Kanuni Kanuni Racer Kullanıcıları

abi sağ arka grenajlar ve arka sttop yuvası bagaj kapagı mevcutmu bana lazım bi bilgi versen

şu anda karlar altında brandada yatıyor cenevar :) :)
Yarın resimlerim duruma göre olan biten gözükür zaten,
ön göğüs grenajlarında kırıklar var,
işlerın var bıraz bitireyım fıberle tamır edıp boyucam sonra sahıbındene sıfır koyucam,
artık fabrıkada dahi üretimi yok çünki :)

abi ben sıfır parça siparişi vercem odediğim sağ arka grenajlar ve arka sttop yuvası bagaj kapagı sende mevcutsa alıyım yarına kadar haber verirsen memnun olurum

herkeş arazı :)
bu arada arkadaşlar,
repsol racer 200 ön arka jant,benzin deposu, ön arka maşalar,gidon vs yani motoru hariç tüm parcaları satışa çıkmıştır,
Motorunu cross'uma kullanacağım,
:)
en kısa zamanda havalar toparlasın resimlerım :)

Seninki S modeli mi ? eğer s modeliyse ön cam var mı?

yok eski kasa 2007 model...
grenajlarında ufak tefek kırıkları var,
gösterge sağlam,
ön cam sağlam,
gidonlar ön amortisörler maşa vs mekanık kısım sorunsuz sadece kafa grenajında kırıklar bulunuyor,

jantlar sağlam fakat arka jantı kullanabılırım duruma göre,

SERkan abi benim şu sağ ayak basma basamağınn parçası var ama tam ayağımızı bastığımız basamak yok bana yollucağın parçalarla o basamaktan herhangi birinide yollarmısın ?

dostum sag taraf ıkısıde yok,
sol tarafın tek artcı ayagı var,
oda sana olmayacaktır zaten,
cunkı benım sattıgım racer r2'nınde sağ kırık ve kanunıye sıparıs verdık halen gelmedı,
bu arada yarın yolluyorum senın parcaları,,,

depo ön jant lastık,
dısc on fren merkezi,
ön amortısorler,
gıdonlar vs duruyorlar,
ihtiyacı olan varsa erken davransın yoksa sahıbındende gıdecek bılgınıze :)

Motoru olduğu yerde sola yatırdım. 1. vitese eskisi gibi geçmiyor. Bazen takılma oluyor. Ne yapmalıyım. Motorcuya götürsem yapabilir mi ? Yoksa daha mı kötü olur :salut: :salut: :salut:

Motoru olduğu yerde sola yatırdım. 1. vitese eskisi gibi geçmiyor. Bazen takılma oluyor. Ne yapmalıyım. Motorcuya götürsem yapabilir mi ? Yoksa daha mı kötü olur :salut: :salut: :salut:
Geçmiş olsun büyük ihtimalle vites kolunda bir yer yamulmuştur. Gözle görülen bir yamukluk varmı? Ya da motorun ön kapağını çıkarıp incelediniz mi? Yerinde düşmeyle ciddi bir hasar alıcağını düşünmüyorum. Büyük ihtimalle vites pedalında yamulan bi yer vardır. Düzeltilir geçer diye düşünüyorum.

zongoku haklı,
vıtes pedalında eğiklik oluşmuş olabilir,
zıncır kapağını sök ve dikkatlice bak,
hatta yapabilirsen kapağı sökünce resim çek güzel gözüken duruma gore yorum yaparız...

Geçmiş Olsun...
nede olsa yenı kuyruklar gelıyor :)
istersen göğüs grenajlarınıda sana vereyım :)
sadece iç siyah plastık parcanın sıfırı 60 lira :)

Çok sağolun arkadaşlar haftasonu resim çekip yükleyeyim o zaman buraya. Motorun hiç bir yerini açıp bakmadım. Bi yamukluk var mı bilmiyorum ama dikkatli bakacağım.

eğer ön takımda sıkıntı var ise uygun bi fıyattan ön düzeni verebılırım sanada :)
bir tek ön taraf kaldı cunkı :)
bu arada cros'um motorunu monte etmeye basladım :)
yakında ayaklandırırım :)

arkadaşlar hayırlı günler dilerim bu yazımı görenlerin bana fikir verceğinden şüphem yok :D
cantları boyatcam şu anda eflatun mudur nedir bi renk işte:)
ben bunu deponun renginin aynısından turuncuya boyatsam yakışırmı veya sizin önerdiğiniz racer 200 repsol renge uyan bi boya önerirmisinz.
buda cantların rengi siz ne önerirsiniz yakışcak.

evet şu anda tamamen kelebek konmuş gıbı duruyor :)
sıyah olabılır,
turuncuda olabılır,
siyah agırlıklı oldugundan guzel duracagını dusunuyorum...

motorunla bırlıkte gıdeceksın adam akıllı bır boyacıya yaparlar ,
fakat aynısı olmaz malum uzerındekı boya 2006,,2007 li yıllardan kalmıs :)

Arkadaşlar motoru sağa yatırdım 1. vitese zor geçiyor demiştim ya. Vites kolunun resmini ve videosunu çekip buraya yüklüyorum. Hepinize teşekkürler.

Resim;
307sp.jpg
[/url][/IMG]

Video;
http://www.youtube.com/watch?v=khMPGHamy40&context=C30c2f23ADOEgsToPDskIcojS7yCIWByvrHlCgUhuj

Video'da vitesin sağa sola oynadığını göreceksiniz. O oynama aldıgımdan beri vardı. Düştükten sonra olmadı. Herhangi tavsiyeniz varsa alabilirim o konuda :)

Hazır yüklemişken motorun tam resmini de yükleyeyim :) Bu arada 2.250 lira'dan sahibinden'e koysam bu fiyat çok mu ?

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar