Kanuni Kanuni Racer Kullanıcıları

dostum ben 98 BP kullanıyorum iyi geliyor motora süper benzin yüksek sıkıştırma oranına sahip motorlar için uygun bir yakıttır motosikletten en azından bizim küçük motorlarda kullanılmaya uygun değildir 95 ya da 98 oktan kurşunsuz kullanıcaksın...

omerowen' Alıntı:
beyler biliyorsunuz yaklaşık bende 20 günlük racer kullanıcısıyım motora binecem diye pek bi vaktim olmuyor netee gelmeye ya kullanan arkadaşlara bi kaç soru soracam ayrıca şuda var allaha şükür bi kere zincir gevşemesi oldu dahada bi sorunum yok motora benzin olarak ne alıyorsunuz servis süper diyor aldığım yer 95 diyor ne almalıyım ikincisi motor yağı seviyesi 1 litremi 1.1 litremi herkese iyi geceler görüşürüz

iyide dostum buradaki arkadaşlar racer kullanıcıları hussar kullanan yok aramızda :)

Rüzgarın Oğlu' Alıntı:
arkadaşlar ben alalı 2 ay oldu motor dagıldı eksozda sorun var km saati degişti amontisör bozuldu 15 günden beri amontisör bekliyorum yedek parça diye bir şey yok kanuninin ben kanuniyi yedek parça sorunu olmadıgı için tercih etmiştim ama digerlerinde hiç bi farkı yok arka fren deseniz ona keza motor duruyo ama allaha emanet arkadaş almayı düşünen varsa vazgeçsin çok canı sıkılır.paranınz la rezil olmayın arkadaş çok sorunlu bi motor hiç kimseye tavsiye etmiyorum

Son düzenleme:
arkadaşlar ben alalı 2 ay oldu motor dagıldı eksozda sorun var km saati degişti amontisör bozuldu 15 günden beri amontisör bekliyorum yedek parça diye bir şey yok kanuninin ben kanuniyi yedek parça sorunu olmadıgı için tercih etmiştim ama digerlerinde hiç bi farkı yok arka fren deseniz ona keza motor duruyo ama allaha emanet arkadaş almayı düşünen varsa vazgeçsin çok canı sıkılır.paranınz la rezil olmayın arkadaş çok sorunlu bi motor hiç kimseye tavsiye etmiyorum

böle dandik motor olmaz alıcak veya almayı düşünen varsa hiç parasını sokaga atmasın hep sorunlarla karşılacaktır adamlar şekil yapmışlar ama motor dökülüyo en başta parça sorunu 15 günden beri patlak amontüsörlü motora biniyorum ellerinden parça yok göndere miyorlar parça sorunu yaşıyosu hep yalan dolan bugün yarın diye oyalıyorlar birde çıkıp türkiyenin motosikleti diyorlar bırakın bu işleri türkeyenin motosikleti olmayı siz türkiyenin bisikleti olun belki onu becerisiniz

BİR SORU SORUCAM TAMAM COK FAZLA SORUN VAR KANUNİ ALINMAZ.
BURASINI COK İYİ ANLADIM:cat:

PEKİ NİYE BU ALETİ HİC SATAN YOK
İKİNCİ EL SİTELERDE ARASTIRIYOM HİC SATAN YOK
VE YOLLARDA SÜREKLİ RACER 200 CC GÖRÜYOM.

BU TOPİCTE ALDIKTAN SONRA SATAN KAC KİSİ VAR VE ALDIKTAN SONRA KULLANAN KAC KİSİ VAR
COK MERAK ETTİM BUNU:bounce: :bounce:

ya bende sipariş ettim salı (18.07.06)elimde olacak ama sipariş ettikten sonra bu forumu okudum gözüm korktu valla bir arkadas var o 2 aydır kullanıyo su ana kadar hiç problem yasamadım dedi. nasıl oluyo bu iş kafam karıstı iyice.

VALLA BENİMDE KAFAM COK KARISTI.
MESELA NERDE RACER 200 CC GÖRSEM HEMEN SAHİBİNE SORUYOM
MEMNUNMUSUN DİYE 50 KİSİYE SORMUSUMDUR
BİRİSİ BİLE MEMNUN DEGİLİM DEMEDİ
HEPSİ COK MEMNUNMUS
TEK SORUNLARI EN FAZLA 120 YAPMASI VE ZİNCİRİN GEVSEMESİ
YOKSA HEPSİ COK MEMNUN ZATEN ARASTIRIYOM HEP 2. ELİ YOK SUAN

YANİ ACABA SİZ DAHA COK SEYMİ BEKLİYONUZ
VE ALAMIYONUZDA MEMNUN KALMADINIZ. SUZİKİ HAYABUSAMI BU
ALT TARAFI 3 MİLYAR KÜSÜRLÜK BİRSEY

BEKLENTİDE COK ÖNEMLİ
YOLDA DURAN BİR RACER GÖRÜRSENİZ SİZDE SORUN MEMNUNMUYMUS

BELKİDE BENİM SORDUMLARIM KÜCÜK SEYLERDEN MUTLULUK ALAN TİPLERDİR

BİRDE SADECE BU SİTEYE MESAJ ATAN İNSANLARDA RACER 200 CC YOK
COGU İNSANDA VAR.

AMA BANA SORARSANIZ BEN ALMAM TAVSİYEDE ETMEM
YANİ UCUZ MOTOR NE MARKA OLURSA OLSUN DAYANIKSIZ MALZEMEYLE YAPILIR:cat:

şimdi güzel kardeşim farkında isen sorunlar benim motosikletimde çıktı ve şu ana kadar bütün parçaları garantiden değiştirdim. yani motor umdan şikayetçi değilim benim motosikletimde sorun olduğu için şikayetçiyim bu durumu açık ve net olarak anlarsak bir sorun çıkmaz sanırım :)

sabıkalıcocuk' Alıntı:
VALLA BENİMDE KAFAM COK KARISTI.
MESELA NERDE RACER 200 CC GÖRSEM HEMEN SAHİBİNE SORUYOM
MEMNUNMUSUN DİYE 50 KİSİYE SORMUSUMDUR
BİRİSİ BİLE MEMNUN DEGİLİM DEMEDİ
HEPSİ COK MEMNUNMUS
TEK SORUNLARI EN FAZLA 120 YAPMASI VE ZİNCİRİN GEVSEMESİ
YOKSA HEPSİ COK MEMNUN ZATEN ARASTIRIYOM HEP 2. ELİ YOK SUAN

YANİ ACABA SİZ DAHA COK SEYMİ BEKLİYONUZ
VE ALAMIYONUZDA MEMNUN KALMADINIZ. SUZİKİ HAYABUSAMI BU
ALT TARAFI 3 MİLYAR KÜSÜRLÜK BİRSEY

BEKLENTİDE COK ÖNEMLİ
YOLDA DURAN BİR RACER GÖRÜRSENİZ SİZDE SORUN MEMNUNMUYMUS

BELKİDE BENİM SORDUMLARIM KÜCÜK SEYLERDEN MUTLULUK ALAN TİPLERDİR

BİRDE SADECE BU SİTEYE MESAJ ATAN İNSANLARDA RACER 200 CC YOK
COGU İNSANDA VAR.

AMA BANA SORARSANIZ BEN ALMAM TAVSİYEDE ETMEM
YANİ UCUZ MOTOR NE MARKA OLURSA OLSUN DAYANIKSIZ MALZEMEYLE YAPILIR:cat:

arkadaşlar 20 günlük racer kullanıcısıyım ve motordan şimdilik memnunum
sorunlar şunlar
1- benzin şamandrası arızalı çıktı
2- zincir gevşiyo
3- bide benzin şamandrası değiştiğinden beri deponun altından bi ses geliyo
4- vitesler son zamanlarda zor geçiyo

ben motordan gayet memnunum arızalarda ufak arızalar giderilebilir bende bu paraya binilecek motorlardan biri görünüşü süper alımlı bi motor bu paraya bu hava fazla bile:))

NicemaN' Alıntı:
şimdi güzel kardeşim farkında isen sorunlar benim motosikletimde çıktı ve şu ana kadar bütün parçaları garantiden değiştirdim. yani motor umdan şikayetçi değilim benim motosikletimde sorun olduğu için şikayetçiyim bu durumu açık ve net olarak anlarsak bir sorun çıkmaz sanırım :)

ben bu motoru asla almam kimseyede tavsiye etmem.
niye diye sorarsan
senin yüzünden:) cünkü sorunların bitmek bilmiyo.:pr:
kafalarına at kurtul:cat:

simdi almak istesem bana tavsiye edermisin acaba:bounce:

ha bid bir sey duydum motorla ilgili yenilerinde tek egzos olucakmıs
yani daha cok ses ve daha fazla hız

hızı bilmem ama daha tok bir ses cıkıcakmıs benden söylemesi
istersen bir arastır bu konuyu.

ha bide süprizim var sana eskilerin cift egsozunu teke indirilecekmis
ondan sonra al sana canavar racer 200 cc:cat:

tunde' Alıntı:
arkadaşlar 20 günlük racer kullanıcısıyım ve motordan şimdilik memnunum
sorunlar şunlar
1- benzin şamandrası arızalı çıktı
2- zincir gevşiyo
3- bide benzin şamandrası değiştiğinden beri deponun altından bi ses geliyo
4- vitesler son zamanlarda zor geçiyo

ben motordan gayet memnunum arızalarda ufak arızalar giderilebilir bende bu paraya binilecek motorlardan biri görünüşü süper alımlı bi motor bu paraya bu hava fazla bile:))

iste gayet memnun birisi daha cünkü 3 küsür milyara gercekten racer ın havası cok fazla bile.

cünkü biliyoki o arızaların cözümü var ve cok ucuz

ama bende bir iticilik olusturdu racer ben almam.

Son düzenleme:
arkadashlar bana bu motorun kaç vites.en fazla kaç kilometre hız yaptığı. söylermisiniz wede motor kullanmayı daha yeni öğrenmek isteyen bi kullanıcı için yeterli bir motormudur
ŞİMDİDEN ÇOK TEŞEKÜRLER

mekansızz' Alıntı:
arkadashlar bana bu motorun kaç vites.en fazla kaç kilometre hız yaptığı. söylermisiniz wede motor kullanmayı daha yeni öğrenmek isteyen bi kullanıcı için yeterli bir motormudur
ŞİMDİDEN ÇOK TEŞEKÜRLER

Motor 5 vites, hızıda 120 km en yuksek kaydedilen..

Bu arada NicemaN senin motordan haber nedir hocam? Sesin soluğun çıkmaz oldu!!!

arkadaşlar;

Erzurum'dan yazıyorum. geçen gün Erzurum daki bayiye gittim. Tiger ve Racing 200 ü vardı. biraz inceledim ve satıcıya "alan var mı?" diye her iki motosikleti sordum. satıcı scooter lar için sipariş yetiştiremediğini ancak, Tiger ve Racing'i sadece bilenlerin aldığını söyledi. ben de bir adet broşür alarak ordan çıktım.

satıcının söylediği "bilenler alıyor" ifadesi hem doğru hem yanlış. satıcının kastettiği "bilenler" ifadesi, bana göre olsa olsa scooter binmek istemeyen, vitesli motosiklet almak isteyenler ile ilgilidir ve doğrudur. ancak, burada bahsedilen anlamda "bilenler" in pek de bilmediği anlaşılıyor. Tiger modeli ni bayağı bir makyajlamışlar görüntüsü çok güzel. epey bir özellik de eklenmiş olarak gördüm. gösterge paneli, çift egsoz vs. eski Tiger'den çok farklı. Tiger için pek bir şey demek istemiyorum ama racing modeli bir kere bana göre racing değil zaten. acayip bir tasarım dehası ürünü.

cruiser üzerine mi desem, enduro üzerine mi desem bir kaplama oturtulmuş.. süslenmiş püslenmiş.. adı da racing olmuş. ben böyle düşünüyorum. kanuni konusunda ise görüşlerim değişmedi.

Arkadaşlar motosikletimi geçen hafta itibari ile teslim aldım ve yeniden rodaj a girdi :)

Sırası ile değişen parçalar:

1- Sıfır Km bir motor :)
2- kuyruk kapağı (Bagaj anahtarının takıldığı yer)
3- bende bilmiyorum :)

Koşulsuz müşteri memnuniyeti dahilinde yapılan işlemler:

1- Motor garanti kapsamında değiştirildi.
2- Kuyruk kısmındaki kapak
3- Zincir in gevşemesinden kaynaklanan sesi kesmek için özel bir aparat(tahminim ihtiyacı olan diğer arkadaşlara örnek olması için)
4- Sol grenajdaki çizikler için boya tadilatı
5- Sağlamlaştırmak için değiştirilen ve altına yeni kauçuk takozlar yerleştirilen bilimum civatalar.
6- Bilimum ayar vs işlemleri :)

Bugüne kadar yaşadığım sorunları dinleyen kanuni yöneticilerine başta Serhat KURAKBELLİ (Satış sonrası hizmetler ve teknik servis müdürü) ve özelliklede Serhat bey'in yokluğunda konuya yakın hassasiyet gösteren Sedat DEMİRTEN (Fabrika Müdür Yardımcısı) beye sorunlarım ile ilgilenip çözümler buldukları için teşekkür etmeyi bir borç bilirim. Bugüne kadar yaşadığım sorunlar ile ilgili olarak söylemek istediğim şey ise en baştan bu yana motosikletimi severek aldığımı ve arkasında kanuni olduğu için aldığımı belirtmemin yanısıra son yaşadıklarımdan dolayı Kanuni firmasına olan güvenimin yerine gelmesi ile artık sorun yaşamayacağımı düşünmemdir. İlgili arkadaşlar ile yaptığım görüşmeler sonrasında ilerideki kullanım sonrasında aynı ilgi ve alakayı benim gibi diğer tüm kullanıcılarında göreceğine dair şüphem kalmamıştır. Yine ilgi ve alakalarından dolayı tüm Kanuni çalışanlarına çok teşekkürlerimi sunar ve yeni model ve arızalarının takipçisi olacağımı bildirmek isterim :)......

Saygılarımla
NicemaN

Hadi geçmiş olsun diyelim, Racer200 için bole guzel anlarıda forumda okumak hoş oldu:cat:

ARKADAŞLAR bu gün saat 08.00'da kanuniye mail attım servis sorunu ile ilgili, Satış ve satış sonrası hizmetler temsilcisi bana 08.50 de cevabını gönderdi, ayrıca cevapta servise de ayrıca bilgi verildiğini belirtmişler. Türkiyede hangi firma 50 dakikada senin attığım maili okuyor, ihtiyaçlarını gözden geçiriyor, servisine bilgi veriyor ve bunu sana bildiriyor SORARIM SİZE. (Şimdi millet belki diyecektir bak kanuninin ajanı falan diye)

biz tüketiciler olarak kanuni yi sıkıştırıcazki 50 dk mail yanıt süresini 10 dakikaya indirsin di mi :)

BLOODMN' Alıntı:
ARKADAŞLAR bu gün saat 08.00'da kanuniye mail attım servis sorunu ile ilgili, Satış ve satış sonrası hizmetler temsilcisi bana 08.50 de cevabını gönderdi, ayrıca cevapta servise de ayrıca bilgi verildiğini belirtmişler. Türkiyede hangi firma 50 dakikada senin attığım maili okuyor, ihtiyaçlarını gözden geçiriyor, servisine bilgi veriyor ve bunu sana bildiriyor SORARIM SİZE. (Şimdi millet belki diyecektir bak kanuninin ajanı falan diye)

NİCEMAN dostum, tabiki sıkıştıracağız, keşke anında cevap alabilsek, ancak şu da bir gerçek ki (belki de bana denk gelmiştir onu bilemem) 50 dakika benim için çok fazla tatmin edici. şimdi en iyi motor üreticisine mail atalım bakalım bırak 50 dakikayı aynı gün cevap bile veremezler. verseler bile isteğiniz işleme konulmuştur, daha sonra bilgilendirileceksiniz tarzı bir şeyler olur. Kanuni Mersin servisine bile bilgi vermiş benim mailim hakkında

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar