Kanuni Kanuni Windy S

ya arkadaşlar yanlış anlamayında bende kanuni kullanıcısıyım başka marka kullanmadım 15 senedir,bundan önceki seyhan 125 şimdede ben tekirdag yolunda 130 u gördüm nası mutlu oluyorum:cherry:yanımda aniden beliren 59 plakalı bi motorkardeşimle yanyana gitmeye başladık,adamda honda tiwister vardı bn 130 -adam 115 djital km birden bütün şevkim kaçtı :cherry: yani diycem belli bi süratten sonra saglıklı ölçmüyo kanısındayım,çünkü devir saati bile dengesiz gidip gelmeye başlıyo,ha çokta dert deil bn genelde 100 ü geçmem :)

Doğrudur yanlışta gösteriyor olabilir :) Kendi ibresine göre 130'u gördü.Ama bir çok kez ybr yi son hızda geçtim :)

semihg teşekkürler.Bende takıcam led sinyal o yüzden o resimleri tekrar görmek istedim.Nette araştırdım bunların bir kısaları var bir uzunları acaba hangisi daha iyi yakışır motora.Sendekiler sanırım kısa olanlardan.

sinyali taktıktan sonra kalan kısım 9.5 cm işte hesapla :)
21062011047.jpg

kardeşim bende 2006 windy 125 war seninkinden önceki kasası 97oktan benzinle 130 kmh gördüm düz yolda 55 kiloyum ben ve motorun üzerine egildim yaptım o hızı iyi gidiyomuş ama sewindim bak normal benzinlde üzerine egilmeden düz yolda 120 çok rahat gördm

---------- Mesajlar birleştirildi - 04:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:16 ----------

bende ybr awcısıyım çoook ybr geçdim çook 150lik motor geçdim

selam windy ciler bende 2011 modeli vardı şimdilerde sattım 120 yi çok rarat görüyordum ybr avcısıydım deli oluyorlardı,şimdi 150 lx olanını aldım cbf 150 avcılığı yapıcam birazda ,tek amacım honda ve yamahı bulumaz hint kumaşı gibi görmeleri öve öve bitiremiyorlar ben kanuni aldım diye eleşriryorlar bende cevabı yolda veriyorum yanlarından geçerken bay bay demek büyük haz veriyor bana

yemişim ybr veya hondayı hepsini kullandım kardeş çin malını motordan saymazlar dalga geçerler ama kıçıkırık mondial bile alıyor anahtarlarını kim ne derse desin herzaman çinmalı commuterlar arasında geçiyor abi arkadaşlar buarada 2 kişi kanuni racere binmiş artistler ben tek kişi onlar 2 kişi kafa kafaya gittik adam kafayı yedi:)

kardeş yakışır sen gene iyi ben geçiyorum racerları 100 m arkamdan geliyor fakat sonuçta racerde kanuni geçemesemde sıkıntı yok

arkadaşlar geçenpazar kanunimle 2 kişi 400 km yol yaptık ve hızıda genellikle 110kmhde tuttuk 3 kere dinlendirdik 30 dkk kadar ve canawarda tık yok:)

Herkeze iyi günler. Uzun zamandır bu forumu takip ediyorum. Motorum 2010 model mavi. Hala sıfır gibi. 12800 km yaptım motorda tık yok. 2 defa kaza yaptım Allaha şükür motorda bir sıkıntı çıkmadı. Tek şikayetim titreşim ya bana öyle geliyor yada benim motorumda çok titreşim var. Ama ybr lere yol vermiyor Denizli'de :)

Yağı değiştirin, motorun şasedeki vidalarını iyice sıktırın kendiniz sıkmayın.. Sibop ayarını ihmal etmeyin. Soğukken bütün motorlar titrer .. Ama bunları yaparsanız motorun titreşiminin azaldığını göreceksiniz ..

selam windy ciler yeni lx alan varmı bu motor 201 lere gôre farklımı sadece far farkımı var

bu motoru baya yazılanları okudum daha once motor almadım ilk olucak
bir kaç motor baktım ama şekil olarak amaç olarak bu iyi diye düşündüm lakin titreme varmı 2 kronik bir sorunu varmı mesele 1000 km yol gidicen sıkıntı yaparmı
bide ne yakar km de alan kullanan yazar paylaşırsa iyi tşkler

arkadaşlar motoruma 500.km den sonra yuklendim 120yi gören motor sımdılerde 110 zor goruyor neden yapar yada ne yapmalıyım

---------- Mesajlar birleştirildi 19-05-2012 - 00:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18-05-2012 23:26 ----------

bu topik.e ne oldu böyle windy ciler sattımı motorlarını

Herkese merhabalar arkadaşlar, forumu uzun süredir takip ediyorum. motorum 2010 windy s. benimde motorum 3000km ye kadar rahatlıkla 130 u görüyordu, şimdi 12000 de bütün bakım ve ayarlarını zamanında yaptırmama rağmen şu an düzde 110 gidebiliyorum. bunun sebebi olarak ne olabilir? ben yakıt düşürücüsü veya egr valfi denilen parçanın buna neden olacağindan süpheleniyorum. çevremde çinli motora sahip dostlarımın neredeyse tamamı bu parçayı iptal edip söltürmüş durumda, ben belki motorun ayarı kaçar dahada verimsizleşir die sökmedim. söktüren arkadaşlar bu parçanın motor gücünden çaldığını, söktürdükten sonra yüksek süratlarde motorlarının daha rahat gittiğinden ve hatta cikleyle zor çalışan motorlarının söktürdükten sonra ciklesiz tek marşla rahatça çalıştığından bahsediyorlar.. sizlerin içinde bu parçayı söktüren arkadaşlar varmı, varsa burdan sonuçları bizlerle paylaşırlarsa sevinirim..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar