- Konu Yazar
- #1,221
dostum ben 98 BP kullanıyorum iyi geliyor motora süper benzin yüksek sıkıştırma oranına sahip motorlar için uygun bir yakıttır motosikletten en azından bizim küçük motorlarda kullanılmaya uygun değildir 95 ya da 98 oktan kurşunsuz kullanıcaksın...
iyide dostum buradaki arkadaşlar racer kullanıcıları hussar kullanan yok aramızda
omerowen' Alıntı:beyler biliyorsunuz yaklaşık bende 20 günlük racer kullanıcısıyım motora binecem diye pek bi vaktim olmuyor netee gelmeye ya kullanan arkadaşlara bi kaç soru soracam ayrıca şuda var allaha şükür bi kere zincir gevşemesi oldu dahada bi sorunum yok motora benzin olarak ne alıyorsunuz servis süper diyor aldığım yer 95 diyor ne almalıyım ikincisi motor yağı seviyesi 1 litremi 1.1 litremi herkese iyi geceler görüşürüz
iyide dostum buradaki arkadaşlar racer kullanıcıları hussar kullanan yok aramızda
Rüzgarın Oğlu' Alıntı:arkadaşlar ben alalı 2 ay oldu motor dagıldı eksozda sorun var km saati degişti amontisör bozuldu 15 günden beri amontisör bekliyorum yedek parça diye bir şey yok kanuninin ben kanuniyi yedek parça sorunu olmadıgı için tercih etmiştim ama digerlerinde hiç bi farkı yok arka fren deseniz ona keza motor duruyo ama allaha emanet arkadaş almayı düşünen varsa vazgeçsin çok canı sıkılır.paranınz la rezil olmayın arkadaş çok sorunlu bi motor hiç kimseye tavsiye etmiyorum
Son düzenleme: