kanuni seyhan 150 ????

slm arkadaslar ben balıkesirden nezih su an kullandıgım honda titan motorumu satıp yerine yeni bir motor almayı dusunuyorum ama bir turlu ne alacagıma karar veremedim 150 seyhan dusunuyorum ama nasıl bir motordur bilmiyorum gorunusu guzel ama yakıtı nasıldır, sorun cıkartırmı ...
Arkadaşlar bu motor hakkındaki bilgilerinizi bekliyorum
Bana yardım edeceginizi umit ediyorum

eger kanuni nin web sayfasına girdiysen dediğin modeller yok demekki bunlar biraz sorun cıkarttı kaldırdılar 0 varsada stok eritiyorlardır uzun zamandan beri mondialları takip ediyorum istersen bi bak + motorun dan memnun değilsin kiş ondan değiştiriyosun sikateyetin ne görüsürüz :thumleft:

agam motorumdan memnunum yeni cıkan motorlata gore ozellik az geliyo mesela honda titan es modeli veya deluxe degil 125 cc lerin uzerine motor tanımaz ,,ozellik azderken mesala disk ,,mars.... gibi ozellikler eksik ....yoksa motorum tas gibi 2000 yılından beri motor kısmı veya baska bir kısmının hiçbir sorunu cıkmadı ....daha sanayi yuzu gostermedi anlaycagın

2000 den beri kullandığını soylemişsin. bu 4 sene zarfında sana ne sorunlar cıkardı motor soylermisin? lutfen artısıyla eksisiyle yaz. prestiji gitmesn müşteri kaybetmiyim dersen ozelime yaz benim...

dostum benda seyhan 125 var ama onu almadan önce honda titanı nekadar aradığımı anlatamam bence illa motoru değiştirmek istiyorsan honda dan vaz geçme kanuni iyi ama honda çok daha iyi.

pascalnenc
motorumun --- ve+++ ları egzoz degisti daha gecen gun yagınıada degistirdim abim dusmusu arka sol sinyal lambası kırılmıs ,,sogukta don tutan aynaları oynatmaya calısınca kırıldılar aynalar degisti ,,,,far ampulu degisti on solamortusor biraz yag kacırıyordu ve kecesi degisti.,,,zincir korumasının vidaları degisti,,,,eskiyen koltuk kılıfını ustune yenisini kaplattırdım vatansevmezin biri cizdigi için,,,,spab ayarı yapılmıstı birkaç kez ve son olarakta ayak kuma batıp mortor yre dustugunde farı maşala saglı sollu tutan iki demirden birisi biraz yamulmustu duzeltttiler az bir çekiç izi var
hatırlamadıgım yok galiba

motorun sanırsam 2000 ytl felan eder düşünürsen mondial ın 250 mct modeli var çift silindirli 19 hp disk fren felan da var hoş motor nisan da gelecek miş ben araştırıyorum sanada tavsiye ederim 3290felan fiyatı

sanki kanuni 150 ye benzetmisler 125 kt yı.. peki bu motorların nazillide uretilecegini duydum servis ve yedek parca sorun olurmu

alp009
ben bu mondialların bana dayanacagını zannetmiyorum kanunilerinde,,,,,,,,, ben im istedigim 150 cc civarı 250 de olabilir belki gine 125 cc lik dayanıklı sorun cıkartmayacak beni 2,3 sene sorunsuz ustunde tasıyacak bir motor arıyorum ........
nede cok sey istiyorum ben ......gorusuruk :cat:

nezih 3 gündür kayipsin yok yazdim motor konusunda acele etme dedim sana bekle yigenim,bak senin için sakal birakicam ha sonra berber parasini gelir senden alirim.Kendine iyi bak resimleri aldinmi merak ettim :tongue:

hondamı satıp kanuni aldım ah kafam kırılaydı da gidemez olaydım. sakın kardeşim dost tavsiyesi istiyorsan 1976 model hondaya bin 2005 model kanuniye binme. ama kafana koyduysan bir musibet bin nasihatten yeğdir. al da gör. motosiklet denen zevk aleti nasıl ıstırap makinesi olurmuş.

untitled.jpg
[/IMG]

http://

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar