Arkadaşlar sizden bu motorun + ları ve - lerini rica edeceğim ve de son sürat ?
arkadaslar persembe günü turhaldan samsuna gittim geldim (toplam 500 km) ortalama 80-90 km/h ve devir olarak 7000-7500 ile gittim.tek mola verdim giderken.hiç mola vermesemde olurmuş.iki tane sorunla karsılaştım sadece.birincisi cok fazla vibrasyon vardı,her yerim uyuştu.ikincisi subabların ayarı bozuldu.şangır şangır ses gelmeye basladı.motor 2300 km de.daha bakıma 200 km var.idare edecem artık bu sesle.
Harika arkadaşım. Ben İstanbul' da yaşıyorum gerçi ama sonuçta yapılan mesafe önemli. Vibrasyon maalesef bendede var. Daha yüksek hız yapma imkanı olmadımı veya yapmadınızmı? Kaç kilometrede motorunuz? Süpap sesi benim motordanda gelmeye başladı. 1000 km ' yi yeni geçti motor. Ayrıca benim ön tarafda bozuk yolda hafif vurma gibi bir sorun var. Acaba lastik havalarımı fazla? Kaç yapıyorsunuz hava ayarlarlarını? Sanki ön tarafda bir gevşek veya oynak durumda parça varmış gibi oluyor bozuk zemin asfalt yola geçince.ale:
Selamlar
Pardon motorunuz 2300 km' de.Dalgınlığıma gelmiş. :silent:
bende de oluyo.durdugun zaman dişlileri gecirmek kolay olmuyo.ondan bosa zor geciyo.hafif hareket ettirecen o zaman geciyo bosa.
beyler bi bizim racerı ara ybr ile kıyaslamıştım o arkadaş gitti zealsun gs 200 aldı bide ona baktım rezalet kalıyo bizim motor
direksiyon ayak pedalları oturuş şekli falan zealsun kanuniye göre daha racer şekline yakın hızlanması yol tutuşu yere yatması falan kıyaslanamayacak şekilde bizim kanunilerde adamlara racermi tuning mi diye arada derede kalmışla ortayada böle b.ktan bişey çıkmış anlayacağınız(((((
slm beyler bu racer 200`ün 2008 modeli ne zaman çıkacak bir bilginiz war mı? birde acaba motorun kasası ve motor gücünde bir değişiklik yaparlar mı? şimdiden çok saolun.:bounce:

motoru yeni aldım,,bnde racer 200 kullanıyorum artık,,egzos değiştirdim yazıları söktüm bir kaç daha ufak efek değişiklik yaptım ve şimdi arabayla yanımdan geçen insanlar kafalarını 180 derece döndürüp bakıyorlar,,cbr 125 diyorsunuz kim binecek ona 14 yaşındaki 1 50 boydaki çocuk mu,,hwem görüntü hemde böyle bir motordan alabileceğinizin tamamını alıyorsunuz racer 200 den..tek kusuru war arka fren zayıf biraz..we benim motorum ufak tefek işlemlerden sonra 140 oralarda tur atıyor...racer 200 aldım we iyikide almışım