kanuni demekki kimine iyi kimine kötü geliyo osmanba sorun yaşamadıgını söylüyo bizde yasamadık ama mvlüt arkadasımız yaşamış
benim düşüncem en yüksek ccde ne alabiliosan al 150 keewayden çabuk sıkılırsın :cat:
Tiger kullanıcısıyım 4. yıl doldu 35.000 km de
1-Şanzıman problemli 2.5 yıldan sonra 3 viteste yolda giderken arada bir vites boşluyodu. Bu sıralar iyice azıttı iyi bir ustaya bakmak lazım.
2-arka zincir dişli cant sistemi çok zayıf. 1.5 yıldan sonra sürekli problem yaşattı. zincir dişli takoz değiştim takozlar sürekli parçalanıyo. Takoz saplaması kesti kaçkere. Servis orjinal olduğunu iddia ettiysede nasıl orjinal olduğunu anlamadım. Üzerinde gelen 1.5 yıl dayandı ama orjinal diye takılan 2 ayda parçalandı. Takoz sistemine kendim çözüm bulmaya çalışıyorum şu sıralar. Bulduğumda burada yayınlayacağım.
3-Motorda hiç aksaklık yok ancak ön arka elektirik tesisat kablo bağlantıları tam ortadan kesildi teker teker. Öyle hareketli alanlarda ya esnek kırılmayan kablo kullanılmalı yada kablonun sert esnemesini engelleyen yumuşatma köprüleri kullanılmalıdır.
4- Devir göstergesi garantide (2 yılda) 3 kere değişti. 4. değişim 200 ytl denince yaptırmadım kendim onardım. Sistemde Step motor ve DSP işlemci kullanılmış. Program siliyor. Tabiiki programı yeniden tazeleme şansınız yok. Değiştirmek zorundasınız.
5-4 yılda 2 defa Konjektör ve Alternatör bobinleri yaktı. 1 yıl problemi çözemedi kocaelideki servis. Ama şu an şarj problemi çözüldü.
6-Sanırım servisten kaynaklanıyor olsa gerek: Arka balata çok ötmeye başladı zatende oldum olası gevşek tutuyo. Sert balatamıdır nedir.
7-Oldukça pahalı malzemelerin satışı. Yerli olduğunda daha az olmasını beklerim fiyatlarının. Oysa bana BMW konforu ve kalitesi sunmadığı halde BMW yedek parça fiyatlarına maloluyor. 4 yılda yarım motor parası ödedim.
Sonuç olarak Motorumu seviyorum
Ama Servisleri ve Kuralkanı asla sevemedim.
Kendileri kaybedecekler.