Kanuni Kanuni Racer Kullanıcıları

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
teski' Alıntı:
Evet arkdaslar gecen hafta bende racer aldim. Tabi ki bazi sorumluluklari ustlenerek aldim
Nese suan 20 km fakat bi sorunum oldu bende anlamadim. İlk vitesli motorum yolda giderken birden motor bogulmus gib tekledi daha sora bosa aldim tekrar kalktim ve istop etti.
Ve bir daa marsa basmadi. : (( marsa bastigimda tıırttt die ses cikariordu. Farlarda zayfiti akuden mi bilmiorum. Nese 2 km ittikten sora baska mtorcu abilerin yardimiyla baktik fakat gozden kacan birsey vardi buji yaglanmisti nese sildik filan calisti. Dun gene bindim servise goturmek icin ama 100 m gittikten sonra gene bogulmus gibi oldu ve istip etti. Bu seferde bujiyi bi kntrol ettik yerinden oynamisti sanirim. Gene calisti ama servise goturemedim korktum yolda kalirim die. : ((.. daa kotusu niceman nin ki gibi bulanamayan bi prblem olmasindan korkuyorum... ltf yardim : ((((

Kardesim o kadar yırtındık buradan ilk tercihiniz olmasın diye ama nafile...:pr: :pr: :pr:
Sen hiç okumadınmı bu forumu ????
Bir laf vardır bizim oralarda
****Nus ile uslanmayanı etmeli tekdir tekdir den anlamayanın hakkı kötektir***
Simdi cek bakalım servislerden ve kanuniden :pr: :pr: :pr:

ammsav' Alıntı:
Kardesim o kadar yırtındık buradan ilk tercihiniz olmasın diye ama nafile...:pr: :pr: :pr:
Sen hiç okumadınmı bu forumu ????
Bir laf vardır bizim oralarda
****Nus ile uslanmayanı etmeli tekdir tekdir den anlamayanın hakkı kötektir***
Simdi cek bakalım servislerden ve kanuniden :pr: :pr: :pr:

napim arkadasim scooterdan sora buna yetti param bunu aldim. dikkat edersen yazdim bazi seyleri goze alarak aldim die :rendeer:

teski' Alıntı:
napim arkadasim scooterdan sora buna yetti param bunu aldim. dikkat edersen yazdim bazi seyleri goze alarak aldim die :rendeer:

Haklısın para konusunda ama ne bilim bi zelasun yada benzeri bişi alsaydın yakmasaydın basını keske.
Tanıdık birisi olsaydın döve döve vazgecirirdim iyiliğin icin :mrgreen:

Saygılar...

Sen simdi icinden diyorsundur ulan hem dovuyor hem saygılar yazıyor diye :queen: o işin latifesi :wiinkk:

ammsav' Alıntı:
Haklısın para konusunda ama ne bilim bi zelasun yada benzeri bişi alsaydın yakmasaydın basını keske.
Tanıdık birisi olsaydın döve döve vazgecirirdim iyiliğin icin :mrgreen:

Saygılar...

Sen simdi icinden diyorsundur ulan hem dovuyor hem saygılar yazıyor diye :queen: o işin latifesi :wiinkk:

zealsun cok aradim ama bulamadim ayrica 4. uncu zammi yedi 3600 oldu
benim aldigim fiyat 3250. bakalim kismet daa neler gelcek basima :queen:

teski senin sorun muhtemelen akü gibi görünüyor ayrıca buji nin yağlanması NŞA da kullanıyorsan karbüratör ve hava gaz ayarlarından olur. bir de kullandığn benzin önemli tabi dandik bi benzin aldıysan böyle bir sorun yaşaman muhtemel ama servise her götürdüğünde yapılan işlem ile ilgili servis formuda almayı unutma servise götürdükten sonra aynı sorunları yaşıyorsan muhtemelen servis ile alakası sorun vardır ya kadıköy servise götür ya da fabrikaya bi telefon aç neir bu kardeşim de sana yardımcı olacaklarını düşünüyorum en azından Serhat bey in böyle bir sözü var :)

NicemaN abi sen dedınya arkadasın problemı akudur dıye bendede aynı sorun var dıye yazmısım altına hakkaeten aku cıktı aku bosalmıs:p

geçmiş olsun bu arada sende ne var motor olarak ???

bu arada bugün fabrikadan motosikletim gelecekti lakin söz aldığım Sedat Demirten bey' in geçerli bir mazereti olduğundan yarına bıraktık yarın inşallah kavuşacağım motoruma.... :salut:

okan4037' Alıntı:
NicemaN abi sen dedınya arkadasın problemı akudur dıye bendede aynı sorun var dıye yazmısım altına hakkaeten aku cıktı aku bosalmıs:p

BEYLER, bu motosikletlerin eksoz pulu alınıyor mu, yoksa sadece arabalarda mı var. emisyon mudur nedir.

arkadaşlar bu motorun son hızı nedir ben 115 yapıyom devir 9500 daha yukarı çıkmıyo motor tekliyo gaz kesiyo sorun ne olabilir sizce duyduğuma göre 150 yapanlar varmış bu motorla doğrumu sizce

tunde' Alıntı:
arkadaşlar bu motorun son hızı nedir ben 115 yapıyom devir 9500 daha yukarı çıkmıyo motor tekliyo gaz kesiyo sorun ne olabilir sizce duyduğuma göre 150 yapanlar varmış bu motorla doğrumu sizce

aynı hız ve aynı sorun ! bendede var eger sorun ise ?

eğer böyle bir şey yaşıyorsanız evet sorun ama iyi bir ustada egsoz ve subap ayarlarını gözden geçirtmenizi tavsiye ederim tabi bu arada rodaj bitmeden yapıyorsanız bu işi yazık edersiniz motora haberiniz olsun....

ammsav' Alıntı:
aynı hız ve aynı sorun ! bendede var eger sorun ise ?

Yüzde 90 elektik sorunu yani aküdür, bir diğer ihtimal olarak da ateşleme sorunu, yani buji arızalıdır.

Keyifli sürüşler...

niceman sen enson kaç km hız yaptın bu motorla ben son hızlarınızı öğrenmek istiyorum 140 yada 150 gören varmı

beyler biliyorsunuz yaklaşık bende 20 günlük racer kullanıcısıyım motora binecem diye pek bi vaktim olmuyor netee gelmeye ya kullanan arkadaşlara bi kaç soru soracam ayrıca şuda var allaha şükür bi kere zincir gevşemesi oldu dahada bi sorunum yok motora benzin olarak ne alıyorsunuz servis süper diyor aldığım yer 95 diyor ne almalıyım ikincisi motor yağı seviyesi 1 litremi 1.1 litremi herkese iyi geceler görüşürüz

selam

arkadaşlar ben alalı 2 ay oldu motor dagıldı eksozda sorun var km saati degişti amontisör bozuldu 15 günden beri amontisör bekliyorum yedek parça diye bir şey yok kanuninin ben kanuniyi yedek parça sorunu olmadıgı için tercih etmiştim ama digerlerinde hiç bi farkı yok arka fren deseniz ona keza motor duruyo ama allaha emanet arkadaş almayı düşünen varsa vazgeçsin çok canı sıkılır.paranınz la rezil olmayın arkadaş çok sorunlu bi motor hiç kimseye tavsiye etmiyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar