NicemaN' Alıntı:yok bu defada olmazsa direk yakıcam zaten motor u bu arada varsa racer kullanan arkadaşlar fabrika ya kadar eşlik etsinler bana şenlik yapalımha bu arada bi gün toplanalım şöyle 10 motor falan gidelim çay içmeye geldik diyelim fabrikaya
![]()
ermac' Alıntı:arkadaşlar zincirim oldukça gergin olmasına rağmen sert vites geçişlerinde ses geliyo demire çarpıyo zincir sizdede varmı aynı olay yoksa bu motorun doğasındamı var bu
Tencere' Alıntı:Bende henüz bi sıkıntı yok.. Ama senin durumun aynı zamanda benide ilgilendirir.. Fabrika ziyaretini toplu halde yapacak olursak bende geliyorum..
titanxxx' Alıntı:arkadasşlar bu zincir meselesi bendede olmaya başladı gevşemiş bugun gittim sıktırdım servise
ermac' Alıntı:bide bende geçen çat çat ses gelmeye başladı..eksoz manifoltun ordan gevşemiş hatta 1 civatası düşmüştü balıkçı teknesi gibi ses geliyo haliyle ..yenisi taktım sıktırdım civataları ses kesildi ama eksozun içinde demir bi bilya varmış gibi ses gelmeye başladı bu seferde cızırtı yapıyo baya..aletten öle bi ses geliyoki V6 motor var zannedersin..fazla tek teker yaptık dayanmadı alet![]()
CETCET' Alıntı:Merhaba Motorcu Arkadaslare Hepiniz Bu Siteyi Yakindan Takip Ediyorsunuz Bende Siz Gibi Motorsiklet Tutkunuyum Kanuni Racer Motorsikletin Gorunusune Aldanmayin Derim Ben Aldim Geri Verdim Motor Bes Para Etmez Sadece Birazcik Goruntusu Hos Sirf Bende Goruntusune Aldandigim Icin Almistim Hem Bu Motor 3000 Ytl Hayatta Etmezz Derim Akilli Olun Arkadaslar Boyle Seylere Gelmeyin Yazik Olur Paranizaa Benden Size Abi Kardes Tafsiyesi Nasil Anlarsaniz Anlayinn Eskisehirli
Merhaba Millet Ya Bu Motor Gercekten Bes Para Etmezzz Bunu Alcagima Motorsuz Gezerim Ondan Iyi Biz Enayiyizya 3000 Ytl Vercekrler Motorun Yapacagi 2000 Plaka Ruhsat Falanda Iste 2300 Olur
CETCET' Alıntı:Motorsikletin Gorunusune Aldanmayin Derim Ben Aldim Geri Verdim Motor Bes Para Etmez Sadece Birazcik Goruntusu Hos Sirf Bende Goruntusune Aldandigim Icin Almistim
Tencere' Alıntı:Neyle kıyasladığında beş para etmez.. Senin canını sıkan yönü neydi motorun ?
ermac' Alıntı:bence sadece kulaktan dolma laflarla yazmış yazıyı aldığın zaman babayı verirsin geri ...biz fabrikayı ateşe vermeyi düşünüyoruz millet geriye veriyo vay bebu arada benim 2 ci bakıma girdi direksiyonuda azcık indirriyorum bakalım nasıl olacak
:ermac' Alıntı:bence sadece kulaktan dolma laflarla yazmış yazıyı aldığın zaman babayı verirsin geri ...biz fabrikayı ateşe vermeyi düşünüyoruz millet geriye veriyo vay be![]()
ermac' Alıntı:walla ustada gördüm hoşuma gitti bu arada bizim servisin ustasındada racer var.ufak tefek modifiyeler yapıyo benden ondan abkıcam güsel bişeler çıkarsa orataya sizinlede paylaşırım..
beyler geçen gün sirkecide stiker(çıkartma) baktım motor için hiç bulamadım varmı sizin bildiğiniz motor için çıkartma satan yerler
CETCET' Alıntı:Merhaba Motorcu Arkadaslare Hepiniz Bu Siteyi Yakindan Takip Ediyorsunuz Bende Siz Gibi Motorsiklet Tutkunuyum Kanuni Racer Motorsikletin Gorunusune Aldanmayin Derim Ben Aldim Geri Verdim Motor Bes Para Etmez Sadece Birazcik Goruntusu Hos Sirf Bende Goruntusune Aldandigim Icin Almistim Hem Bu Motor 3000 Ytl Hayatta Etmezz Derim Akilli Olun Arkadaslar Boyle Seylere Gelmeyin Yazik Olur Paranizaa Benden Size Abi Kardes Tafsiyesi Nasil Anlarsaniz Anlayinn Eskisehirli
Merhaba Millet Ya Bu Motor Gercekten Bes Para Etmezzz Bunu Alcagima Motorsuz Gezerim Ondan Iyi Biz Enayiyizya 3000 Ytl Vercekrler Motorun Yapacagi 2000 Plaka Ruhsat Falanda Iste 2300 Olur