Kanuninin sonu S ile biten modelleri?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kimin cahil olduğu belli oluyor bu siteyi galiba hiç takip etmemişsin....:cat:

bu konu hakkındada çok tartışıldı lütfen.... o kalitedeki motor çinli ise japona töbe ederim hatta motosiklete binmeye töbe ederim..bari ilk aldığın günkü gibi sağlam bir motor...ybr yi tartışmayalım lütfen herkes biliyor...:cat:

ybr ybr diyosun madem alsana ybr!!ama sen sözlerimi yanlış anladın ben ybr çinli demiyorum çinde üretiliyor!!3 senedir bu motosiklete biniyorum insan malını kötülermi..ama kanunide kötü bir motosiklet değil kötü olsa ben almazdım.....

cahilliğin nerden geliyo biliyo musun konuyla ilgisiz yazıyosun cahil olmasan bunu da anlardın zaten japon mallarının kaliteli olduğunu biliyorum ybr de iyi bi motor ama tarzım değil...sana karşılaştırma yap da demedim ayrıca bi soru sordum ya alakalı cvp ver ya da sus seni insan sansınlar...

tamam cevap olarak çinli alda tadına bak nasılmış:mrgreen::mrgreen: sende biras taklitini yapsan nasıl???:mrgreen::mrgreen:

seni uzmek istemem ama ybr artık cin'de yaptırılıo:cat:

ama yinede kaliteli mallar değilmi...taş gibi mübarek....:) teşşekkür ederim gerçekten bilmiyodum çinde üretildiğini artık saol:rendeer:

Son düzenleme:
arkadaşlar bırakın ya gazmana cevap verip de seviyenizi düşürmeyin..ben bi soru sordum soruma cvp aradım,eğer saçmalamak istiyosan yeni bi konu açarım sana orda saçmalıklarını dinlerim,söylediklerin doğru da olabilir ama her doğruyu söylemek doğru değil unutma,Allah bir gün süper dediğin bi motorla seni yolda bırakırsa o zaman ne derece büyük ve gereksiz konuştuğunu anlarsın..kalın sağlıcakla arkadaşlar...
bak arkadasim..ben motor kullanmaya ilk mz ile basladim..yolda kalmadim hemde hic..her zaman tek mars..bu motorumuda yani xr600r motorumu 1996 yilinda taksitle aldim..3 yil taksit odedim..inanmiyacaksin ama su zamana kadar yanlizca bi kere motor acildi ondada benim ihmalkarligim 6 ay boyunca yazsiz kullandim ve pianolari bitti..hala kullaniyorum..ben benim motorumla girmedigim yer kalmadi,derelermi dersin.bataklikmi dersin.kumsallarmi dersin..ama siz daha bunun zevkini tahmin bile edemezsiniz..siz daha honda xr600r in marsina bile basamazsiniz o motorun sesi bile yeter..ben kaliteyi bildigim icin size abi tavsiyesinde bulunuyorum..cok rahat kredi ile bu tarz motorlar alabilirsiniz..en azindan elinizde gercek bi motorsiklet olur..bi kac ay sonra burada yakinma ama tamam..herkes istedigi motoru alabilir..para sizin ...iyi surusler..

bak arkadasim..ben motor kullanmaya ilk mz ile basladim..yolda kalmadim hemde hic..her zaman tek mars..bu motorumuda yani xr600r motorumu 1996 yilinda taksitle aldim..3 yil taksit odedim..inanmiyacaksin ama su zamana kadar yanlizca bi kere motor acildi ondada benim ihmalkarligim 6 ay boyunca yazsiz kullandim ve pianolari bitti..hala kullaniyorum..ben benim motorumla girmedigim yer kalmadi,derelermi dersin.bataklikmi dersin.kumsallarmi dersin..ama siz daha bunun zevkini tahmin bile edemezsiniz..siz daha honda xr600r in marsina bile basamazsiniz o motorun sesi bile yeter..ben kaliteyi bildigim icin size abi tavsiyesinde bulunuyorum..cok rahat kredi ile bu tarz motorlar alabilirsiniz..en azindan elinizde gercek bi motorsiklet olur..bi kac ay sonra burada yakinma ama tamam..herkes istedigi motoru alabilir..para sizin ...iyi surusler..

sefikkorkmaz ayrıca biraz saygı lütfen:cat: abimiz çok güzel açıklamış:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı

alın buda benim kanuni taş gibi makina!!!(biraz caracalın reklamını yapalım buraya ilgi büyük:cat:)onun duruşu yeter be!!!reklamlar bitti...devam arkadaşlar:wiinkk:

Bıktım şu çin japon karşılaştırmasından. Çinlilerin nufusu 1 milyarı geçiyor kardeşim, japonları havada karada yerler :)

Arkadaşlar ne kadar ekmek o kadar köfte, herkes neyi aldığının farkında.
Ybr 125 cc her ne kadar japon olsada sonuçta çekik gözlülerin hepsi birbirine benzer, niye 250 cc daha gösterişli bir tercih varken üstelik japon motosikletle uğraşan ustalar servis ve bakımda o kadar kazık fiyatlar verirken, kendi bütçeme ve hesabıma geleni alırım.

Yaşasın S serisi :p SLK olmazsa bir daha binmeyecem TİGER e

Forumdan Uzaklaştırıldı
caracal ın arka jantı bi garip rüzgar yandan esince motor savrulma yapmıyomu..

Winy 125 çok güzel olmuş yalnız gerek bu yeni modellerde gerek anlaşmalı firmalar ile çıkaracağı modellerde vibrasyon olayı varsa beş para etmez gözümde o motorlar kanuni tigrina 100 sahibiyim.Vibrasyondan illallah ettim artık.

saygısızlık yaptığımı düşünmüyorum elbette ki fikir ayrılığı olacaktır biçok konu üzerinde tartışacaz ama benim özellikle anlatmak istediğim hangi konu üzerine yazışıyosak konuyu farklı yerlere getirmeyelim..yine de fevri sözlerimiz olabilir kalpğ kırmışsam affola,dilerim hepimiz için hayırlısı olur..kalın sağlıcakla...

saygısızlık yaptığımı düşünmüyorum elbette ki fikir ayrılığı olacaktır biçok konu üzerinde tartışacaz ama benim özellikle anlatmak istediğim hangi konu üzerine yazışıyosak konuyu farklı yerlere getirmeyelim..yine de fevri sözlerimiz olabilir kalpğ kırmışsam affola,dilerim hepimiz için hayırlısı olur..kalın sağlıcakla...

sende haklisin ..ben belki baska bi acidan bakiyorum bu tur karsilastirmalara ama yegenimde vardi bu tiger dan..1 yil kullandi satana kadar anasi agladi cocugun ..motordan bikti..bi kere bursaya gitti donene kadar cani cikti..simdi ise f 650 ye biniyor..benim demek istedigim..illaki demiyorum bu tur motora ziplayin ama birakin gosterisi ..buna verecegin pesin parayi gidim honda cbf 150 pesinatina verin kalanida 3 ayda havada karada odersin ..ama markaya binin yani hedefiniz yuksek olsun yukariyi dusunun ..saglicakla kal..bak ummet abi bile bikti cin mali motora binmekten simdi gilleraya biniyor..bu bile bi tecrubedir..guven bizlere..zorluk cekmezsin ..bu tur motorlari cinde vallahi 120 usd ye satiyorlar inan bak..senin canin bu kadar ucuzmu..?

Forumdan Uzaklaştırıldı
sende haklisin ..ben belki baska bi acidan bakiyorum bu tur karsilastirmalara ama yegenimde vardi bu tiger dan..1 yil kullandi satana kadar anasi agladi cocugun ..motordan bikti..bi kere bursaya gitti donene kadar cani cikti..simdi ise f 650 ye biniyor..benim demek istedigim..illaki demiyorum bu tur motora ziplayin ama birakin gosterisi ..buna verecegin pesin parayi gidim honda cbf 150 pesinatina verin kalanida 3 ayda havada karada odersin ..ama markaya binin yani hedefiniz yuksek olsun yukariyi dusunun ..saglicakla kal..bak ummet abi bile bikti cin mali motora binmekten simdi gilleraya biniyor..bu bile bi tecrubedir..guven bizlere..zorluk cekmezsin ..bu tur motorlari cinde vallahi 120 usd ye satiyorlar inan bak..senin canin bu kadar ucuzmu..?

ne kadar güzel yazmışsında yazmayla olmuyor bu işler!! para gerekiyor sınıf yükseltmek için mesela!!adam ne yapsın harley tutkunudur tiger veya caracala biniyordur bu tip motorlardan alıyordur tutkusunu!!sen tutupta bu adamı cbf 150'ye bindiremessin çünkü tarzı değildir..tarz meselesi yani:cat: (zevkler ve renkler tartışılmaz)

ya arkadaşlar burdadamı tartışma başladınız ben motor alıcam siz hala bi karar veremediniz bu sitede kanuni düşmanları okadar çokki niye böle yapıyolar anlamadım kanuni bizim markamız arkadaşlar türk firması ne kadarda çin malı toplasalar bile kendileride üretiyolar bazı parçaları ben türk milletini anlamıyorum çin çon malı alan kadar kanuni alın bence zarar da etsek yoldada kalsak yerlimalı sonuçta olsun ,bu gün kendi başına motor üretebilecek tek firma kanuni markasıdır herkez kabul etsin ha parası olan zaten iyi motor alır honda,suziki,yamaha,bmw,trump,derbi,kavazaki,alır zaten alamayanda bence kanuni almalı elin adamları para kazanacağına bizim markamız kazansın beyler herkez sevdiği motoru alsın :cat:

Sahibinden.com da gezerken rastladım. Buyurun Kanuni Naked Tiger

6204161_944015_fjxt707.jpg

6204161_944015_6f37857.jpg

6204161_944015_69m3914.jpg

6204161_944015_5n9g348.jpg

6204161_944015_87fh485.jpg

Ne 120 si ne 150 si abartmayın sallamayın

Kiloyla hesaplayıp o miktarda çinden demir fiyatı ile karşılaştırsan anca o rakamı bulursun.

Birde kalkmış motor hakkında yorumda bulunuyorsunuz.oksa dünyanın hiçbiryerinde ürettiği hiçbirşey alıcı bulamaz.

Siz kalkmış ölümmakinasına çevirmişsiniz motoru.

Çinliler de insan ve insan hayatına onlarda yeterince kıymet vermek zorunda y

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar