arkadaşım 125 cc lik windy s motoruma bende senin gibi 150 cc silindir 16 dişli 150 lik karbüratör ,piston seğman ne varsa taktık nafile 105 km hızı geçmedi ,sadece torku yükseldi fakat nalet olsun çok pişman oldum ,motorda iğrenç vibrasyon başladı motorumdan nefret etmeğe başlamıştım iyi bir ustaya götürdüm tüm orjinal parçalrını taktırdım şimdi ilk aldığım gibi moralimde motor zevkimde yerine geldi burdan tüm arkadaşlara sesleniyorum orjinali asla bozmayın ben 2 marka silindir denedim olmadı oldu ama motor motorluk çıktı ses gürültü titreşim yakıt herşey berbat oldu illaki 150 olsun diyorsan sat windyde şecenek çok 150 al ama windydende vazgeçme bu paraya bu motordan daha iyisi yok tartışmasız on numara .selamlar cümleden tüm arkadaşlara.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:17 ----------
performans egzozunuda çıkar orjinalini tak derim motorlar üretilirken motordaki şıkıştırmayı yakıtı performansı egzoza göre ayrlıyorlar her zman tam performans tam orjinal parça deyişmez kural .