için çok uygun bir bölge olağanüstü dokusu insanı başka bir dünyada olduğun hissini veriyor
Hele ürgüpde aşk başkadır gene duygularım depreşti :mrgreen:
Bilmiyorum, Ürgüpte hiç aşık olmadım, aşık olduğum birini tutup Ürgüp'e de götürmedim, tecrübesizim:queen::queen::queen:
şimdi ben bunu yazdımya mete_handro burayı okursa diyeceğini biliyorum senle ürgüpde buluşalım tüm hissiyatım bir anda uçup gidicek allahım böyle bir anda mete nerden geldi aklıma. Aklımı koru yarabbim ::saad::
Vallaa aşk bu olsa gerek :queen:
Adam kabus gibi çöktü tepeme en romantik anlarda bile aklıma geliyorsa silületi pandanın psikolojik yardım almam lazım
Seni panda paklar :queen:
İşte temenniyi tanıtan güzel bir resimde benim pcimden olsun..
Önde yan duran bıyıklı şahsiyet amcam olur
![]()
Atatürk büstünün çaprazında kahve var biliyo musun??
İşte o kahvenin yanındaki dükkanla üst kat tamamen bizim..
Eski bi ev.. Tam çarşıda olduğu ve kötü görüntü arzettiği için bi hayli değerleniyo![]()
Tamam anladım ürgüp eşrafının kalburüstü zaaatlarındansınız önümü ilikleyerek saygıda kusur etmeden yazarım bundan sonra:mrgreen:
şaka biryana okadar ayrıntılı bilmiyorum genelde avanos ıhlara filan gezerdik birde murathan otel diye bir yerde kalırdık unutamıyacağım bi olayda birgün sabah balona binmiştik yan balondada trt'nin belgesel ekibi havalanmıştı bir rivayete göre televizyonda çıkmışım adamlar yan balondan sarkarak el kol sallayan bir zihniyeti görünce focuslamışlar üzerime haliyle artık ne düşünerek zoomladılar bilemiyorum bi şebekmi dediler yoksa siyahi bir turistmi :queen:
velhasıl kelam çıkacak sonuç neymiş her motosiklet tutkunu motosikletiyle geliyormuş vede pınar hanım'ın dükkanla üst kat tamamen onlara ait olduğu için yazmadan durup düşünerek yazılıyormuş :queen::queen:
Balonun olduğu yere bi kere gittim balona deil ama deveye bindim![]()