ermac' Alıntı:resim çekinde.. 3 -5 racer bi araya gelince nasıl bi görüntü ortaya çıkıyo merak ediyorum
Belki ön kaldırarak çekemeyiz :cherry: ama sen merak etme bol bol her yönden çekip p atarız... :rendeer:
ermac' Alıntı:resim çekinde.. 3 -5 racer bi araya gelince nasıl bi görüntü ortaya çıkıyo merak ediyorum
ermac' Alıntı:arkadaşlar zincirim oldukça gergin olmasına rağmen sert vites geçişlerinde ses geliyo demire çarpıyo zincir sizdede varmı aynı olay yoksa bu motorun doğasındamı var bu
baco' Alıntı:kimse yokmu yaw pişşştttt
d3li_styla' Alıntı:evet bende de var ama ben zinciri degiştirdim kaliteli bir zincir le o iş tmm şu an.cek malı bir zincir önerdiler.jawa 350 nin zinciri oluyo ama kaliteli bişe olsun...
ermac' Alıntı:niceman baba zinciri değiştirince haber verde tak tuk ses gelmesse bende değiştiriiyim karizma çiziliyo
ermac' Alıntı:walla halen bakımda baya dağıtmışız 2 gündür serviste alet..![]()
titanxxx' Alıntı:ermac 2 gün verilirmi serviseee yavvv ne olur ne olmazzz biz götğrdğk adamlar güzümüzün önünde dagıtacaklardı motoru tabi dışarıdan gelenler ustalar falan degill yani aman diyim dagıtırlar
ermac' Alıntı:beyler bomba benim alet serviste 2 gün yattı adamları iyi sandık 2 bakım için 70 milyon fatura çıkardılar sadece yağ değişmiş ampul değişmiş.gerisi sağ solu sıkıştırmak ve hava filtresi temziliği falan ..bu ne lan dedim ayıptır sölemesi ben 35 milyarlık arabanın 10.000 km bakımını 100 milyona yaptırdım.3 milyarlık motorun bu kadar bakım masrafı olurmu ..35 milyon verdim çıktım bi daha getirme dediler.fabrikayı mı arasam bu ne rezillik diye ne diyosunuz beyler