SAYIN KURALKAN KANUNİ:

r:
Günümüz iletişim çağında Erzurumlu Müslüm Agabeyin Tofaş'a açtığı telefonu bilmeyen yoktur galiba. İlla ki öyle bir telefon mu açalım.:farao:
Yoh mu sizin genel müdürüüüz, yetkili oldugunuz, birim amiriiiz. 33 YE 338 ahanda oraya yazın, eliizin avcuuzun içine yazın, bahtııızda heberiiiz olsun.
Ben sizin yüzünüzden motora binmek istemiyorum. Zincir sesinden bunaldım artık. Motorumun orasını burasını da muşamba parçalarıyla, iç lastiklerle bilmem neyle sarmak dolamak istemiyorum. Yolda uzaktan gelen bir racer görünce insanlar tek teker gelmemi bekliyor, ben geliyorum çatur çutur, hem de DÜZ YOLDA.
Zincir ayarından değil kardeşim, zaten maillerime de cevap vermiyorsunuz. İlk mailime verdikleri cevaba bak, neymiş motoru komşu ilçedeki servise götürecekmişim. Ee İstanbula getireyim bari. Burdaki servisi süs diye mi açtınız. Süs diye açtıysanız, şöyle ışıklı neyli bişey olsun bari.
Moderatör arkadaşlar da bu mesajı silmezse sevinirim. Sesimi duyurmak istiyorum.
Gerçi kime duyuruyorsak, zincir sesi herkesin sorunu. Ama kendi kendine halleden arkadaşlar var. Ben kendim halletmek istemiyorum. Bana bu motoru satanlar halletsin bu sesi.