kayasaki' Alıntı:Bugün motordan gelen garip sesler nedeniyle servise uğradım.Yağ çubuğunu silip yeniden takıp bakınca yağ kalmamış dedi servis Doğal tabi motor yağı dışarı atıyodu.Kanuni garanti kapsamına almıyor tabi. 2. kez motorun dağıtılıp yeniden toplanması için motorum serviste 3-5 gün sonra alacağım.(km 2860)
Bugün motordan gelen garip sesler nedeniyle servise uğradım.Yağ çubuğunu silip yeniden takıp bakınca yağ kalmamış dedi servisDoğal tabi motor yağı dışarı atıyodu.Kanuni garanti kapsamına almıyor tabi. 2. kez motorun dağıtılıp yeniden toplanması için motorum serviste
3-5 gün sonra alacağım.(km 2860)
Az önce www.sikayetvar.com da ki şikeyetleri okuyunca sinir oldum.
Anlaşılan bu adamların anladığı tek dil mahkeme,çünkü medenice,müşteri odaklı ve pozitif çözümler bulmak gibi bir gayeleri yok.
Bu firmanın ticaret anlayışına karşı alınabilecek en güzel tavır ürünlerini almamak veee almak isteyenleri uyarmak olmalı.
Teknik raporlara rağmen ürettiği ürünün eksik yanlarını anlamak istemeyen üreticinin amacından şüphe duyuyorum.
Modern ticaret kuralları,müşteri memnuniyetinin en güzel ve paha biçilmez reklam olduğunu ön görür.Bu ön görüye sahip olmayan firmalar piyasadan silinmeye mahkumdurlar.
Birde şöyle bir şey var sikayetvar.com da sorun çözülmediği halde yani firma sadece cevap bile verse sorun çözüldü diye gösteriliyor ve kanuni ençok sorun çözen müşteriyle ilgilenen firmalarda üstlere çıkıyor.Cevap vermek sorunu çözmek değil ama bu site böyle bir yöntem izliyor.