satılık tiger 250
arkadalar 2006 model tigerim ihtyaçtan dolyı acil satılıktır. tiger 250 yi bilmeyenler için bir açıklamada yapıyım:
arkadaşlar kronik olarak hızlı kalkış yapmaktan arka saplamaları kırıyor.(benim başıma gelmedi fakat arkadaşım bu sorundan dolayı yolda kaldı.)
Sürekli 2 tiger ve artçılarla uzun yol yaparız uzun yolda kesinlikle motor şişmiyor ve ısındıkça açılan motoruyla uzun yolda gözünüze giriyor.
ön fren inanılmaz bir durdurma stratejisine sahip , hiçbir chopperde görmedim o ön freni. motora extra bir alıcı bağlamadıkça elektronik kısmında hiçbir sorun olmuyor.2006 trafiğe çıkışlı motorumda marş dişlisi ve akü hariç herşey orjinal.
Bilmeyipte yok titreşimmiş yok degsi zormuş konuşuyorlar kullananlar bilir; süper bir dengesi var çok güzel yapmışlar alışınca manevralar çok kolay geliyor.
ayrıca : dişliyi 15 li taktırmak veya arka dişliyi küçültmek titreşimi önemli ölçüde azatıyor. Hem dişli hemde egsozları açınca 90-100 km hıza kadar titreşim yok. Benim gibi egsozu açmakla kalmayıp kaynak ile susturucularu eritirseniz 110 km hıza kadar titreşim yok max 130 yapıyor. 2.3. viteste 8000 devire kadar geliyorum ve titreşim sıfır. yakıt tüketimi benzin litresine göre değişiyor. ortalama 10 lira ile 70 km gidiyor.
çekim az gelir ise 400-500 lira kadar masraf ile 300 cc yapılabiliyor.
dediğim gibi ani kalkışlar yapmayın ve extra bir alıcı takmayın hiçbir sorun olmaz.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...uni-tiger-250-yok-boyle-kaplan-30970435/detay
buda benim tigerin ilanı 0544 742 01 06 2011 9.aya kadar muayenesi sigortası vardır. Borcu yok şuana kadar sadece marş dişlisi ve konjektör değişti.