Kanuni Kanuni - Ronny

Bugün garantiden disk freni değişiminin akibetini öğrenmeye gittim.Tesadüf gelmis bile.İşin ilginci egzoz bekleyen arkadaşın egzozu ortada yok.Hatta onun egzozu benden once istemisler.Bu garanti işleri garip işler.Herkese sorunsuz sürüşler...

slm arkadaslar bayadır görüsemiyoruz 5500km bakımını yapdırdım tayfun usda sagolsun eline saglık çokgüzel olmus motor haerbkımda dahada iyi oluyor ben ekzoz siparısını yeni verdim bu arada artık nezaman gelirse ozaman değişcek

slm arkadaslar bayadır görüsemiyoruz 5500km bakımını yapdırdım tayfun usda sagolsun eline saglık çokgüzel olmus motor haerbkımda dahada iyi oluyor ben ekzoz siparısını yeni verdim bu arada artık nezaman gelirse ozaman değişcek

Güle güle kullan.Bende 4400 km de girmeyi planlıyorum.En son 2400 km lerde yaptirmistim.@ Madphantom la Egzoz isleriniz cozulsunde bir Pazar Side de görüşelim.

ya bu egsoz larınızda ne oldu ki sizin ?? ben orijinal egsozu çoktan söktürüp başka egsoz takmıştım o yuzden bi problem çıkmadı herhalde ..

Slm arkadaşlar

Slm arkadaşlar benim egzoz degişince sorun kalmadı çok şükür jantlara sticker yapıştırmıştım biraz yamuk olmuştu onlarıda cumartesi günü 2,5 saatte ancak çıkartabildim zift gibi yapışmıştı jantlara tabi birazda çizdim ,bu arada dün hız denemesi yaptım 80 i geçemedim sizde durumlar nedir hiç hız denemesi yapan varmı içinizde gerçi tayfun usta motorun ancak açılacagını daha tam olarak açılmasının 2500 ü bulacagını söylemişti.

Slm arkadaşlar benim egzoz degişince sorun kalmadı çok şükür jantlara sticker yapıştırmıştım biraz yamuk olmuştu onlarıda cumartesi günü 2,5 saatte ancak çıkartabildim zift gibi yapışmıştı jantlara tabi birazda çizdim ,bu arada dün hız denemesi yaptım 80 i geçemedim sizde durumlar nedir hiç hız denemesi yapan varmı içinizde gerçi tayfun usta motorun ancak açılacagını daha tam olarak açılmasının 2500 ü bulacagını söylemişti.

Ben daha oncede yazmistim.Bir kere denedim.İbreyi sonda gordum.5-10 sn oyle gittim.Sonra yavasladim haliyle :)) Jantlara bende sticker dusunmustum ki iyi ki dusunce de kalmis.Çıkartmak istersen bir dunya is desene...

Slm arkadaşlar benim ronny siyah yandaki ronny yazısıda kırmızı o yüzden bende 2 ay önce falan jantlara kırmızı şerit cektim gayet hoş duruyor.. hız konusuna gelince 100km hızı uygun yolda rahat görüyor ama ben 80 in üzerine çıkmıyorum malum :)

Selam arkadaslar.Dun depoyu yine fulledim.Sabah baktigimda yine yere benzin damlamis.Bir de motor kalkış ve duruşlarda sanki bozuk zeminde gidiyormussun hissi vermeye basladi.Bakalim onumuzdeki hafta Sali solugu yine Tayfun Ustada alacagız gibi.Sizde durumlar nasil?

Varyatör kayışı kalkışı açıklayabilir duruşu da fren balatasından kaynaklanıyor olabilir gibime geldi..

Ben ön arka fren balatalarımı değiştirdim rahata erdim.. Şiddetle tavsiye ederim.. Benzin damlaması ise ihmale gelmeyecek bir konu.. Bağlantı noktalarını hemen kontrol etmelisin bence sele altını söküp..

Slm arkadaşlar benim benzin damlaya olayı diğer motorda başımı ağrıttı için bu motorda bağlantı noktalarına kelepçe taktırdım.Fren durumum idare eder arka fren yumuşadımı vidasını sıkıyorum lastigi çeviriyorum rahat dönüyosada sorun yok demektir.Ben en fazla 80 yaptım dedigim gibi ama zaten motor daha 1140 kmde ancak açılır dediler.Exploerer kardeşim bence bu damlama olayını ihmal etme allah korusun yakınına ateş falan atarlar başın ağrır.Herkese kazasız belasız sürüşler...

Varyatör kayışı kalkışı açıklayabilir duruşu da fren balatasından kaynaklanıyor olabilir gibime geldi..

Ben ön arka fren balatalarımı değiştirdim rahata erdim.. Şiddetle tavsiye ederim.. Benzin damlaması ise ihmale gelmeyecek bir konu.. Bağlantı noktalarını hemen kontrol etmelisin bence sele altını söküp..

Aksamüstü aramda Manavgattaki servis e gidecegim.Geçenlerde halletmişlerdi ama anlaşılan bir şeyler yanlış.Varyatör kayışına da baktırırım.Bilgiler için sağol Sinan.

---------- Post added at 14:39 ---------- Previous post was at 14:37 ----------

Slm arkadaşlar benim benzin damlaya olayı diğer motorda başımı ağrıttı için bu motorda bağlantı noktalarına kelepçe taktırdım.Fren durumum idare eder arka fren yumuşadımı vidasını sıkıyorum lastigi çeviriyorum rahat dönüyosada sorun yok demektir.Ben en fazla 80 yaptım dedigim gibi ama zaten motor daha 1140 kmde ancak açılır dediler.Exploerer kardeşim bence bu damlama olayını ihmal etme allah korusun yakınına ateş falan atarlar başın ağrır.Herkese kazasız belasız sürüşler...

Bakalım bu akşamüstü bağlantı noktalarını kontrol ettiririm.

slm arkadaslar bayramdan sonra bende ronny'me kavusacagım hayırlısıyla :) ve motoru teslim alırken nelere dıkkat etmelıyım bu konuda yardımcı olursanız sevınırım arkadaslar.

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:08 ----------

Şimdi aldıgım bir habere göre bizim motorların fiyatı 2 bin 305 tlye yükselmiş:)
suanki fiyatı 2.200 ama kanuni sitesinde 2.305 olarak görünüyor

Son düzenleme:
slm arkadaslar bayramdan sonra bende ronny'me kavusacagım hayırlısıyla :) ve motoru teslim alırken nelere dıkkat etmelıyım bu konuda yardımcı olursanız sevınırım arkadaslar.

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:08 ----------

suanki fiyatı 2.200 ama kanuni sitesinde 2.305 olarak görünüyor

Hayırlısı olsun.Benim en büyük tavsiyem tüm vidalarını kontrol ettir, gevşek vida, somun olmasın.

---------- Post added at 20:02 ---------- Previous post was at 19:55 ----------

ESP servise gidebildinmi?

Selam Sinan.Servise dün gitmistim.Usta Antalyaya gitmiş.Bugün tekrar gittim.Bu sefer denk getirdim.Sorun depo şamandıra kapağının oradaki contanın sızdırmasıymış.İzolasyon yaptı.Artik depoyu ilk full lediğimde kaçırıp kaçırmadığını anlayacağız.Kalkış ve duruşlardaki vibrasyona gelince 2 gündür yok.Sanırım 2 kişi iken yük fazla geldi.O yüzden böyle bir sey yaşadım.

Ben o motora toplam 180 kilo yuk ile biniyorum fakat oyle bir titreme olmuyor.. Enteresan.. Benim gidonda bi problem basladi ama henuz tam cozemedim. Yakinda cikar kokusu..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar