Kapadokya 2007

IHLARA VADISI

ÜRGÜP TEMMENI TEPESI

ORTAHISAR KALESI

ERCIYES (Bizim Kasabadan görünüsü)

Bu Adam neyi bekliyor burada

anlasildi

Benim Ufaklik

ATV Sürüslerine basliyoruz

Kuzenim Ersin

Muharrem(Ortahisar50)

Bu bakan Arkadasda Kuzenim Erkan

Son düzenleme:
İşte bizim ev temenninin tam karşısı capadoccia otelin yanında :)
recovered108ej4.jpg

recovered108ej4.jpg

burası üzerinde müze gibi biryer olan alan değilmi hatta fotoğrafda ucu görünüyor alt tarafda ürgüp garajı olan yer tüm ürgüpü gören alan ve yanlış hatırlamıyorsam para ödeyerek giriliyordu yalnız harfiyat var 2006 da yoktu aynı yer olup olmadığından emin değilim merak ettim :silent:

recovered108ej4.jpg

burası üzerinde müze gibi biryer olan alan değilmi hatta fotoğrafda ucu görünüyor alt tarafda ürgüp garajı olan yer tüm ürgüpü gören alan ve yanlış hatırlamıyorsam para ödeyerek giriliyordu yalnız harfiyat var 2006 da yoktu aynı yer olup olmadığından emin değilim merak ettim :silent:

Evet doğru harfiyat yoktu şimdiyede çoktan bitmiştir zaten nezamanın resmi bakmadım ama..
Tüm Ürgüp'ü kuş bakışı izlediğin yer evet.. Tam altı da Ürgüp çarşı..
Kilise mi tapınak mı neyse işte ondan var tepede..
Ücretli miydi hatırlamıyorum.. Ben ücret ödiycek yaşta deildim temenniye çıktığımda :)

ilk defa 2000 yılında gitmiştim rockdonalts adinda bir yerde çalışıyordu arkadaşim atatürk büst'üne karşı hatta bahsi geçen yerde rent car vardi motosiklet filanda kiralıyordu

bu tepede tam merkezde zaten başkada böyle bir yükselti yok bildiğim kadari ile ürgüpü gören hatta bir gittiğimizde üzüm bağlarının olduğu alanda bir motosiklet gurubu kamp yapıyordu enduro sitesiydi sanırım türküye çapında bir toplantı için çok uygun bir bölge olağanüstü dokusu insanı başka bir dünyada olduğun hissini veriyor

Hele ürgüpde aşk başkadır gene duygularım depreşti :mrgreen:

ilk defa 2000 yılında gitmiştim rockdonalts adinda bir yerde çalışıyordu arkadaşim atatürk büst'üne karşı hatta bahsi geçen yerde rent car vardi motosiklet filanda kiralıyordu

bu tepede tam merkezde zaten başkada böyle bir yükselti yok bildiğim kadari ile ürgüpü gören hatta bir gittiğimizde üzüm bağlarının olduğu alanda bir motosiklet gurubu kamp yapıyordu enduro sitesiydi sanırım türküye çapında bir toplantı için çok uygun bir bölge olağanüstü dokusu insanı başka bir dünyada olduğun hissini veriyor

Hele ürgüpde aşk başkadır gene duygularım depreşti :mrgreen:

Bilmiyorum, Ürgüpte hiç aşık olmadım, aşık olduğum birini tutup Ürgüp'e de götürmedim, tecrübesizim:queen::queen::queen:

Bilmiyorum, Ürgüpte hiç aşık olmadım, aşık olduğum birini tutup Ürgüp'e de götürmedim, tecrübesizim:queen::queen::queen:

şimdi ben bunu yazdımya mete_handro burayı okursa diyeceğini biliyorum senle ürgüpde buluşalım tüm hissiyatım bir anda uçup gidicek allahım böyle bir anda mete nerden geldi aklıma. Aklımı koru yarabbim ::saad::

şimdi ben bunu yazdımya mete_handro burayı okursa diyeceğini biliyorum senle ürgüpde buluşalım tüm hissiyatım bir anda uçup gidicek allahım böyle bir anda mete nerden geldi aklıma. Aklımı koru yarabbim ::saad::

Vallaa aşk bu olsa gerek :queen:

Seni panda paklar :queen:

önce eskişehirde buluşacaktık olmadı, alanya dedik olmadı, bolu abant dedik olmadı, bursa uludağ gezisi dedik oda olmadı , en son ben istanbula gelicem dedim bu seferde ben gelemedim kavuşamadık bir türlü psikolojim bozuldu valla pandanında benden farklı bir durumu yok msn'de ağlıyo oda durmadan :queen::queen::queen:

İşte temenniyi tanıtan güzel bir resimde benim pcimden olsun..
Önde yan duran bıyıklı şahsiyet amcam olur :)
grnt008po9.jpg

İşte temenniyi tanıtan güzel bir resimde benim pcimden olsun..
Önde yan duran bıyıklı şahsiyet amcam olur :)
grnt008po9.jpg

Tamam işte hemen taksinin sağında rockdonalts adlı arkadaşımın dükkanı vardı sol taraf da ise atatürk büstü yazın kısmetse yeniden gitmeyi düşünüyorum

Atatürk büstünün çaprazında kahve var biliyo musun??
İşte o kahvenin yanındaki dükkanla üst kat tamamen bizim..
Eski bi ev.. Tam çarşıda olduğu ve kötü görüntü arzettiği için bi hayli değerleniyo :)

Atatürk büstünün çaprazında kahve var biliyo musun??
İşte o kahvenin yanındaki dükkanla üst kat tamamen bizim..
Eski bi ev.. Tam çarşıda olduğu ve kötü görüntü arzettiği için bi hayli değerleniyo :)

Tamam anladım ürgüp eşrafının kalburüstü zaaatlarındansınız önümü ilikleyerek saygıda kusur etmeden yazarım bundan sonra:mrgreen:

şaka biryana okadar ayrıntılı bilmiyorum genelde avanos ıhlara filan gezerdik birde murathan otel diye bir yerde kalırdık unutamıyacağım bi olayda birgün sabah balona binmiştik yan balondada trt'nin belgesel ekibi havalanmıştı bir rivayete göre televizyonda çıkmışım adamlar yan balondan sarkarak el kol sallayan bir zihniyeti görünce focuslamışlar üzerime haliyle artık ne düşünerek zoomladılar bilemiyorum bi şebekmi dediler yoksa siyahi bir turistmi :queen:

velhasıl kelam çıkacak sonuç neymiş her motosiklet tutkunu motosikletiyle geliyormuş vede pınar hanım'ın dükkanla üst kat tamamen onlara ait olduğu için yazmadan durup düşünerek yazılıyormuş :queen::queen:

Tamam anladım ürgüp eşrafının kalburüstü zaaatlarındansınız önümü ilikleyerek saygıda kusur etmeden yazarım bundan sonra:mrgreen:

şaka biryana okadar ayrıntılı bilmiyorum genelde avanos ıhlara filan gezerdik birde murathan otel diye bir yerde kalırdık unutamıyacağım bi olayda birgün sabah balona binmiştik yan balondada trt'nin belgesel ekibi havalanmıştı bir rivayete göre televizyonda çıkmışım adamlar yan balondan sarkarak el kol sallayan bir zihniyeti görünce focuslamışlar üzerime haliyle artık ne düşünerek zoomladılar bilemiyorum bi şebekmi dediler yoksa siyahi bir turistmi :queen:

velhasıl kelam çıkacak sonuç neymiş her motosiklet tutkunu motosikletiyle geliyormuş vede pınar hanım'ın dükkanla üst kat tamamen onlara ait olduğu için yazmadan durup düşünerek yazılıyormuş :queen::queen:

Balonun olduğu yere bi kere gittim balona deil ama deveye bindim :p

Balonun olduğu yere bi kere gittim balona deil ama deveye bindim :p

he he bende binecektim ama bakışlarını beğenmedim nedense bir anda vazgeçtim adama parasınıda ödemiştik gerialıcam sandı bişey olmaz tarzında çok dil döktü ama insan eşşekden düşünce korkuyo haliyle ::156::

Buralarda kimleri görmek varmis,bende bu Almanci kimki diyordum.:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar