Foruma yazan ve benim şimdiye kadar yaptığım gibi okumak ile Ben de bir süredir motor almayı ciddi ciddi düşünüp ne alacağıma karar yetinen,herkeze,merhaba.
vermeye çalıştım istanbulda,ne kadar bayi ve ne kadar marka,varsa dolaştım,hepsinin broşürünü aldım,forumlarına göz gezdirdim,ama mart ayında almaya çalışacağım motor,tiger ,fuarda,kampanya ,peşin fiyatına taksit olmasını umut ediyorum,motor kullanmışlığım ve ehliyetim var ama,kısmet olursa bu benim ilk motorum olacak,şimdiden sayenizde çıkarabileceği sorunları bile biliyorum,
motor almak istememin nedeni,artık,otomobili,ne zevk nede ulaşım aracı olarak kullanamamak,sadece,zaruri hallerde,kullanabiliyoruz istanbulda,park sorunu,benzin sarfiyatı da cabası,tiger almak istememin nedeni ise,model olarak beğeniyorum.Ben naked motorlardan hoşlanıyorum,bu tam crouser ile naked arası bir motor gibi geliyor bana birde çin malların dan biraz pahalı da olsa paramı riske atmak istemiyorum,nasıl çıkar acaba demek istemiyorum,parçası servisi ve kulalananının fazla olması avantaj satmak istediğim zaman ise,biraz para etsin,tabi benim düşümcem bu.Japon markalarının bu tarz motorları da baya bir para hani,sizin yazılarınız dan da okuduğum kadar ile de benim için en mantıklısı bu,memnun olmayan yok
Birçok soru forum içinde cevaplanmış olduğundan şimdilik soracak sorum yok,hatta benim boyum da bir arkadaş ayaklarının yere basış şeklini bile sormuştu,benim aklımdaki tereddütleri ortadan kaldırdı,Just-life ve Makine gibi arkadaşların motorlarına ortak olduk, kilometreler ilerledikçe,yaşadıkları sorunları,servis masraflarını ve özellikle yakıt sarfiyatlarını ,dişli değiştiren arkadaşarın yaşadıklarını yazmalarını ise merakla bekliyorum,mart ayında tiger sahibi olarak sizlere katılmak dileği ile herkezin yolu açık olsun