kanuni tiger 250 mi kanuni caracal 200 mü???

arkadaşlar bilemediniz yarın gidip alacam herşey şu anki düşüncelerinize bağlı sizce kanuni tiger 250 mi kanuni caracal 200 mi? lütfen yardım edin...

caracal daha çok yeni dostum ben kendimi tatmin edicek bi cevap bulamadım o kadar da araştırdım ancak biz alırsak tecrübelerimizi paylaşırız ama tigerın ne olduğu ortada ben daha düşük cc daha alçak ve daha ucuz diye caracalı tercih edicem ayrıca görünümü çok hoşuma gidiyor buda artısı sana kolay gelsin.

Mersin İl Temsilcisi
arkadaşlar, ben de caracal almayı çok istedim. araştırdım ve açıkçası yetkili servisin samimiyetinden dolayı şu sözleri kararımı çok etkiledi :

"tanıtım seminerine istanbula gittik. bildiğin çin işte, biraz yol yaptın mı şişer gibi sanki. zaten motor ısındıkça ses yapmaya başlıyor. birşey diyemem şimdiden, parçasında sorun olmaz ama neresinden arıza çıkar belli değil. daha kullanıma başlanmadı. boşver bunu, japon al sen. yoksa daha çook uğraşırsın böyle."

ben istanbul kanuni arge merkezine şubatta telefon açtım. beygir gücü net değil, tork belli değil dediler. zaten broşürde de yazmamışsınız dedim. mail atılmasını rica ettim ama tık yok. ama resimlerde kırmızısı ve beyazı çok hoş görünyordu. neyse, 3550 ytl idi. şimdi bilmiyorum. fakat 1500 dha koyun ve en aından bir hyosung alın kardeşler. emin olun pişman olmazsınız. tister kullanıcısı bir arkadaşım bile hondadan vazgeçti benim makinayı görünce. şimdi bir comet alma çabasında....

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Canın hangisini istiyorsa hoşuna hangisi gidiyorsa onu al.....Sonradan keşke dememek için....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar