Şimdi arkadaşlar.
1. benim motorum honda değil keeway S.S.
2. benim geçen seneki motorum hussar 125.
3. o servisi herhangi bir kuryeye sorarsanız. size gitmeyin der. tabi orayı geçmişten biliyorlarsa.
4. ben eski bir kanuni kulllanıcısı olarak kanuniyi sevmiyorum. daha önceleride söylemiştim. bedava verseler kanuni almam. alsamda sırf reklam olsun diye gidip fabrikanın önünde yakarım.
5. hadi kuralkan kötü diyelim. peki ya servisisin yaptı ayıp ne ve kendileri yaptıkları ayıbı cıkmasın diye motorun başka yerde tamir olduğunu bile söylediler.
şimdi son durumları nedir bilmem ama oraya hiçbir şekilde gitmesin o servis dediğiniz adamlara gideceğinice mobilet tamircisine gidin. gerçi o adamlarda mobilet tamircisi zaten.
benim 8,5 bg. lik motorumu mobiletle kıyaslıyorlardı.
elimde faturam hala duruyor.
6. kurye diye bahsettim ben kurye değilim. sadece tanıdığım baya bir kurye var. özellikle sordum. hepsine zamanında. adamlara sadece bay-moto(by-moto neyse işte) dedim aman dedi gitme oraya seni öperler yollarlar. dediler. ki ben geç kalmıştım.
eskiden bu cinliler çıkmadan önce sinek avlıyorlardı. bisiklet bile tamir ediyorlardı. para kazanabilmek için. şimdi çinler geldide cepleri para gördü.
kusura bakmayın bu işten karım yok ancak fazla zamanım ve maddi gücüm olsaydı. bunlar ile savaşa bilirdim.
daha öncede söyledim şimdide söylüyorum. kuralkan'a(kanuni) güvenip onların motorlarını almayın.
her çinli onlardan iyidir.
en basitinden tarz olarak sizinkilerden farklı olsada keeway ondan daha iyi ve benim kendi motorumda öyle alalı 2 ay kadar oldu. 3500 km. ye geldim ve sadece bakım zamanlarında servise gittim. özellikle gidip servislerini gezebilirsin.
butun markaların. hanginin önü daha doluysa o sorunludur. sadece sorun değil. aynı zamanda parada alırlar.
ben düştüm siz düşmeyin arkadaşlar.
kazasız sürüşler dilerim.