Şimdi aldıgım bir habere göre bizim motorların fiyatı 2 bin 305 tlye yükselmiş
Şimdi aldıgım bir habere göre bizim motorların fiyatı 2 bin 305 tlye yükselmiş![]()
slm arkadaslar bayadır görüsemiyoruz 5500km bakımını yapdırdım tayfun usda sagolsun eline saglık çokgüzel olmus motor haerbkımda dahada iyi oluyor ben ekzoz siparısını yeni verdim bu arada artık nezaman gelirse ozaman değişcek
ya bu egsoz larınızda ne oldu ki sizin ?? ben orijinal egsozu çoktan söktürüp başka egsoz takmıştım o yuzden bi problem çıkmadı herhalde ..
Slm arkadaşlar benim egzoz degişince sorun kalmadı çok şükür jantlara sticker yapıştırmıştım biraz yamuk olmuştu onlarıda cumartesi günü 2,5 saatte ancak çıkartabildim zift gibi yapışmıştı jantlara tabi birazda çizdim ,bu arada dün hız denemesi yaptım 80 i geçemedim sizde durumlar nedir hiç hız denemesi yapan varmı içinizde gerçi tayfun usta motorun ancak açılacagını daha tam olarak açılmasının 2500 ü bulacagını söylemişti.
Varyatör kayışı kalkışı açıklayabilir duruşu da fren balatasından kaynaklanıyor olabilir gibime geldi..
Ben ön arka fren balatalarımı değiştirdim rahata erdim.. Şiddetle tavsiye ederim.. Benzin damlaması ise ihmale gelmeyecek bir konu.. Bağlantı noktalarını hemen kontrol etmelisin bence sele altını söküp..
Slm arkadaşlar benim benzin damlaya olayı diğer motorda başımı ağrıttı için bu motorda bağlantı noktalarına kelepçe taktırdım.Fren durumum idare eder arka fren yumuşadımı vidasını sıkıyorum lastigi çeviriyorum rahat dönüyosada sorun yok demektir.Ben en fazla 80 yaptım dedigim gibi ama zaten motor daha 1140 kmde ancak açılır dediler.Exploerer kardeşim bence bu damlama olayını ihmal etme allah korusun yakınına ateş falan atarlar başın ağrır.Herkese kazasız belasız sürüşler...
suanki fiyatı 2.200 ama kanuni sitesinde 2.305 olarak görünüyorŞimdi aldıgım bir habere göre bizim motorların fiyatı 2 bin 305 tlye yükselmiş![]()
slm arkadaslar bayramdan sonra bende ronny'me kavusacagım hayırlısıylave motoru teslim alırken nelere dıkkat etmelıyım bu konuda yardımcı olursanız sevınırım arkadaslar.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:08 ----------
suanki fiyatı 2.200 ama kanuni sitesinde 2.305 olarak görünüyor
ESP servise gidebildinmi?