Sevgili ermac;
Tasarım ödülü alan motorlara bakıyoruz ybr den bi farkı yok kim kime nasıl vermiş bu ödülü anlamak zor.Neyse Neticede bu motora para verdiğim için biraz duygusal davranmamda heralde anormal değil.Mz motorları küçümsemek yanlış çünkü mz kullanıcıları yıllardır kullanıyor ve sağlamlığı ve ergonomisi gayet iyi.Şekil olarak mı mz motora ,binmem ama kanuniden önceki mz ler gayet sağlam keşke mz leri kanuni yaparkende almanlardan biraz mühendis vs.. getiritseymiş.Ha bu arada iyi tasarım bmw dir kawasakidir motorda bence binmedim ama ,adamlar motorları rüzgar tünelinde test ediyorlar ve tasarım aşamasında da aşikardırki bizimkiler gibi şu şase ye şu plastikleri giydirelim olsun sana racer sonrada satalım demiyorlar ama 3500 ytl de kötünün iyisi diyebilirim.Ayrıca mondialden sonra kanuni her yönden daha iyidir.Mondial aldım 2 ayın rahat yarısı serviste geçti ve satana kadar ağlattı resmen beni.
Diyeceksin tasarımcı adam niye kanuniydi mondialdi kullanır.Onunda cevabı basit üniversitede asistan olmak pek paralı bir meslek değil.Öğrencilere iyi tasarımı kötü tasarımı öğretirken tabii kide imam ..surursa cemaat s.çar diye bazı şeyleri söylememek lazım.Ama kawasaki nin özellikle zx 12r modeli beni heyecanlandırıyor.Kaç senedir var ve adamlar gerçekten uğraşmışlar verdiğin para o motora helaldir.Teknk olarak motordan anlamam bu arada o konuda lütfen blgilerinzi paylaşın bilgilendirin.Benim kanuniyede altın semer taksamda kanunidir ama Kendimi iyi hisetmem içinde bırak o kadarda hoşuma gitsin yoksa zevkim kaçar inan motorun üzerindeyken altımda ne olduğunu umursamıyorum o kadarda.Ama heveste kaçırmıyalım ya.
Bu arada ermac kardeşim bazı konularda gayet objektif yazıyorsun diğer forumlardanda okuyorum yazılarını ama bu kadar da kötümser olma yada çok dobra olma diyeyim.Benim gibi yeni motorcuların heveslerini kursağında bırakırsın.Sohbetine doyum olmuyor.Yeni görüşlerinide bekliyorum (dobra dobra tabii kide, demin bu kadar dobra olma derken tabii kide çok ciddi değildim.)
Valla arazi motoru olsa anlıyacağım zorlu testi arazide ,gerçek bir yarışmotoru olsa pistte zorlu testleri anlıyacağımda bu motorun zorlu testi gerçekten merak uyandırıyor.Çağ Bey umarım zorlu testleri ayrıntılı anlatır.Bizide bu konuda aydınlatır.Biz de derizki iş bilenin , kılıç kuşananın.Umarım yazdığım yazıda bir yanlış anlaşılma olmamıştır.
Saygılarımla;