çağ kardeşim bu motoru iki günlük ne gibi zorlu testlerden geçirdin çok merak ettim..bunu bi lahmancu motoru olarakmı test ettin yada race sınıfına koyuptamı test yaptın ???
Motorumu aldığım ilk 2 gün boyunca, o sulukar yağdığı günler de Gebze'ye gitmekde dahil kuryelik yaptım ..Kuryelik yaparken sende bilirmisin bilmem ermac motorum rodajda aman şubu diyemezsin ve vergazı makinaya asılırsın bende aynen öyle yaptım ..
Motor 110 ve 120(Yokuş aşağı) rahat gördü ama daha fazla asla uzamaz..
Birgün senle buluşalımda Ermac, beraber Kuryelik yapalım şamatasına nasıl bir tenpo anlarsın belki...
Forumu izleyen arkadaşlar bilir, ben bir kurye firmasında pazarlama ve halkla ilişkiler müdürüyüm..
Sırf Motorun Kuryelik deki verimini merak ettiğim için 2 gun boyunca zorladım..
Şimdi gelelim izlenimlerime ..
Motor ıslak havada yol tutuşu açısından güven vermiyor..Kış lastikleri şart..
Dengeleme ve ataklık kullanılan ön dişli ile güzel ama nedense motor ilk kalkış anında zorlu trafiklerde yarım debriyajda titreme yapıyor..
Servisimle yaptığım konuşmada 1500 bakımı sonrası yapılacak ilk işin ön dişliyi değiştirip 17 dişli takmak olduğunu söylediler, ki motorun kalkışı yumuşak ama uzaması net 130 135 olacak diyorlar..
Motoru hemde bu tarzda 200cc bir motoru lutfen buyuk makinalarla kıyaslamayın..
Makinam bayram süresinde ve o 2 günlük süper zorlu kuryelik denemelerinde 2 hata verdi ve bir kere de arkayı kitleyip beni yere savurdu..
Hata fabrikada ki aklı evvel bir arkadaşımızın marş dişlisini sıkmayıp onu sabitleyen somunu gevşek bırakması sonucu oluşdu..
Motor sol taraftan bir şangırtı ve tokurtu ile arka lastiği kitledi ve Beşiktaş Sait çiftci sağlık ocağı önünde beni taklaya getirdi:queen:
Sağ bacağım motorun altında kalmasa kesin granaj gitmişdi..
Mecidiyekoy servisinde Erdal ve Doğan Beyler hemen incelediler ve gerekli değişikliği yaparak şangırdayan parçaları değiştiler ve durumu fabrikaya bildirdiler..
Elektronik aksam olarak motorda ilk arıza sağ sinyal ampulunun gitmesi oldu..
Servisde gördümki gene bir muhendislik harikası olarak ampulu değiştirmek bir deve hendek olayı..Hangi aklı zengin Mühendis tasarladı ise bu motoru sinyal ampulunu komple sinyali sokmeden değiştiremiyorsun..
Zincir uzaması kesin ve bariz bir hata bu motorlarda ama çözümsüz değil, pazartesinden itibaren karaköyde ve sirkecide motoruma uygun oringli zincir arayışına geçicem.
Netice olarak ki bende mavisi var motoruma bir bakan bir daha bakıyor, ben sürüş anında baya zevk alıyorum, kesinlikle büyük makinalarla karşılaştırılamaz bir motor arkadaşlar öncelikle size onu söyleyeyim, yarış motoru alıyorum diye Kanuni racer 200 alanlar fena halde yanılırlar..
Bu motor Kuryelik gibi zor şartlarada fazla dayanamaz kanımca ki zaten Kanunide ve diğer markalarda Kuryelik için başka modeller var.
Bu motoru alacan gezecen, keyif yapacan ama 600 veya 1000 liklerede kafa tutmayacan:queen:
Herkese Keyifli ve Kazasız Sürüşler..