S.a arkadaşlar. İki gündür sayfayı tek tek okudum. Bu motordan (Ronny S) almak istiyorum sanırım. İlk motorum olacak inşallah. Daha motor ehliyetim bile yok en kısa zamanda onuda halledeceğim. Bir keç güne gidip motoru almayı planlıyorum. Kısaca aklımdaki sorular şöyle deneyimlerinize güvenerek ve net olarak bunları bir başlık altında sormak istedim.
1. Bu motorla yola çıktığımda hiç durmadan kaç km yol yapabilirim? 150 - 200 km gidebilir miyim?
2. Yakıt konusunda ve bozulma oranında beni üzmeyecek bir motor olduğu kanaatine vardım yazdıklarınızdan ekleyecek birşey yok sanırım?
3. Bu motorun vergisi trafik sigortası vs. yıllık ne kadar tutmakta?
4. Alacağım fiyat 2.400 lira civarında, kardeşim bu paraya bu yıl şöyle bir motor çıktı onu alırsan artısı şudur diyebileceğiniz bir model-marka varmı?
İlginize, vakit harcayıp buraya yazdığınız bilgilerinize teşekkürler. Kazasız belasız güzel şürüşler dilerim...
hacım neden scooter ?
neden ronny ?
çinli scooterler cabuk sorun cıkartan narin makinalar.
cogu parcası polyester plastik. türkiye yollarına pek gelmiyor malesef.
onun yerine ikince el eli yüzü düzgün bi vitesli motosiklet alsan?
çünkü sana al deseler bile ronny i seni memnun etmez. uzun yolu sevmez. bozuk yola gelmez.
sigorta filan istanbul dışındaysan 100 lira tutar. 100 lira da vergi tutar her yıl 200 lira
2000 liraya temiz salcano wolf kanuni bora gibi özellikle bora orjinal ybr aksam mevcut her parcasında.
kendim sorunsuzca 2 yıl kullandım aldıgım paraya sattım. bi kere de sorun cıkarmadı.
ybr tvs cbfe paran yetmez anladıgım kadarıyla zaten.
önerim bu olur sana. dediğim gibi onları araştır o motosikletleri alması satması bakımı filanda ucuza mal olabiliyor.
atıyorum bi yan yatırdın 5 10 liraya toplarsın geri. zaten demir parca oldugundan bi sorunda cıkmaz pek.
ama scooter da öyle olmaz devirdiğin an catlar patlar kırılır.
sen beni dinle dediklerime yönel.
neredensin nerelisin nesin kimsin bu sorulara da cevap verirsen daha iyi yardımcı olabilirim