Niceman , racer 200 ü ne hala biniyor.Motorundan memnun du son konuştuğumuz
da ........
bi selamımızı iletiver...kopmasın buralardan....
Niceman , racer 200 ü ne hala biniyor.Motorundan memnun du son konuştuğumuz
da ........
bi selamımızı iletiver...kopmasın buralardan....
Selam Blade7..
Motoru aldıktan sonra milletin Çin malı muhabbetleri gözümü çok korkutmuştu.. 30 40 km mesafelere gitmeden önce sanki yolda kalacakmışım gibi her türlü tedbiri almadan çıkmıyodum yola.. Zamanla gördümki hepsi fasa fiso.. 11000 km oldu bende.. Gerçi çok bi aman aman km değil ama hiç yolda kalmadım.. Çok şükür motor hiç arıza yapmadı.. Motorun bakıma en ihtiyaç duyduğu zamanlarda 600km yola gittim.. Denizli'den buraya çok rahat geleceğinden eminim.. Rutin kontrollerini yaptırman yeter.. Ama sen mutlak şekilde yorulmuş olacaksın.. Molalarını iyi ayarlamalısın..
Motor cüssesi açısından çok iyi.. Ebatları yüzünden trafikte sıkıştırılan motorlar grubuna girmiyosun.. Çivril'deki şartları bilmem ama burda motor kullanmak sanırım oraya nazaran oldukça fazla dikkat istiyor.. Çok kalabalık ve iç içe yaşıyoruz.. Sürekli bi yerlerden arabalar ve yayalar fırlayabiliyo.. Çok kalabalık bi trafik bilirsin işte.. Emniyet şeritleri meskenin oluyo bi yerden sonra..
Bence mutlaka motorunla gelmelisin.. Keza buranın trafiği keşmekeştir.. Yazın sıcak ve tıklım tıklım , kışınsa hareket etmeyen trafikte saplanıp kalan otobüslerde perişan olmak istemezsin.. Hemde senin için çok daha ekonomik olur..
Bu arada eğer geleceğin üniversiteyi ve kalacağın semti yazarsan sana daha sağlam tahminlerde bulunabilirim..
Aramıza hoşgeldin diyorum şimdiden.. :rendeer:

bunları okuyunca ıyıkı kanunı almamısım dıyorum 2006 yazında bahcelıevler cobancesmede kanunı yetkılı satıcısı var racer200 grünce dedım tam benlık motor spor en önemlisi TÜRK MALI parca falan sorun olmaz sağolsun oradakı arkadasta cok ıyı ılgılendı yardımcı oldu kendısıde tıger kulanıyodu paranın gerı kalanını da anadolu cetelemden hallettık ama ufak bı ailevi sorundan gıdıp alamadık o zamanlar cok uzulmustum ama sımdı sevındım acıkcası.... arkadaslar Allah sıze sabır versın valla canınızı tehlıkeye atmayın böyle giderse zaten türk piysası honda ya yamahaya baglı kalmaya devam etcek Ama adamlar MOTOR yapıyo kardesım keske bı TÜRK firmasıda cıkıp MOTOR yaptık dıyebılse
Küçükçekmeceli olsun taştan olsun..hehheyazını yeni gördüm valla...bu geziciler hep abidik gubidik yerlerde toplanırlar...bir günde oralarda buluşalım demezler..oralar daha güzel aslında...bi evim olursa kesin Tepeüstünden olur...ben Göçmenleride pek severim...
ula tam msn sohbeti oldu be...:queen:neyse kusura galmayın artık...