Kap Kap Kanuni ...Dep Dep Derbi...

bu ne yaman çelişkidir arkadaşlar bizim Kanuni deer 152 ne kadarda Derbı nın 250 lik scooterına ne kadarda çok benziyor dimi...şimdi benim sizlere sormak istediğim şudur...

Kanunimi Derbiden çıkıyor...Yoksa Derbimi Kanuniden...:queen:

Hani derler ya tavukmu yumurtadan yumurtamı tavuktan gibi bişey yani...

derbi burada...

kanunide burada...

"Kanuni Power" yazısı komik duruyor. Madem adın Kanuni, power yazma güç yaz.

Aralarında bikaç fark var onuda siz bulun bakalım aralarında 8 fark var bu da üretilen aracın telif haklarına sahip olmak için

Khutuck' Alıntı:
"Kanuni Power" yazısı komik duruyor. Madem adın Kanuni, power yazma güç yaz.

Kanuni Güç de pek sırıtıyor...yerli mal kullancan ama İngilizce yazılacak...

deer...bu ne yaman çelişki...

posi neymiş farklar dostum...:wiinkk:

yok be metehan abicim çok benzemiyo motorlar sanki ya.ilk bakışta benziyolar ama dikkatli baktığında çok farklı geldi bana...:queen:

Ben Kanuninin Deer modelinin dizaynını çok beğeniyorum sanki biraz esinlenilmiş gibi

eh işte biraz benziyo ama arada çok fark war.. bir iki örn: koltuk- farlar- süspansiyon- tekerler- ayna- egzoz.. bunlar benim ilk gözüme çarpanları.. :silent:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kanuni deer modelini üretmiyor..!! Yurt dışından getirtiyor sadece.

Deer Taıwan da yamaha fabrikasında üretiliyor asıl motorun tipi modeli CPI power bu model avrupada üretilen bir modeldir..!!

Ön görüntüsü DERBI den alınma DERBI bu model ve kasa görüntüsünü zaten kullanıyor

Derbı kanuniden çıkmıyor kanuni de derbiden çıkmıyor kanuni bu modeli getirtip üzerine marka vuruyor olan biten bu deer in arka stop lambası kısmını sökün kasa üzerinde CPI nin mühürünü görürsünüz :wiinkk:

Tabiki bir Deer kullanıcısı olarak Kanuni dicem :queen:

"Kanuni Power" yazısını motoru ilk aldığım gün söktüm hatta hiç tur atmadan ilk işim o oldu :cherry:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kanuni yazısından bukadar da çok utanmamak lazım bu motor kendisini gösteriyo zaten motoru getirten yetkili kanuni ise varsın yazsın daha iyisi varsa ona binelim bence sınıfındaki en iyi motosikletlerden biri görüntü var performans var........................

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Not: Yurt duşında gördüğüm CPI lar 50 cc 2 zamanlıydı ve sanki bizi kanuniye nazaran daha sportif duruyorlardı.

Kanuni Power benim Hussardada yazıyo..Bence motorun hangi markaysa üstünde yazmalı :)

Süper Moderatör (BBRR)
kenanın aydınlatıcı bilgilerinden sonra her iki motorunda aynı firma tarafından üretildiği açıkça anlaşılyıor bu demekki hangisi ucuzsa onu seçmek en mantıklısı

ben bu deer ın sukuturmu yoksa racingmi olduğunu anlayamadım vitessiz sukutur olmalı ama derbi nin duruşu daha bi yırtıcı duruyor derbi birazdaha hantal sanki zaten beygiri düşük deer in o büyük lastikleri kaldırmaz o

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar