sağol dostum. valla prenses canavarla gezmekten fırsat bulabilirsem foto ve video eklerim.ugur_44' Alıntı:bloondom arkadaş hayırlı olsun motorun artık resmini videosunu gönderiri sin canavarın ok kendine iyi bak
benzin göstergesi çalışıyordu ilk aldığım gün. motoru alır almaz benzini fulledim. ondan sonra ibre hiç kalkmadı. belki de kanuni bu kadar benzin koyacağımızı hesap edemedi ibre ondan çalışmıyor.:queen: fişleri kontrol ettim, tahminimce şamandırası falan takılmıştır bir yere, veya şamandıra deliktir, benzinle dolmuştur. zaten 200 km yi devirdik üç günde, böyle giderse her hafta yağ değişimi yapacağız, ilk bakımda gösteririm benzin göstergesini bakalım ne imiş.polo34' Alıntı:2 günde benzin göstergesi mi bozuldu
umarım km ilerledikçe daha bir sürü parça tek tek bozulmaz...
baba senin başına gelenlerden sonra zaten bu motoru alanlar garantisine güvenip almazlar ki(Ben de dahil)NicemaN' Alıntı:valla beyler benim motor 2800 km ye falan geldi sesi kötü çünki egsoz lar arızalanıyor eh servis sipariş etti yenisi gelicek bu hafta sonu deiştircez ama yanısıra birde vites göstergesi bozuk maalesef onuda komple değiştiriyorlarmış tüm gösterge takımı değişmek zorunda kalıyor işin garibi fuarda bisan ın motorunda aynı gösterde takımı vardısesi konusunda dikkatli olun yaptığınız herhangi bir egsoz modifiyesi motor unuzu garantiden çıkarır o nedenle garanti süresi dolmadan yerinizde olsam herhangi bir modifiye işlemi yapmazdım....
işte ben de diyorum ki, şimdi ben motorun ruhsatını temmuzda alsam, benden ocak parasını da isteyecekler mi yoksa sadece temmuzumu vercemtitanxxx' Alıntı:bloodmn arkadasım ben ruhsatı motoru aldıktan bir ay sonra aldım trafikten sana bi kagıt veriyorlar onaylatmak icin maliyeye gidiyosun orada alıyorlar ben ilk taksidini vermiştim ikinci duruyor
bende 17 agustos 1989 da dogdum... malesef seneye agustosta gırebılırsınyussy' Alıntı:Abilerim bişiy sorucam size ben 16 ağustos 1990 doğumluyum.haziranda racer almayı düşünüyorum.Bu ehliyeti ağustostan sonra alabiliyomuyum acaba???kimisi diyo 17 yaşını doldurunca kimisi diyo 17 den gün alınca!!!bi yardım edin ltfen alabiliyomuyum ağustostan sonra???
BLOODMN' Alıntı:baba senin başına gelenlerden sonra zaten bu motoru alanlar garantisine güvenip almazlar ki(Ben de dahil)
bir de ne sorucam. şimdi ben bu motorun ruhsatını temmuzda alsam bu motorlu taşıt vergisinin ilk taksiti ödeniyormu. acaba ruhsata göre mi yoksa fatura tarihine göremi alıyorlar mtv yi. bu konu hakkında bilgisi olan varmı...
ugur_44' Alıntı:Ben Karar Veremedİm Kanunİ Racer 200 MÜ Yoksa Zealsun Mu Hangİsİ Karar Veremedİm Ama Çİft Sİlİndİr Daha İyİ Olur Bence Teksİlİndİrİn Motoru Cabuk Bİtmezmİ ArkadaŞlar Kanunİ Kullananlar Anlatin Bana Bİraz Şu Durumu Sİlİndİr
arkadaşlar bu 2 motorda teksilindir biz bunu alıp da her ay tamir yaptırmayalım tek silindir yüzünden bu motorun ömrünü yemesin