Kanuni Kanuni Windy S

tek silindir 124 cm3 4 zamanlı
11 beygir
9 nm

kanuni bu motoru yeni çıkardı motorun özelliği, motor tasarımının kanuni ve itü tarafından 1 yıl gibi bir çalışmayla yapılmış olması.motorda vibrasyon yok denecek kadar az.hatta yamaha ybr den bile az.son hızı 125 km/s ve çok seri bir motor.bence bu motor kanuni nin yaptığı gerçek anlamda ilk kaliteli commuter tarzı motor.

Kullanım Kılavuzu

Moderatör tarafında düzenlendi:
Performans olarak iyi olabilir ama görünüş açısından hiçte çekici değil..
Piyasada biraz yer yapsın bakalım sorun çıkarıyor mu nedir ne değildir daha kolay yorum yaparız..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben hiç beğenmedim tvs apache buna 15 çeker..

tabiki tvs gibi olmaz.hele tip olarak asla ama fiyat olayı iyi 2350 ytl

1 yıl calışıyorsun ama guzel bır makıne olsun goruntusu adamı cezbetsın.bu ne yaaa buna benzeyen makıne piyasada cok var.tvs eline su bıle dokemez.

tesadüfe bak ki konuyu ben açmayı düşünüyordum.bugün kanuni altunizade bayii sayan tic. baktım ve bu model üzerine konuştuk.

mühendisler bu motorda 0 vibrasyon olduğunu iddia ediyor,ama dediğiniz gibi şekil itibarıyla ne ybr ye nede tvs'e rakip olamaz.

haa bu arada aldığım duyumlara göre kanuni çin'den otomobil ithalatına da girecekmiş

depo yan,arka kuyruk granajlari ve makinasi truvanin bi modeli var adini tam bilmiyorum bi arkadasimda var ayni ona benziyor vede tipi cok kayik bence

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ben hiç beğenmedim tvs apache buna 15 çeker..

Aynen öyle... :cat:

Kanuninin yerli tasarımcılarını yakalarsam döveceğim... Gitmişler de İTÜ ile 1 yıl çalışmışlar... Ulan neyi nasıl çalıştınız? İTÜ'de bu çalışmayı yaptığınız kişilerin kaç tanesi motorcu idi?

Zincirlikuyu Geçidinin altında bol miktarda bulunan kuryelerle yapın bu tür çalışmaları. Yani gelip kuryelere sorun bakalım, nasıl bir alet istiyorlar? Sormuşlar mıdır dersiniz? Hiiiç sanmıyorum. Çünkü amaç TR'nin iklim ve yol şartlarına uygun bir model geliştirip, onu en az 10 yıl boyunca üreterek, ekonomik bir modelin piyasaya egemen olmasını sağlamak değil. Amaç, 2-3 yılda bir yeni modelleri piyasaya çıkartarak eskileri yok etmek ve motorculara parça sıkıntısı yaşatmak... Yani benim şu anki görüşüm bu!

Umarım bu model, benim yukarıdaki görüşümü çürütmek için yaratılmıştır ve umarım bu model teknolojik ilaveler dışında fazla değişime uğramadan uzun yıllar piyasada bulunur!

bu tvs nin tekerinin sibopu bile olamaz. fotoğrafta gene bir şeye benziyo hiç olmazsa
gerçekte çok tipsiz hiç bir işe yaramaz eski windy bundan çok daha güzel bence

Aynen öyle... :cat:

Kanuninin yerli tasarımcılarını yakalarsam döveceğim... Gitmişler de İTÜ ile 1 yıl çalışmışlar... Ulan neyi nasıl çalıştınız? İTÜ'de bu çalışmayı yaptığınız kişilerin kaç tanesi motorcu idi?

Zincirlikuyu Geçidinin altında bol miktarda bulunan kuryelerle yapın bu tür çalışmaları. Yani gelip kuryelere sorun bakalım, nasıl bir alet istiyorlar? Sormuşlar mıdır dersiniz? Hiiiç sanmıyorum. Çünkü amaç TR'nin iklim ve yol şartlarına uygun bir model geliştirip, onu en az 10 yıl boyunca üreterek, ekonomik bir modelin piyasaya egemen olmasını sağlamak değil. Amaç, 2-3 yılda bir yeni modelleri piyasaya çıkartarak eskileri yok etmek ve motorculara parça sıkıntısı yaşatmak... Yani benim şu anki görüşüm bu!

Umarım bu model, benim yukarıdaki görüşümü çürütmek için yaratılmıştır ve umarım bu model teknolojik ilaveler dışında fazla değişime uğramadan uzun yıllar piyasada bulunur!

arkadaşım zaten çalışma kullanıcı beklentileri doğrultusunda başlatıldı.senin kuryelerden makina mühendisi varsa vibrasyonu kesebilecek söyle onla çalışalım.ayrıca kanuni parça konusunda en iyi çalışan firmadır bırak 2 3yıl önceki modelleri 89 model mz parçalarını bile hala satıyoruz.ama bana 5 yıl önceki bir tvs parçasını bul bakalım.

güzel bi motora benziyor yeni çıktıgı için biraz çekincelerim var düşlerinde ybr olupta maddi sıkıntı çeken arkadaşlar için bi alternatif olabilir

kanuni ve i.t.ü. yapmış derken göz aldatmacası olmasın :eek: çinde itü diye bir şirket te olabilir.. açıkçası dünyada tek motosiklet markası kanuni olsa, yürüyerek giderim yinede motosiklete binmem, insanın sabrını taşırıyor, akıl sağlığım da önemli afiyetim de.. güvenmem yani..

kanuni ve i.t.ü. yapmış derken göz aldatmacası olmasın :eek: çinde itü diye bir şirket te olabilir.. açıkçası dünyada tek motosiklet markası kanuni olsa, yürüyerek giderim yinede motosiklete binmem, insanın sabrını taşırıyor, akıl sağlığım da önemli afiyetim de.. güvenmem yani..

tabiki o senin kişisel tercihin ama itü(istanbul teknik üniversitesi)yani çinde değil.bunlar önemli değil çünkü ben bu sitedeki marka fanatiklerini başka hiç bir yerde görmedim.bunların çoğunun kasıtlı olduğuna eminim.bu marka 20 yıldır var ve türkiye piyasasında hep lider konumda.işini kötü yapan hiç bir firma bu kadar süre hem ayakta kalıp hemde piyasaya hakim olamaz.tabiki kanuni bir honda veya yamaha değil ama onlar kadar pahalıda değil.sen verdiğin paranın karşılığında sana kanuni kadar hizmet veren ikinci bir firma bulamazsın türkiyede

tabiki o senin kişisel tercihin ama itü(istanbul teknik üniversitesi)yani çinde değil.bunlar önemli değil çünkü ben bu sitedeki marka fanatiklerini başka hiç bir yerde görmedim.bunların çoğunun kasıtlı olduğuna eminim.bu marka 20 yıldır var ve türkiye piyasasında hep lider konumda.işini kötü yapan hiç bir firma bu kadar süre hem ayakta kalıp hemde piyasaya hakim olamaz.tabiki kanuni bir honda veya yamaha değil ama onlar kadar pahalıda değil.sen verdiğin paranın karşılığında sana kanuni kadar hizmet veren ikinci bir firma bulamazsın türkiyede
Kesinlikle katılıyorum :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar