Kanuni Kanuni Racer Kullanıcıları

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ben üretim tarihi olarak anladım :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:28 ----------

Birde bu racer s modelleri kaç hp?

12.44 ama eski motorlar bunlardan daha kuvvetli ve fazla yakıyor sanırsam :D bizdekiler mesela 7500 devirde felan kalıyor zorlandığını hissediyorsun emre de 9000 e kadar rahat geliyor diyor bizim 8000 civarlarında kırmızıya gelmeden gaz kesiyor :) ama kuvvetli atlamalar yapabiliyor iyi bir kullanıcı ile

12.44 ama eski motorlar bunlardan daha kuvvetli ve fazla yakıyor sanırsam :D bizdekiler mesela 7500 devirde felan kalıyor zorlandığını hissediyorsun emre de 9000 e kadar rahat geliyor diyor bizim 8000 civarlarında kırmızıya gelmeden gaz kesiyor :) ama kuvvetli atlamalar yapabiliyor iyi bir kullanıcı ile

12.44 gerçekten azmış ya 160 yapanlar 12.44 beygirle nasıl 160 yapıyorlar tam bir muamma :D
Mondialin 250cc 21hp mr destro modeli ile 160 yaptım diyenlere inanmıyorlar 12.44 hp ile 160 yapanlara inanıyorlar :D

12.44 gerçekten azmış ya 160 yapanlar 12.44 beygirle nasıl 160 yapıyorlar tam bir muamma :D
Mondialin 250cc 21hp mr destro modeli ile 160 yaptım diyenlere inanmıyorlar 12.44 hp ile 160 yapanlara inanıyorlar :D

bg göre hesaplamayacaksın :D tork itiş gücü mesela :D senin motor 13 bg mesela tork 9 nm bizdekinde 14 nm,,, itiş gücü acaip süper :D yani racerla kalkış yaparken yarım debriyaj motoru sıkıştırırsan öyle bir kalkıyorki :D vites geçişleri çok daha hızlı :D ama max hız çok değil işte :D

bg göre hesaplamayacaksın :D tork itiş gücü mesela :D senin motor 13 bg mesela tork 9 nm bizdekinde 14 nm,,, itiş gücü acaip süper :D yani racerla kalkış yaparken yarım debriyaj motoru sıkıştırırsan öyle bir kalkıyorki :D vites geçişleri çok daha hızlı :D ama max hız çok değil işte :D
Düz yolda kaça çıkıyor bu alet ?

Düz yolda kaça çıkıyor bu alet ?
ben 110 kiloyum :D 120 ye yaklaşıyor 115 civarı takılıp kalıyorum önde 15 dişli yerine 17 dişli var bide :) vites aralıkları uzasın diye taktırdım çok rahat oluyor 1. viteste 15 dişli ile 30 görüyor 17 dişli ile 40 civarına geliyor 41-42 :D o kadarda fark ediyor yani D:

ben 110 kiloyum :D 120 ye yaklaşıyor 115 civarı takılıp kalıyorum önde 15 dişli yerine 17 dişli var bide :) vites aralıkları uzasın diye taktırdım çok rahat oluyor 1. viteste 15 dişli ile 30 görüyor 17 dişli ile 40 civarına geliyor 41-42 :D o kadarda fark ediyor yani D:
Bende bugün benim motora 17 dişli taktırdım memnunum :D vites araları gözle görünür bir biçimde uzadı.

Ozan abi ilan vermişsin hayırlısı olsun inş.
valla ne yalan söyliyeyim benm motorun arka dişli sayısı 46 ama önü bilmiyorum sahibinedde sormadım.daha önce almadan sormuştum heralde oda 15 demişti en son ama emn deilim.
motordan devir ve hız konusunda çok memnunum o konuda canavar:)uzun yıllar binmeyi düşünüyorum
biraz kaporto sorunu var onu halletmek için benim grenajları satılığa çıkardım alan olursa bende kendime sıfırını almayı planlıyorum.
sağ sol felan ilan verdim granaj 250 tlde fiyat yazdım başlığa ve açıklamaya bastıra bastıra motor deil grenaj sağ sol satılıktır yazdım ama adamlar ısrarla motormu 250 tl diye soruyolar.d
hele biri kendini öyle kaptırarak msj atmışki msjı okuyunca fena güldüm valla.d

Ozan abi ilan vermişsin hayırlısı olsun inş.
valla ne yalan söyliyeyim benm motorun arka dişli sayısı 46 ama önü bilmiyorum sahibinedde sormadım.daha önce almadan sormuştum heralde oda 15 demişti en son ama emn deilim.
motordan devir ve hız konusunda çok memnunum o konuda canavar:)uzun yıllar binmeyi düşünüyorum
biraz kaporto sorunu var onu halletmek için benim grenajları satılığa çıkardım alan olursa bende kendime sıfırını almayı planlıyorum.
sağ sol felan ilan verdim granaj 250 tlde fiyat yazdım başlığa ve açıklamaya bastıra bastıra motor deil grenaj sağ sol satılıktır yazdım ama adamlar ısrarla motormu 250 tl diye soruyolar.d
hele biri kendini öyle kaptırarak msj atmışki msjı okuyunca fena güldüm valla.d

zengin adamsın ver işte garibanlara 250 ye komple binsinler :D:D:

motoru satıyorum dün akşam birisi aradı oda aynı ben gibi çocukluktan beri hevesi varmış bi süre bineceğim dedi :D

gelip görüp alırsa pazartesi felan veda edeceğim sanırım :) duruma göre tabi nasip kısmet

zengin adamsın ver işte garibanlara 250 ye komple binsinler :D:D:

motoru satıyorum dün akşam birisi aradı oda aynı ben gibi çocukluktan beri hevesi varmış bi süre bineceğim dedi :D

gelip görüp alırsa pazartesi felan veda edeceğim sanırım :) duruma göre tabi nasip kısmet

İnş hayırlısı olsun abi.satarsan senden bi hyo gt250 veya cbr 600 bekliyoruz .d
motoru üstü kapalı garaj gibi biyere çektim 20 ile gitsem bile soğuk iliklerime kadar işliyor yatsın biraz binmicem.
düşüncem şöyle benzine verceğim parayla motorun ufak tefeklerini düzelticem madem hem kendi sağlığım için bir müddet binmicem.

---------- Post added at 16:01 ---------- Previous post was at 15:26 ----------

Nerdennn NEEREEYEEEE...

iLK aLINDIĞINDA bU şEKİLDEYDİİİ,,,
[url]http://img212.imageshack.us/img212/5249/eskihalikt1.jpg[/URL]

bAKIM eSNASINDA bU şEKLİ aLDI,,,
[url]http://img168.imageshack.us/img168/7140/newphotos002ka8.jpg[/URL]

sONRA Grenaj'lar zIMPARALANIP aSTAR Atıldı,,
[url]http://img212.imageshack.us/img212/4666/modifikasyondn5.jpg[/URL]

Sonra FULL Boya Yapıldı,,

[url]http://img212.imageshack.us/img212/1465/newphotos037yn5.jpg[/URL]

Sonrasında Üzeri Sticer Yapıştırıldı,,,
[url]http://img212.imageshack.us/img212/7449/newphotos312kh6.jpg[/URL]

Sonrasında Arka Amortisör eklendi ve bUNU yAPMAK iÇİN 4. KATA ÇIKARTMAK GEREKTİ:D:D
[url]http://img168.imageshack.us/img168/4182/newphotos321hd7.jpg[/URL]

egzozslar iptal edilip koltuk altı egzozstu takıldı,
Ve Sonhalii İŞTE BUU.:motor2::motor2::motor2::motor2:
[url]http://img411.imageshack.us/img411/2014/newphotos489vc2.jpg[/URL]

Serkan abi bende motora bi bakım yapmayı planlıyorum bunun için komple kaporta soyucam
benim arka tekri tutan o salıncak demiri nasıl komple söküp boyarm onu ayak basamak demirleirni komple boyuycam.
ama sağlam bi boya atmak için yapmam gerekenler neler bilgilendircek varmı orjinal renk gibi olucak.

merhaba ben ıspatlıyabılırım 145 gordum ben motoru aldıgımdan berı daha hıc parca degıstırmedım ama bakımda belkı benden once degısmıstır ama sanmıyorum ben aldıgımda 5000 km de ıdı sımdı ıse 17000 ı gectı ve daha ALLAH'a sukur bır kaza bela olmadı kımsenınde basına vermesın fıyat konusuna gelırsek ben motora degıl herseye ozenle bakarım sahıbındende baktıgım cogu racer degısıklıkler olmus ve 2006 yada 2007 modellerıne 2500tlden yazmıslar bende 3000 yazdım zaten satmaya nıyetım yok kullanıyorum satarsam araba alcam o bakımdan yorumlarınız ıcın tskler

merhaba ben ıspatlıyabılırım 145 gordum ben motoru aldıgımdan berı daha hıc parca degıstırmedım ama bakımda belkı benden once degısmıstır ama sanmıyorum ben aldıgımda 5000 km de ıdı sımdı ıse 17000 ı gectı ve daha ALLAH'a sukur bır kaza bela olmadı kımsenınde basına vermesın fıyat konusuna gelırsek ben motora degıl herseye ozenle bakarım sahıbındende baktıgım cogu racer degısıklıkler olmus ve 2006 yada 2007 modellerıne 2500tlden yazmıslar bende 3000 yazdım zaten satmaya nıyetım yok kullanıyorum satarsam araba alcam o bakımdan yorumlarınız ıcın tskler

ben 145 i göremessin demedim sadece orjinal dişlilerle mümkün deil dedim senin motorun dişlileri kaç diş bide ispatlarım derken resimmi var atarsan bakarız merak ettm valla.

ohhhh topıc şenlenmiş :)
arka maşayı sökme işi basıt değil,
amortisor bağlantıları vs çok işçilik var,
___________________________________________________________________________________________________________
Arkadaşlar Sürate aldırış etmeyin,
kimi yanlış gösterir kimi doğru,
önemlı olan sağlıklı sorunsuz gitsin yeterli,

bu arada sadece resim isterseniz :)
gidin adam akıllı bir oto yıkamacıya :)
motoru orta sehpaya kaldırın ön tekerleğe vurun yıkama tabancasını bakın nasıl yükseliyor :)))

ohhhh topıc şenlenmiş :)
arka maşayı sökme işi basıt değil,
amortisor bağlantıları vs çok işçilik var,
___________________________________________________________________________________________________________
Arkadaşlar Sürate aldırış etmeyin,
kimi yanlış gösterir kimi doğru,
önemlı olan sağlıklı sorunsuz gitsin yeterli,

bu arada sadece resim isterseniz :)
gidin adam akıllı bir oto yıkamacıya :)
motoru orta sehpaya kaldırın ön tekerleğe vurun yıkama tabancasını bakın nasıl yükseliyor :)))

öyle bişey varsa bekleyin bende 160 vurucam :D
bakalım abi artık duruma göre biraz bakm yapıcam motora ama o sökme işi yatar dahada masraf çıkmasın bize:)

S.a. ağalar :D
karda çıkarıp bindim az kaydıra kaydıra acaip tatlı oluyor ,, kuru asfaltta kıyamayıp yapamadığım sıfır çizmeyi karda yaptım ahahaha :D

motoru döndürmem gerekiyordu düşmeden en kolay öyle döndü :D

bu arada motorun ilnanına video çektim motorun çevresini felan çalıştırdım gaz verdim bi ama video siteye yüklenmedi
birisi istiyor motoru satılacak gibi bu ara

gt250 bulursam alacağım bulamazsam gt250r lere bakacağım oda olmazsa geç kalırsam bahara cbf 150 alıp bi süre binmek istiyorum
çünkü takası ve satışı kolay bu motorun :D başkada piyasada 5000 civarına temiz az km 250 lik motor yok yaw :D

---------- Post added at 12:31 ---------- Previous post was at 11:24 ----------

http://youtu.be/QV_32NA8FUU

S.a. ağalar :D
karda çıkarıp bindim az kaydıra kaydıra acaip tatlı oluyor ,, kuru asfaltta kıyamayıp yapamadığım sıfır çizmeyi karda yaptım ahahaha :D

motoru döndürmem gerekiyordu düşmeden en kolay öyle döndü :D

bu arada motorun ilnanına video çektim motorun çevresini felan çalıştırdım gaz verdim bi ama video siteye yüklenmedi
birisi istiyor motoru satılacak gibi bu ara

gt250 bulursam alacağım bulamazsam gt250r lere bakacağım oda olmazsa geç kalırsam bahara cbf 150 alıp bi süre binmek istiyorum
çünkü takası ve satışı kolay bu motorun :D başkada piyasada 5000 civarına temiz az km 250 lik motor yok yaw :D

---------- Post added at 12:31 ---------- Previous post was at 11:24 ----------

http://youtu.be/QV_32NA8FUU

aS aGAM .D
motoru ben çok beğendim valla çok ttemiz o sinyal çiziği felan diyordun abi bende ciddi bişey sandıydım bişey yok onlarda süper motor valla.tok ses var 10 numara:)

:D:D:d abow :D kanuninin yeni motorunu gördünüz mü_? phantom

dehşet olmuş :D kawasaki ducati karışımı olmuş :D motor ölü gerçi ama şekil süper :D hastası olurum ha :D

buyuk.jpg

:D:D:d abow :D kanuninin yeni motorunu gördünüz mü_? phantom

dehşet olmuş :D kawasaki ducati karışımı olmuş :D motor ölü gerçi ama şekil süper :D hastası olurum ha :D

http://www.kanuni.com.tr/media/products/Motosiklet/Phantom/buyuk.jpg

motor gücü hızı konfor olarak ben pek bişey beklemiyorum bundan ama hoş güzel duruyor.
örneğin racer 200 konfor yok fazla bide zealsuna binin süper konfor var süspansiyonlar süper ama hız motoru için birz aşırı yumuşak.
ama hız konusuna gelelim racer zealsunu havada karada her türlü geçer:D
tork gücü racerin daha mükkemmel racerde 5 de çıkılan yeri zeus 3 te zor yiyor :D
yani motor gücü hız kıvraklık istiyorsan racer konfor görüntü dersen zealsn
ben şimdi bu kadar niye yaazdım niye racerla zeualsunu anlattım bilmiyorum idare edin beni mazur görün:D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar