KANUNi TIGER 250Cc Ariyorum...

Merhabalar arkadaslar...

Ben su anda Regal&Reptor ve Kanuni Tiger arasinda kaldim eger 2. el temiz bir Tiger bulabilirsem hemen alacagim...

Fiyat araligimda 3000-3200 lira

Selam

Sadece istanbul içi için mi soruyorsun? Yani bizim burdan bulursam sana haber vereyim mi?

dodtum ilgilenirsen 2004 kanuni seyhan 250 c var daha 4000 km de gıcır gıcır.
Fiyat noktasında hertürlü kolaylık sağlarım.
ALİ DÖNMEZ 0532 352 57 22

Arkadaslar eger Istanbuldan bulabilirsem alicam ve motorun da temiz olmasi gerekiyor soyle 2000-2500 km civarlarinda bulabilirmiyim sizce??

Yani sisy bar, canta veya motor koruma demiri olmasi sart degil sadece motoru temiz olsun yeter...

Hani bu saydiklarim olmasada olur dedim yaa... Eger assagi yukari ayni fiyat dolaylarinda aksesuarli bir tiger bulabilirsem o motoru satin almam cok daha kolaylasir ve PESIN almayi dusunuyorum arkadaslar...:cat:

ayrica motorluvehuzurlu sana cok tesekkur ediyorum fakat benim istedigim motor TIGER kusura bakma...

Saygilar:rendeer:

Son düzenleme:

SicK_BoY
Tiger düşünüyorsun ikinci el düşünüyorsun Kmde sınır bile koymussun :) Tiger'da sınırını 7500 e kadar yükselt :) Umarım güzel bir alet bulabilirsin. 2. el Temiz bir Tiger bulursan kacırma derim. Sana bir türlü ses çekemedim kusura bakma motoru calıstıramıyorum bile havalardan dolayı.

Yanlış anlaşılma olmasın diye söylüyorum ben henüz satmayı düşünmüyorum imkanlar ve olanaklar çerçevesinde hareket edip motor değiştirme gibi bir düşüncem var ama henüz beklemedeyim.

Daha önce mesaj atmıştın mail adresime.Bende sana mesaj gönderdim ama belki vaktin olmamıştır.Benim Motorumun resimlerini formuma koydum bir daha bak istersen emin olki piyasada görebileceğin 0 motordan bile daha iyi. Gerçek kilometresi 6200 ama zaman geçer de mahçup olmamak için ilanımda 7000 yazmıştım. Beni buradaki motorcula4rın çoğu tanır nekadar titiz olduğumu bilir. Daha hiç kirli binmedim servise bile kirli götürmedim. Zincir bakımına da ayrıca özen gösterdim. İlgilenirsen ben vazgeçmeden iletişim kurabilirsin.

abtiger Ne sattıgını anlamadım ama bahsettiğin Tiger ise merak ettim nedir ne istiyorsun acıklama yaparsan faydalı olucaktır.

Yok mu arkadaslar bana iSTANBUL'dan yada istanbula yakin yerlerden bir TIGER... 2000 i devirmis ve 5000 i gecmemis temiz bir makine ariyorum... Hemen alacagim!!!

Sanırım bana güzel bir motor yok... (Güncel)

Arkadaslar artik HAYKIRMAK istiyorum ne olur guzel bir TIGER bulun banaaa....:salut: :salut: :salut: :salut: :salut:

Moderatör tarafında düzenlendi:
Sick_Boy Birtane Tigerdan bahsetmiştin bana anlaşma aşamasında idin ne oldu o motorda bir sorunmu oldu. ? Hemde çok aceleci davranma buralarda daha kış var orada motora binecek hava varmı ki :) sabırsızlanıyorsun sanırım senın heyacanını anlıyorum. Umarım tez elden istedigin motoru alacaksın mucx

Tesekkur ederim just_life ama o kadar heyecanliyim ki anlatamam... Alsam ustunde yatcam vallahi :p

Kar kis demicem bincem :p

Arkadaslar lutfen yardim...

Coooook acil bir TIGER ariyorum 1 hafta icerisinde alim satim islemlerine basliyacagim...

3000-3250 lira araliginda...

leonine' Alıntı:
aga sıfırı 3800 biraz daha çık git sıfır alsana ..

Hocam haklısın fakat ben bu fiyata aksesuarlı bir makine arıyorum ve 2. el alırsam belki bi takım problemler yaşamam diye düşünüyorum... Temiz bir TİGER bulursam hemen alacağım para yatıyor...

kardeş bende 3250 km de temiz sis farından tut mersedes kornası otomatik fan nikalaj koruma 450 yuroluk arka sepet dahil bu saydığım artılara 1580 ytl verdim son fiat 4200 ytl alırsan bal köpüğü rengi email adresim [email protected]. istanbula kargo var her gün

hocam benim motorumu bu sitede satış fiyatını 3.750 YTL olarak yazdım, hemen ilgilenirsen küçük bir indirim daha yapacağım ilgileniyorsan [email protected] a mesaj atabilirsin.

Dostum kendine sorun mu arıyorsun,bırak kanuni yi hem de ikinci el,bak yeni motorlar çıkıyor o fiyata mesela zongshen var 200 lük ondan kat kat kaliteli veya sağlam bir motor istiyorsan ybr al derim... illaki kuvvetli arıyorsun ikinci el bir twister al derim 1 milyar daha koyda...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar