KANUNi TIGER 250Cc Ariyorum...

Arkadaşlar ilginize teşşekür ederim ama artık TİGER'ımı aldım...

Not: Bu başlık kapatılabilir...

arkadaşım ben çorumdan ahmetaltınörs bende tiger var 1112 kmde fiat3750 fuul koruma demiri cam yan cantalar sisbar sis lambaları

Bence Tiger HİÇbİ İŞe Yaramazz Baksaniza Satanlarin Hepsİnİn Km Sİ 2 Veya 3 Bukada Çabuk Satmak İstenen Bİ ÜrÜn Bİlmİyorum Yanİ Bİ Mantikli DÜŞÜnÜn

merhaba arkadaşlar yamaha tenere 6.60 marş bendixi ve emme manifoltu nu arıyorum yardımcı olursanız sevinirim saygılar

kanuni tiger

slm
benım sıfır km kanunı tıger 250 ım var
bu sabah burda ılan verdım
4150 e satıyorum
ama ıstersen konusurus.

kardeşim on numara seyhan 250 c var walla gör tiger miger almazssın bile.aksesuarlı hemde bende daha 4500 de hemde fiyat ta 3500 diyorum ama belki ufak bişeyler daha yaparım düşünürrsen msn den fotoda gönderrim istersen telim de 0533 307 80 80 ok

dostum bende var tiger 250 rackıng almak ıcın satıyorum 2600 ıstıyorum motor 600km de 2005 model kırmızı cok temız tek bır cızık bıle bulamassın pırıl pırıl ben kocaelıdeyım dusunursen ekle [email protected]

pardon km yı yanlıs yazdım 6000 olcak:)

Son düzenleme:
Sn.SıcK-BoY 2005 sonu çok temiz yaklaşık 1000 ytl.civarında aksesuarlı görülmeye değer sarı renkte görenlerin haryran kaldığı bir görüntüsü olan Kanuni Tiger motosiklet bende var. Km. sizin aradığınızın aksine 14.000 de. Zincirli kuyu servisi bakımlı, tüm aksamları faal. Fiyat:2500 YTL istiyorum. Yer;Büyükçekmece.
iletişim: [email protected]

Tiger alacaklar almayı düşünen arkadaşlar sakın ama sakın böyle bie hata yapmayın 4, 5 ay kadar önce 0 km tiger s aldım. Bir motor ancak bu kadar adi olabilir. S lerde fabrikasyon amortisörler kısa çıkıyormuş iki kişi binince arka lastik çamurluğa ve zinzir koruma demirine değiyor inanması zor ama bu böyle ve bu sorunu kendim bulmak zorunda kaldım. 15 gün önce uzun amortisörle değiştirildi oda bir hafta içinde patladı yine değiştirilecek. İŞin kötüsü servis amortisör garantiyede girmez diyor. Ben biraz kanuni nin başını ağrıttığım için değiştiriyorlar. İnanın yaşadıklarımı buraya yazmaya üşeniyorum. İlk haftasında eksoslar yaydı servis 15 günde siparişi verip zor değiştirdi. Sinyalleri kontrol eden merkez bozuldu değiştirildi. Sol tarafındaki nikelaşlı aksamın nikelajı kabardı oda değişti aldığımdan beri motorun sorunlarını bitiremedim. Titreşim de ise depo dahi harıl harıl oluyor sürat biraz artınca motora zinzir ayarı yaptırmaktan bıktım. Böyle bir kepazelik yok arkadaşlar. Adamlara meil attım bu motoru geri alın diye cevap bile vermediler ben paramı onlara yedirmek için kazanmadım öbür dünyada alacağımdır bu motoru imkanlarımı zorlayarak aldım hala ayda 500 ödüyorum kartıma. Birde benzin deposu alttan kaçırmaya başladı yaptılar ama sanıyorum yine hafif sızıyor çünki koku var önceden yoktu. Yaşadığım yerdeki servis bilgisiz ve ilgisiz olduğu için bartına gitmek zorunda kalıyorum en ufak arızada 100 km yol. Motorun bu kadar şeyi değişti ama emin olun uğraştığımı ben bilirim. Bu motoru işiniz gücünüz yoksa uğraşmak için alın. Benim vaktim kısıtlı uğraşmayım diye 0 km aldım şimdi işi gücü bıraktım motor peşine düştüm. aksesuvarlarını en iyisinden yaptırdım bana toplam 6000 ytl ye patladı. Bu motora sakın para vermeyin illa alacaksanız ikinci el alıp hevesinizi alın hem benim kadar zarar etmezsiniz bu adamlara paranızı yedirmeyin. İnanın daha neler neler. Asla güvenim kalmadı uzun yol falan düşünüyordum ama... Daha neler neler neler Buraya sığmaz çok haksızlığa uğradım almadanda fabrikasıyla görüştüm o zaman al kardeşim diyenler şimdi cevap bile vermiyorlar. Sakın almayın sakın sakın sakın
[email protected] 505 835 96 03 detaylı sorusu olanlar çekinmeden arasın. Çok uyardılar alma diye dinlemedim aynı hatayı yapmayın kardeşler.

benim kanuni tiger 250 var yaklaşık 8 aydır kullanıyorum 8000 km de 2700 den 2500 e son fiyat olarak düştüm kredi kartı maduruyum düşünürsen görüşelim sahibinden.com da ilanıum var izmir çiğli die ordan fotolara bakabilirsin motorum temiz yeni elden geçirttim çok efamlıyımdırda sağlam parçayı bile eskidi die değiştirdim biandanda modifie etmeye çalışıyom şu egsozu açtoırırsam çıkarcağı ses çokmu olur die cesaret eddemiyom hala orjinalinde ama iraz daha bağırmasını istiyom o yüzden nese dağıtim bu konuda bana yardımcı olabilicek varsa lütfen banada yazsın ii yolculuklar

SELAM BEN İZMİR NARLIDEREDEN MURAT BENIM 250 CC LIK KANUNİ TİGER MARKA MOTORSİKLETİM VAR ACIL BEBEGIM OLDUGUNDAN DOLAYI SATIYORUM FIYATI VEDE YANINDA VERECEGIM MONT TULUM VS... SEYLER ISINE YARAYA BILIR KOMPLE TAKIM OLARAK ESYALARDA DAHIL OLMAK UZERE 2750 TL VERIYORUM.RABA ALMAM GEREK .RESIMLERINI GORMEK ISTERSEN NUMARAM 0506-570-73-84 MURAT DÜZENLİ SANA MSN DEN ATARIM KONUSURUZ .BEN ESIMLE UZUN YOLA GITTIM SORUNSUZ VEDE AZ YAKITLI SAGLAM GOSTERISLIDIR RENGI BAL KÖPÜĞÜ BEN 2006 YILINDA TEMMUZ 27 DE SIFIR OLARAK ALDIM KAZASI YAN YATMASI YOKTUR.YANINDA FATURASI DOSYASINIDA VERICEGIM İLGİLENENLERİN DİKKATİNE.SAYGILAR FIYATI KONUSUR ANLASIRIZ

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar