GENEL OLARAK;
cebinde 3500 YTL paran var ve 0 motor almak istiyor ve sen motora binerken insanların sana hayranlıkla bakmalarını istiyorsan bu motoru al.
Ha ben bu motoru 6 ay kullanırım, sonra satarım diyorsan 2000YTL'ye zor satarsın onu kafanın bir köşesine yaz.
Yok ben uzun yıllar bineceğim, beni yolda bırakmasın yeter diyorsan motor çıkalı fazla zaman olmadı, yıllar bu motoru ne kadar yıpratır onu da ben bilemem.
Benim tek sıkıntım ZİNCİR SESİ. İnan ki motora binmekten utanıyorum. Gürül gürül geliyorsun, tam hava atacan, çatur çutur zincir sesi. O da birinci viteste ha.
biliyorum dostum sorununu topıcte okumadıgım sayfa kalmadı...
Allah hayırlısını versın ne dıyelım...:rendeer:
dün gebzede mavi bi tane grdüm baya güzel olmuş adam modifiye falan yapmış heralde güzeldi ...
şu benim satılık ilanı hala geçerli yokmu alan istanbuldan bu kadar az kullanılmış ve tertemiz motoru çok uygun fiyata vereceğim
2900 km de garantisi devam ediyor renk mavi haziran 2006 trafik çıkışlı ilk sahibiyim
kanuni racer almak isteyen varsa kaçırmasın arkadaşlar hem motor yepyeni hemde fiyatı uygun
cbr 600 aldım o yüzden satıyorum
valla gözümüzü korkuttular dostum... dili yananlar belli bizde de üfleyecek hal olmadığı için uzak duruyoruz... ben de vazgeçtim bu motosikleti almaktan...
rastgeleeeeeeeeee..............
Arkadaşlar bayadır foruma girmiyordum , çok fazla polemik yapıp çok fazla karalama çalışması yapılmış.okurken hem güldüm hemde üzüldüm.bırakın kötülesinler.
racer kullanıcı arkadaşlara tavsiyem : kıyıda köşede az birikmiş 50 ytl felan varsa , gidin servisinize
1-çamurluğu komple söktürün
2-Arka amarsitörün alt bağlantı noktasına bir parça atarak 1-2 cm havaya kaldırın.
3-Direksiyonları kesip kısaltarak birazdaha içeri alın
4-ön amarsitörleri aşşşağı indirin
5-ön çamurluğu 0.5cm kalana kadar tekere doğru aşşagı indirin.
6-orta ayaklığı çıkartın
7-arka sinyalleri stopların sağlı sollu yanlarına aldırın
Bunlar görünüş ve sürüş rahatlığı içindir
8-acilen ön ve arka dişlilerde oynamalar yapın.
9-isteğe bağlı egzostu tek e idirin
10-karbiratörümüzde belli bir devirden sonra benzini kesici diye bir zımbırtı var onuda devre dışı bırakın
Bunların hepsini bizzat motoruma yaptım , geçenler de arkadaşın birinin hiç oynama yapılmamış racerına bindim , bukadar değişiklik olduğu aklımın ucundan geçmezdi.Bikere eski görünümü çok kötü geldi bana.İkincisi sizde bilirsiniz 2 viteste 50km hıza çıkamadım.İster inanın ister inanmayın 2. viteste 85 km ye çıkıyorum.2 hafta önce şanlıurfa mersin arası gezi yaptım yolda 145km hıza çıktım.
kimseyle polemiğe girmem.çok ta zor değil yaptırın görün....
arkadaslar su aynalara bi çözüm bulan var mı.cok kaba duruyolar.arkayı iyi gösteriyolar ama kabalar.baska bi motorun ki olmuyo mu.ben biraz aradım ama bulamadım.bulan veya degiştiren varsa haber versin.
Tam tersine be abicim ,ayna motorda çok fazla sırıtmıyor ama arkayı göstermesi sorunlu.. Aynanın yarısında kendimi görüyorum.. Bazen kolumu kaldırıp koltuk altından arka tarafı kestiğim bile oluyor.. 9 Haziran da sokuyorum servise zaten , ayna içinde bi çözüm üreteceklerini söyediler.. Altına yükselti yaptırıp görüş açısını genişleteceğim , oda olmadı yani bi ayna taktırıcam.. Ben en çok aynalardan sorun yaşıyorum...