Walla arkadaşlar foruma bakınca utandım ben bişeyler yazmıyordum ne zamandır...
Ama diğer Tiger kullanıcılarınında mesajlarını görünce sevindim dogrusu Özellikle bu konuda deneyimli Makine arkadasımızda baya yardımcı oldu Tiger hakkında Akü konusunda bende Makineden yardım almıstım benim akü sistemide onun tarifine yakın bir şekilde korumaya alındı nihayetinde.
Rodaj konusunda merak edeline bazı sorular oluyor rodaj sürecinde tavsiye edilen hız 60 km mümkün oldugunca gaza gelmeden arkadaslar bu hızı geçmemeniz tavsiye olunur. Genel olarak bilinen bir konudur artık bu motorun sağlıklı bir şekilde rodajdan cıkması ileride o kadar iyi performans demektir. Bu arada aramızdan hep yanlış bilinen bir konudur bu Rodaj bitince motor daha hızlı olacak olayı değildir bence. Motor rodaj bitmeden de son gaz açarsanız motorunuz yine yapabileceği maximum hıza ulaşacaktır dolayısı ile rodajı bitmemiş bir motorunda mekanik alışımı sağlanmadıgı içindir ki bazı sorunlarla karşı karşıya kalınması olası bir sonuç olabilir. Rodajdan sonra halen merak ediyorsanız son hızını Size tavsiye edeceğim son Hız Saatte 120 km dir. Tiger hakkında yalan yanlıs beyanlarda bulunan arkadaslarımızda var 160 km hıza ulastım gibi alakasız yazılar var buna ben inanmıyorum ve imkansız diyorum.
burakoksuz, Samimi duygularımla motorsever arkadaslara bu başlık altında yardımcı olmaya özen gösteriyorum. Fakat kimseye İlla şu motor demiyorum. Sizde dogru olan secimi kendi kararlarınızla vereceksiniz sonucta ama gönlün varsa alacaksın abi...
Tiger ın görünüş itabarı ilede çok göze hitap ettiği konusunda bende çok şeyler duyuyorum zaten bakışlardanda bunu anlıyorum yani
Motorun sesi hakkında söylenenler ilgimi çekti bir dragstar kadar sesi olmasada 250cc ye göre gayet iyi bir sesi var ben eksos ları deldirdim fakat bu pek abartı bir ses cıkması icin yeterli degildir pek bir fark etmedi diyebilirim.
Bu arada güzel bir resim ile son noktayı koymak istiyorum. sevgilerle
Burcu teşekkür ederim iyi dileklerine baya oldu ama alalı