Beyler bu racerin üretildiği zamanlarda 0 fiyatı ne kadardı?
2005 kataloglu ve 2006 şubat girişli motordur RACER 200,Beyler bu racerin üretildiği zamanlarda 0 fiyatı ne kadardı?
hayırlı uğurlu olsun,
subaplar vuruyor ,,vıtesler zor gecıyor ve 300 lıra masraf cıkarttı
işte tipik bir SÖYGUNCU mantığı...
Bu arada arkadaşlar 1 hafta içinde racer alacağım motorunu cross olarak kullanık parçalarını satacağım haberiniz olsun
bu arada motor ruhsatlı ve trafikten düşürülmüştür,,,
gt250r çin malımı dediniz yanlışmı anladım :hacı ilk defa çin malı bir motorun şekli bu kadar güzel olmuş arkalar disk , dikler şekilli ,, ducati şasifar kawasakii
yeni gt250 leri görücen
ön tarafa çok önem veriyor herkes
düz gt250 alırsam kanuninin bu farından alır bi şekilde takarım çok güzel
---------- Post added at 16:39 ---------- Previous post was at 16:37 ----------
gt250r çin malımı dediniz yanlışmı anladım :
hocam en son 3400 tl idi 2011 yazı yeşilyurt motorda vardı kalktı![]()
GT 250 ( hyosung) kora menşeili motordur,
imalat yeri kore olup 2006 yılında ülkemize giriş yapmıştır,
2008 yılında kanuni distribütörlüğünü alıp S&T KANUNİ olarak sürüm devam etmiştir,
2006 2007 serilerinde KRONIK KRANK VE EKZANTRİK KESME sorunları çok sayıda görülüp,
S&T modellerinde bu sorun giderildi denmesine rağmen aşırı zorlamalarda,
gt250 modellerinde DEVİR KESİCİ bulunmadıgından kronık denılen sorunların birkaçı halen görülmektedir,
Kardeşim bizim motorlar aynı herşeyi. 10500 de kesiciye soktum ben. Ama riskli tabi sürekli yapmamak hatta hiç yapmamak lazım bende 2 kere soktum bida da sokmamabo benim racerdede devir kesici yok heralde 9500 10000 devire çıkıyor benim motorda krank ve ekzantrik kesme tehlikesi var.bidaha basmıyım o kadar.bide onla uğraşmıyim.d
100 liramı offf:queen:Yarın bi bakalımda çözebilirsek ne ala çözemezsek mecbur alıcaz napalım. Senin bilgin vardır ben uyuyo diye biliyorum göstergeler falan herşey aynı 2 motorun. Amatisörde uyarmı tam olarak?dostum racer 200 amortisörü,135,,150 lira arasında,,,
bana geliş fiyatı 100 lira,
100 liradan verebilirim dilersen...
Tamamdır teşekkür ederim yarın belli olur. Selamlar...uyacaktır buyuk ıhtımal,
sen yınede cevrende bır racer 200 bul ve dıkkatlıce kontrol et,
baglantı yerlerı ve olarak,
gördüm kardeşim benimkide bunun gibi bişey işte ben yarına daha detaylı incelerim ve resimlerim. Tabi temennim patlamamış olmasıdır. Fakat normal çakıllı yola girsem bile gacur gucur ses hemen gelmeye başlıyo. Salıncakları yağladık ama ordan değilmiş ses amatisördenmiş işte bakalım patlakmı yoksa yağlanması mı gerekiyo görcezbak burada görünüyor biçimi,
benim eski eserimden
çift amortisör takmıştım
http://www.motosiklet.net/forum/mt-atolye-teknik-servis/47524-kanuni-racer-200-istek.html