Kanuni Storm 150 mi-Mondial 150Zc'mi?

Kanuni Storm 150 mi Yoksa Mondial 150 Zc mi?

• Kullanılan toplam oy
    14
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Siteye Yeni Kayıt Oldum...
Arkadaşlar ben kararsız kaldım...:silent:
Birde Sizin Cvp'larınızı bekliyorum...

arkadasim bu konu hakknda ayri ayri zc ve storm topclerine bakarakta bilgi sahibi olabrsin boylece daha mantikli karar vereblrsin derim fakat bi karsilastrma yaparsak , zc nin kasa daha buyuk , arka fren disk , bg braz daha fzla , goruntu olark bisi demicem 2 side hos , ama zc nin gosterge tablosu mukemmel , cakmakligi war:mrgreen: VS VS 2 side ii ama bence zc daha uygun neden drsen o fiyata oyle hem goruntu hmde cekis olarak cin piyasasinda baska alternatifi yoq:cat: ha bu arada hosgeldn kardess

Bence de mondial.. Sheltox ben ön-arka disk diye biliyorum ?

Hoşgeldin.Scooter bana yetiyo diyosan servisi sana en yakın olanını al.Yok eğer motorcu olup dahada iyilerine geçiş yapıcam diyosan ikisinide alma satamıyosun.Uzun yolculuklarda gurubun eşeği olmak var işin ucunda.

Selam
tavsiyem storm dur. Bence teknik anlamda ve kalite anlamında ( mondial biraz daha güçlü ) hemen hemen aynı. Ama şekil itibariyle kanuni 10 numero. hele grisi süper.
bence......
kkolay gelsin

ama zc'nin de parçaları tırnaklı bea :) yalanmı abicim ya :) walla bak 27 saattir uyumuyorum sadece 150 zc ve storm 150'nin topic'lerini okudum,birde sabah 7 de okula gittim.artık pert oldum:)

Mondial Kaç Beygir ki?

bu arada kanuni ve mondialin servisleri yanyana:D 1 km uzakta:)

arkadaşlar bi yardım lütfen ya, 62 kişiden sadece 6sı yorum,7 si de oy kullanmış...birazdaha ciddiye alalım lütfen...bilgilerimizi paylaşalım,paylaştıralım pls...

Yokmu Arttıran :p

Son düzenleme:
Kanuni ye oy vermişsin. Demekki gönlün kanuni den yana.

Hangisi hoşuna gidiyorsa onu al.

Kanuni mi yok artık istersen moblet mi zc mi falan de ha?
Şu motorları hep resimlerden bakıyorsunuz gidin bi Yakın görün binin yahu!
Kanuni güzel diyenler ozman ZC şaheser olması lasım!
Zc ye git bi yakından bak mümkünse temiz bi zc gör nasıl duruyo şekli nasıl selesindeki çift renk bi anlam ifade etmiyo mu daha mı rahat yoksa?
Hatta bin derim binebilirsen umarım doğru dürüst bi makina gelir....
Çift disk olayını atlama!!!
MONDIAL mi kanuni sultan süleyman mı diye bi daha düşün derim...!!!!!
Göz var nizam var ZC almakta fayda var....(Kırmızısı tavsiye edilir heryerde dikkat çekiyo!)

Ve biri 2600 diğeri 1850mi 1900 mü genelde öyle bişey 50-100 kağıt oynar adamına göre...

E sen hala gidip storm kar yağmur alıcam dersen bende sana şemsiye ile çık derim :bounce:

Son düzenleme:
ben kanuni storm kullanıyorum ve memnunum.5 ayda 6500 km yol yaptım uzun-kısa,gezilere katıldım çok şükür hiç sorun çıkarmadı.mondial i bilmiyorum.ama iyi düşün acemiliğini atmak istiyosan 2 el bişey al çünkü 0 alıyosun yok pahasına satıyosun.acemiliği attıktan sonrada güzel bir vitesliye geçersin:cat:

valla ben olsam zc alırdım motorunsıgara ıcın atesı bıle var yaw.....hem kanunı storm mondıal 150 rs nın aynısı

bastada yazdigim ve SKY_FOREVER in da dedigi gibi git bi gor dunya gozuyle su Zc yi otur , atabilrsen deneme turu at bi gaz ver gidisini hisset derim bide ondan sonra kendine sor ben bu topici acarken cilginmiymisin die seciminn zc den yana olacagndan eminm.. sahsen bende ZC ciyim ve yolda goren herkes motora sanki burgmanmis gibi bakio niemi bir tane bile ayni kasadan piyasada taklidi olmayan tek cin motoru warsa bi baskasi daha solesn... millet mondial olduguna bile inanmio zmn zmn:cherry::cat:

ama usta servis sorunlarıda var,ya şöyle sölim ben sana

ikisininde topiclerine baktım,genellikle kanuni'önde gidiyor...kafam iyice karıştı kardeş,ama son kez düşüncem...çünkü bu hafta motoru alıyorum...

Ben Kanuni düşündüm 3000 km'de 1500 ytl,bizim abi var o satcak bana,hiç kırığı döküğü yok...sence nasıl????

Bu Konu MT Site Yönetimi Tarafından Kapatılmıştır.
Sebep:  Sitemize yeni kayıt olanlar forum kurallarını ve kategori bilgilerini okumadan başlık açmamalıdırlar
 Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
 Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır.
 Forum Kurallarını okumak için tıklayın..
 Şikayetleriniz için tıklayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar