yahu kardeşim racer la işin yoksa yazma buraya yoksa seni şikayet edip banlatacağım siteden ilgisiz ve alakasız konuları yazma buraya yok şu şöyle demiş yok kurye arkadaşın varmış bizi ilgilendirmez hangi servis in ne olduğunu biliyoruz motorumuzun nasıl tamir edildiğinide kime yalakalık yapmaya çalışıyorsan boşuna uğraşıyorsun gelirsin Bay-Moto ya görürsün işçiliğinide aldığı parayıda senden daha kaliteli insanlar olduğunu çok rahat söylerim iddiada ederim çünki senin övmeyi düşündüğün yada övdüğün servis gibi garantili arızalarda işçilik ücreti ve garantili değişen parçanın parasını almayan insanlar ... Şimdi sana tavsiyem bir daha kanuni racer almadan buraya yazma oturup kendi motorunuda övme kısacası senin burada yerin yok işinde yok şimdi hadi canım kendini işine ver sen .....
Kendinize ve motorunuza iyi davranın
sen asıl söylediklerine dikkat et kardeşim ben burda polemik yapmıyorum. ben sanada birşey söylemiyorum. ben kimseye yalakalıkta yapmıyorum. bu hafta sizin o iyi dediğiniz servisin bendeki faturasını buraya koyacağım.
sen neyine gocunuyorsunki. benim sana lafım yok. insanları bilinçlendirmeye çalışıyorum.
ben sana diyorumki benim eski motorumda kanuniydi sen hala okumadan yazıp duruyorsun.
ispat istiyorsan en kısa sürede getireceğim merak etme.
burası forum ve paylaşım portalı değilmi bende bu forumun üyesi isem seninde insanları yanlış yönlendirerek yazdığın gibi bende yazabilirim. ancak ben başıma gelenleri anlatıyorum şimdi değişmiş olabilir o dediğim servis.
bu arada ne yani millet överken yazsın bişi olmuyorda biz yazıncamı böyle oluyor. kardeşim( bak kardeşim diyorum.) senin yazdığın gibi insanları tanımadan etmeden yok o senden daha kalitelidir. demiyorum. yazında, yazdığın gibi.
geçenlerde senin motorunda sorun oldugunda ve yapmadıkların sende fabrikaya ziyarete gideceğim dediğinde, bende yazmıştım. sizinle beraber gelebilirim diye maksat insanlık olsun.
benim burda yapmaya çalıştığım olay; ki hala anlamadıysan. sadece insanları bilinçlendirmek.
ben kendi motorumuda övmüyorum. sizin yazkılarınıza istinaden 3500 km. oldu ve yağı değişti sadece. bu övmekse tamam kabulumdür.
Senin gibi öfkeyle cevap vermiyeceğim. kavgalar topluluk arasında yapılmaz. provakatorluktur bu senin yaptığın. sadece seviyeli tartışmalar olur.
şimdi ben diycemki " arkadaşlar hyosung alın süper motor" budamı yalakalık veya budamı provakatorluk.
ama senin yaptığın düpedüz provakatorluk. ve hatta sanırım ben senın yapmaya çalıştığın şeyide anladım. markayı yukarılara çıkartıp 2. el piyasası yapıyorsun sanırım. yoksa neden bukadar çok sinirleniyorsun anlamıyorumki.
Faturasını en kısa sürede scannerdan geçirip buraya koyacağım.
Kazasız sürüşler dilerim.